Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Значи когато пусна XP, който е на виртуален дял си разботи на пушка. Когато пусна 7-цата, но не през VM ами след рибуут, пак си е ток. Грее само когато пусна 7-цата от VM. i7 hdd@7200 8GB ram

Публикувано

Махни тоя VM и сложи Parallels. Обещавам, че ще се родиш :)

Публикувано

А дали някой е подкарвал тоя Parallels на Хаки ?

Публикувано

И аз ползвам паралелс, най-удобният начин. Но си иска да имате 8 гиги рам, просто на по-малко сте ограничени..

Диаблото не успях да го подкарам добре под паралелс. Една и съща версия има проблеми под паралелс, а под бууткамп няма.. Става въпрос за видео-то.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Еееее, извинявам се, НО колкото и да е добра Prallels (аз също я ползвам) едва ли не тук ще излезе, че виртуалната машина е по-добра от native инсталираната ОС. Не знам за Diablo, ама си пуснете Crysis под BootCamp и под Parallels да видим къде ще крета по-добре. Ако е до Simple Tasks всяка виртуална машина върши работа. Единственото предимство е, че не се налага да се ресва компа.

Публикувано

Никой не е казал такова нещо. Ползвам си програмата за скенера и abbyy finereader под paralells. Имам качен и уин7 под бууткамп, но май не съм го стартирал, откакто имам паралелс. Освен за игри, за друго няма смисъл..

Публикувано

Аз имам няколко хотелски програми, които ги има само за Windows и си работят чудесно през Parallels. Наистина не виждам причина да се слага Boot Camp освен за игри или ако машината е по-стара и се тормози от Parallels.

edit: За Mac OS има ABBYY FineReader Express.

screenshot20120214at114.png

screenshot20120214at114.png

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...