Grievous Публикувано Април 19, 2011 Публикувано Април 19, 2011 Ето, от телефон както на профила ти. SpringBoard.strings Цитирай
moloko Публикувано Септември 11, 2011 Публикувано Септември 11, 2011 (редактирано) За всички които искат да махнат фона под часовника и слайда на Lookscreen-а, а и други модификации за iPhone 4 4.3.3 Премахнат е и фона под иконите при разговор. Шотовете са от моя телефон -лично тествано. Редактирано Септември 11, 2011 от Grievous Без такива линкове!!! 1 1 Цитирай
Grievous Публикувано Септември 11, 2011 Публикувано Септември 11, 2011 Еее, пич, ти откри топлата вода. С прозрачен .png и съответните размери можеш да смениш доста неща. Поразгледай раздела, има доста изписано. Линкове към други форуми не са желателни! 1 1 Цитирай
moloko Публикувано Септември 11, 2011 Публикувано Септември 11, 2011 Ами "пич" незнам "топла ли е водата или не" обаче пробвах всичко написано тук и нито един от вариантите не доведе до резултата които получих от "другия форум" . Сори ако съм те раздразнил с линка които виждам че си "изтрил" , но защо след като тук няма решение на този въпрос . Файловете които трявба да се заменят са съвсем други от тези които Вие сте написали по-горе. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 11, 2011 Публикувано Септември 11, 2011 Ако няма нищо по този въпрос, външен линк не е разрешаването му. Не можа ли да направиш ръководство, все пак е на руски? Цитирай
flash40oo Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 Здравейте, извинявам се за може би глупавият въпрос, но съм изчел всички теми пробвал съм много неща и не мога да разбера има ли въобще начин да си променя иконките с такива каквито искам.Не искам да слагам Winterboard или други подобни програми или готови теми ами просто да си заменя ръчно определени икони.Тука в темата пише къде се намират определени икони, но за софт 2.х 3.х. Ако може да ми кажете как става при софтуер 4.х и по специално 4.3.3 или просто някъде из форума да прочета ще съм благодарен. Мерси предварително Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 Що не поразгледа всички мнения на предната страница, а само първото? Цитирай
flash40oo Публикувано Ноември 15, 2011 Публикувано Ноември 15, 2011 (редактирано) Да видях кое точно ми трябва Обаче като ги заместих ми излизат отстрани с бял фон Сам си открих отговора и мисля да го споделя за други като мен Като се ресайзне с пейнта слага бял фон отзад и после така излиза и на телефона.Аз лично ползвах това http://images.my-addr.com/resize_png_online_tool-free_png_resizer_for_web.php Става лесно и просто! Поздрави! А някой знае ли как стоят нещата със заместването при приложения от Cydia, че нещо не мога д аги подкарам ? Редактирано Ноември 14, 2011 от flash40oo Цитирай
flash40oo Публикувано Ноември 18, 2011 Публикувано Ноември 18, 2011 (редактирано) Някой знае ли как стои въпроса със приложенията от Cydia или там не може да се заменят иконите ? Пробвах с applinks и като замествам пак не става Редактирано Ноември 23, 2011 от flash40oo Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 27, 2011 Публикувано Ноември 27, 2011 Искам да премахна на iPhone4 4.3 затъмненията на статус бара, зад часовника и слайда на лок скрийна, както и затъмненията им по време на разговор. Може ли да помоля за размерите на тези прозрачни файлове или за самите файлове. Прочетох темата и видях къде се намират, но не знам точните им размери. Благодаря предварително! Цитирай
mitkoiphone Публикувано Декември 14, 2011 Публикувано Декември 14, 2011 Някой знае ли пътищата при iOS 5 какви са за смяна на фона зад часовника и слайд-а ? Цитирай
BANNN Публикувано Декември 14, 2011 Автор Публикувано Декември 14, 2011 В същата папка са си както при IOS4. BarBottomLock@2x~iphone, BarLCD@2x~iphone, bottombarknobgray@2x~iphone, bottombarknobgreen@2x~iphone, bottombarknobred@2x~iphone, WellLock@2x~iphone Цитирай
gothicmanbg Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 С iOS 5.0.1 съм на iPad1 3G. Смених в SprinBoard папката - SBDockBG-Landscape~ipad и SBDockBG-Portrait~ipad с прозрачни фойлове, но продължават да се виждат на екрана? Някой има ли идея как да ги разкарам? Благодаря предварително Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 Трий кеша на спрингборда или качи iWipecache. Цитирай
gothicmanbg Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 (редактирано) Извинявам се за невежеството, но как се трие кеша на спрингборда (исталирах iWipecache,стартирах програмата,респринг и.... никакъв ефект) Изтрих кеша - settings/general/reset/reset home screen layout ...няма промяна Редактирано Февруари 2, 2012 от gothicmanbg Цитирай
joroiliev Публикувано Февруари 24, 2012 Публикувано Февруари 24, 2012 (редактирано) Ей друго си е като не използваш Winterboard. Отне ми малко повече време да преправя всичко, но разликата в работата без използването на winter-a е огромна. Няма го лагването и забавянето на работата на телефона, и батерията се справя доста по добре. Редактирано Юли 2, 2012 от joroiliev Цитирай
s3v3n_babbles Публикувано Март 28, 2012 Публикувано Март 28, 2012 кажи как - сподели файловете и аз да си го направя така Цитирай
Grievous Публикувано Март 28, 2012 Публикувано Март 28, 2012 Да ти преразкаже темата ли искаш? Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 5, 2012 Публикувано Май 5, 2012 (редактирано) Някой ще може ли да каже къде стоят логотата за WI-FI и 3G на iOS 5.1? Редактирано Май 6, 2012 от asen4o0 Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 Знам, че не е по темата, но ще може ли някой да каже как да променя фона на папките и самите им иконки? Цитирай
Alxx® Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 А, да поразгледаш Промяна на облика на iOS без WinterBoard? Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 (редактирано) От темата разбрах само как да променя иконките, но не и фона, когато папката е отворена. Редактирано Май 15, 2012 от asen4o0 Цитирай
mimeto83 Публикувано Май 16, 2012 Публикувано Май 16, 2012 От system/library/coreservices/springboardapp. Там вече не помня как беше името на файла , но ако не го намериш ще погледна и помогна. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 17, 2012 Публикувано Май 17, 2012 Да, ама не, заместих го и единствената промяна е, че когато създавам папка иконката е различно докато държа иконките една върху друга, ето и скрийншот: Цитирай
Alxx® Публикувано Май 17, 2012 Публикувано Май 17, 2012 Търси още една икона, със същия като оригиналния фон, но с друго име и замести и нея. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.