Публикувано Септември 11, 201114 гд За всички които искат да махнат фона под часовника и слайда на Lookscreen-а, а и други модификации за iPhone 4 4.3.3 Премахнат е и фона под иконите при разговор. Шотовете са от моя телефон -лично тествано. Редактирано Септември 11, 201114 гд от Grievous Без такива линкове!!!
Публикувано Септември 11, 201114 гд Еее, пич, ти откри топлата вода. С прозрачен .png и съответните размери можеш да смениш доста неща. Поразгледай раздела, има доста изписано. Линкове към други форуми не са желателни!
Публикувано Септември 11, 201114 гд Ами "пич" незнам "топла ли е водата или не" обаче пробвах всичко написано тук и нито един от вариантите не доведе до резултата които получих от "другия форум" . Сори ако съм те раздразнил с линка които виждам че си "изтрил" , но защо след като тук няма решение на този въпрос . Файловете които трявба да се заменят са съвсем други от тези които Вие сте написали по-горе.
Публикувано Септември 11, 201114 гд Ако няма нищо по този въпрос, външен линк не е разрешаването му. Не можа ли да направиш ръководство, все пак е на руски?
Публикувано Ноември 9, 201114 гд Здравейте, извинявам се за може би глупавият въпрос, но съм изчел всички теми пробвал съм много неща и не мога да разбера има ли въобще начин да си променя иконките с такива каквито искам.Не искам да слагам Winterboard или други подобни програми или готови теми ами просто да си заменя ръчно определени икони.Тука в темата пише къде се намират определени икони, но за софт 2.х 3.х. Ако може да ми кажете как става при софтуер 4.х и по специално 4.3.3 или просто някъде из форума да прочета ще съм благодарен. Мерси предварително
Публикувано Ноември 9, 201114 гд Що не поразгледа всички мнения на предната страница, а само първото?
Публикувано Ноември 15, 201114 гд Да видях кое точно ми трябва Обаче като ги заместих ми излизат отстрани с бял фон Сам си открих отговора и мисля да го споделя за други като мен Като се ресайзне с пейнта слага бял фон отзад и после така излиза и на телефона.Аз лично ползвах това http://images.my-addr.com/resize_png_online_tool-free_png_resizer_for_web.php Става лесно и просто! Поздрави! А някой знае ли как стоят нещата със заместването при приложения от Cydia, че нещо не мога д аги подкарам ? Редактирано Ноември 14, 201114 гд от flash40oo
Публикувано Ноември 18, 201114 гд Някой знае ли как стои въпроса със приложенията от Cydia или там не може да се заменят иконите ? Пробвах с applinks и като замествам пак не става Редактирано Ноември 23, 201114 гд от flash40oo
Публикувано Ноември 27, 201114 гд Искам да премахна на iPhone4 4.3 затъмненията на статус бара, зад часовника и слайда на лок скрийна, както и затъмненията им по време на разговор. Може ли да помоля за размерите на тези прозрачни файлове или за самите файлове. Прочетох темата и видях къде се намират, но не знам точните им размери. Благодаря предварително!
Публикувано Декември 14, 201114 гд Някой знае ли пътищата при iOS 5 какви са за смяна на фона зад часовника и слайд-а ?
Публикувано Декември 14, 201114 гд Автор В същата папка са си както при IOS4. BarBottomLock@2x~iphone, BarLCD@2x~iphone, bottombarknobgray@2x~iphone, bottombarknobgreen@2x~iphone, bottombarknobred@2x~iphone, WellLock@2x~iphone
Публикувано Февруари 2, 201214 гд С iOS 5.0.1 съм на iPad1 3G. Смених в SprinBoard папката - SBDockBG-Landscape~ipad и SBDockBG-Portrait~ipad с прозрачни фойлове, но продължават да се виждат на екрана? Някой има ли идея как да ги разкарам? Благодаря предварително
Публикувано Февруари 2, 201214 гд Извинявам се за невежеството, но как се трие кеша на спрингборда (исталирах iWipecache,стартирах програмата,респринг и.... никакъв ефект) Изтрих кеша - settings/general/reset/reset home screen layout ...няма промяна Редактирано Февруари 2, 201214 гд от gothicmanbg
Публикувано Февруари 24, 201214 гд Ей друго си е като не използваш Winterboard. Отне ми малко повече време да преправя всичко, но разликата в работата без използването на winter-a е огромна. Няма го лагването и забавянето на работата на телефона, и батерията се справя доста по добре. Редактирано Юли 2, 201214 гд от joroiliev
Публикувано Май 5, 201214 гд Някой ще може ли да каже къде стоят логотата за WI-FI и 3G на iOS 5.1? Редактирано Май 6, 201214 гд от asen4o0
Публикувано Май 15, 201214 гд Знам, че не е по темата, но ще може ли някой да каже как да променя фона на папките и самите им иконки?
Публикувано Май 15, 201214 гд От темата разбрах само как да променя иконките, но не и фона, когато папката е отворена. Редактирано Май 15, 201214 гд от asen4o0
Публикувано Май 16, 201214 гд От system/library/coreservices/springboardapp. Там вече не помня как беше името на файла , но ако не го намериш ще погледна и помогна. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 17, 201214 гд Да, ама не, заместих го и единствената промяна е, че когато създавам папка иконката е различно докато държа иконките една върху друга, ето и скрийншот:
Публикувано Май 17, 201214 гд Търси още една икона, със същия като оригиналния фон, но с друго име и замести и нея.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате