Публикувано Май 17, 201214 гд Това са имената на файловете FolderIconBG@2x~iphone и FolderSwitcherBG@2x~iphone , като първия е фона на затворена папка а второто като се отвори фона зад иконите.
Публикувано Май 18, 201214 гд Нещо не правиш както трябва. Сменила съм си ги и стана от първия път. Пробвай отначало като се ръководиш от написаното в последните постове. Ако и тогава не стане пиши на лично как ти е скайпа и ще го направим стъпка по стъпка. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 29, 201214 гд Може ли да ми кажете как да направя статус бара напълно прозрачен? Редактирано Юни 29, 201214 гд от blizzard
Публикувано Юли 23, 201214 гд Не знам дали му е тук мястото, но как да променя знака за 3G на 4G, защото гледах един клип в тубата, където го беше променил?
Публикувано Юли 23, 201214 гд Ще поразгледаш първия пост или ще ходиш да питаш автора на клипчето? Ти си избери.
Публикувано Юли 23, 201214 гд Ако е бил с iPhone 4s към АТ&T, за тях HSDPA+ (ако не се лъжа) е "4G" и така го и показва. Глупост, която AT&T успяха да извоюват от Епъл.
Публикувано Юли 23, 201214 гд Даам, AT&T беше. Алекс, писах му, ама гадта не отговаря , пробвах и с метода от първия пост, но на iOS 5 не е така, не го намерих. Редактирано Юли 23, 201214 гд от asen4o0
Публикувано Юли 23, 201214 гд Предполагам, че са в artwork, защото това не ми е първия опит да ги намеря и не ги намирам, явно ще е с Winterboard.
Публикувано Декември 29, 201213 гд Как може да се направи така че часовника да не е в центъра ами в левия край на екрана и да е по - малък?
Публикувано Декември 29, 201213 гд темата в cydia или тук във форума,понеже в форума не намирам нищо а в cydia само за iphone 4. А и няма ли някакъв начин да се добави в Winterboard или направо да се подмени оригиналния файл в iphona Редактирано Декември 29, 201213 гд от HristoNestorov
Публикувано Януари 5, 201313 гд Здравейте,има ли вариант за махане на прозрачния фон на часовника и слайдера на iphone 5.
Публикувано Януари 6, 201313 гд Здравейте. Имам едно питане. Значи преди време през iFile редактирах Unlock Text – /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/English.lproj/SpringBoard.strings/"AWAY__LOCK_LABEL" Редактирах текста за отключване от "AWAY_LOCK_LABEL" = "slide to unlock"; на "AWAY_LOCK_LABEL" = "";. Всичко си беше точно след респринга, текст нямаше. Обаче след няколко дни забелязах, че "slide to unlock" пак си го има. Файла си седи редактиран, пробвах с друг текст с рестарт с респринг, но не се скрива вече... Някой може ли да помогне ...
Публикувано Януари 6, 201313 гд Може да не е кракната както трябва. Пробвах сега на малкия на телефона, купена е и си променя надписа... Да не си качвал нещо и то да влияе?
Публикувано Януари 6, 201313 гд От Сидиа имам доста добвки и програмки. Има ли как да се разбере коя пречи на iFile?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате