Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Ето, от телефон както на профила ти.

SpringBoard.strings

• 4 месеца по-късно...
Публикувано (редактирано)

За всички които искат да махнат фона под часовника и слайда на Lookscreen-а, а и други модификации за iPhone 4 4.3.3

photo.PNGphoto1.PNG

Премахнат е и фона под иконите при разговор.

Шотовете са от моя телефон -лично тествано.

Редактирано от Grievous
Без такива линкове!!!
Публикувано

Еее, пич, ти откри топлата вода. С прозрачен .png и съответните размери можеш да смениш доста неща. Поразгледай раздела, има доста изписано.

Линкове към други форуми не са желателни!

Публикувано

Ами "пич" незнам "топла ли е водата или не" обаче пробвах всичко написано тук и нито един от вариантите не доведе до резултата които получих от "другия форум" . Сори ако съм те раздразнил с линка които виждам че си "изтрил" , но защо след като тук няма решение на този въпрос . Файловете които трявба да се заменят са съвсем други от тези които Вие сте написали по-горе.

Публикувано

Ако няма нищо по този въпрос, външен линк не е разрешаването му. Не можа ли да направиш ръководство, все пак е на руски?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте,

извинявам се за може би глупавият въпрос, но съм изчел всички теми пробвал съм много неща и не мога да разбера има ли въобще начин да си променя иконките с такива каквито искам.Не искам да слагам Winterboard или други подобни програми или готови теми ами просто да си заменя ръчно определени икони.Тука в темата пише къде се намират определени икони, но за софт 2.х 3.х.

Ако може да ми кажете как става при софтуер 4.х и по специално 4.3.3 или просто някъде из форума да прочета ще съм благодарен.

Мерси предварително :smile:

Публикувано

Що не поразгледа всички мнения на предната страница, а само първото?

Да видях кое точно ми трябва :smile:

Обаче като ги заместих ми излизат отстрани с бял фон :(

5fe8c72caa154e29.PNG

Сам си открих отговора и мисля да го споделя за други като мен :)

Като се ресайзне с пейнта слага бял фон отзад и после така излиза и на телефона.Аз лично ползвах това http://images.my-addr.com/resize_png_online_tool-free_png_resizer_for_web.php

Става лесно и просто!

Поздрави!

А някой знае ли как стоят нещата със заместването при приложения от Cydia, че нещо не мога д аги подкарам ?

Редактирано от flash40oo

Някой знае ли как стои въпроса със приложенията от Cydia или там не може да се заменят иконите ?

Пробвах с applinks и като замествам пак не става :(

Редактирано от flash40oo
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Искам да премахна на iPhone4 4.3 затъмненията на статус бара, зад часовника и слайда на лок скрийна, както и затъмненията им по време на разговор. Може ли да помоля за размерите на тези прозрачни файлове или за самите файлове. Прочетох темата и видях къде се намират, но не знам точните им размери. Благодаря предварително!

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Някой знае ли пътищата при iOS 5 какви са за смяна на фона зад часовника и слайд-а ?

Публикувано

В същата папка са си както при IOS4.

BarBottomLock@2x~iphone,

BarLCD@2x~iphone,

bottombarknobgray@2x~iphone,

bottombarknobgreen@2x~iphone,

bottombarknobred@2x~iphone,

WellLock@2x~iphone

• 1 месец по-късно...
Публикувано

С iOS 5.0.1 съм на iPad1 3G. Смених в SprinBoard папката - SBDockBG-Landscape~ipad и SBDockBG-Portrait~ipad с прозрачни фойлове, но продължават да се виждат на екрана? Някой има ли идея как да ги разкарам? Благодаря предварително

Публикувано

Трий кеша на спрингборда или качи iWipecache.

Извинявам се за невежеството, но как се трие кеша на спрингборда

(исталирах iWipecache,стартирах програмата,респринг и.... никакъв ефект)

Изтрих кеша - settings/general/reset/reset home screen layout ...няма промяна

Редактирано от gothicmanbg
  • 4 седмици по-късно...

Ей друго си е като не използваш Winterboard.

Отне ми малко повече време да преправя всичко, но разликата в работата без използването на winter-a е огромна. Няма го лагването и забавянето на работата на телефона, и батерията се справя доста по добре.

392b66a6a1d4fe0d.PNG6118e498c61b40e5.PNG5ec071c848e62290.PNG

Редактирано от joroiliev
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

кажи как - сподели файловете и аз да си го направя така :smile:

Публикувано

Да ти преразкаже темата ли искаш?

• 1 месец по-късно...

Някой ще може ли да каже къде стоят логотата за WI-FI и 3G на iOS 5.1?

Редактирано от asen4o0
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Знам, че не е по темата, но ще може ли някой да каже как да променя фона на папките и самите им иконки?

От темата разбрах само как да променя иконките, но не и фона, когато папката е отворена.

Редактирано от asen4o0
Публикувано

От system/library/coreservices/springboardapp. Там вече не помня как беше името на файла , но ако не го намериш ще погледна и помогна.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Да, ама не, заместих го и единствената промяна е, че когато създавам папка иконката е различно докато държа иконките една върху друга, ето и скрийншот:

rgh1337274614q.PNG

Публикувано

Търси още една икона, със същия като оригиналния фон, но с друго име и замести и нея.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...