The Shaman Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Няма такава държава Направих си майтап в тема за отключване на телефони с мисълта, че най-малко ще ми затрият поста, да не кажа темата, но не... Отговориха ми даже Въпроса е в темата, отговора на ЛС 4 Цитирай
kawabiker Публикувано Декември 19, 2015 Публикувано Декември 19, 2015 (редактирано) Лошото е че БСК се светнаха и сега може да се ползва само на един компютър едновременно. iPhone 4 using Tapatalk Редактирано Декември 19, 2015 от kawabiker 2 Цитирай
mariankata Публикувано Декември 19, 2015 Публикувано Декември 19, 2015 @gorgior и двете кутии са legit. Оригинален iPhone 6 се крие във всяка една от тях. Белите са старите, а тия с картинка са новите партиди. "Да му се смееш" или "защото е тъп", няма смисъл. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 19, 2015 Публикувано Декември 19, 2015 Просто въпросът е зададен зле, затова звучи така. Много хора сами не са наясно какво точно питат, затова и не могат да го изразят така, че да е разбираемо за останалите, за съжаление това е често срещан проблем по форумите и резултатите са такива - вместо смислен отговор, подмятания и обиди и накрая темата в коша, а питащия така и не разбира отговора, както и причината за подигравките или за изтритата тема. 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 20, 2015 Публикувано Декември 20, 2015 Аз разбрах въпроса, без да ми е нужно пояснение, още първия път и ако @mariankata беше там да отговори, темата нямаше да е в коша. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 Човекът кърти мивки: Няма как да му даде оторизация като не прави връзка с тунса Залагам на лисващ драйвер. Тунса е най калпавата програма която е на компа ми. Проблема с драйверите се оправя трудно, трябва да се ресетнат сървис настройките на компа(???). ...продължава... Не можеш хей така да сложиш драйвери, било то ръчно или хавтоматично! Проблема идва от збозване в хост файла(???????) и по какъвто и начин да пробваш дори да преинсталваш тунса стои на сърчинг за драйевери и в кр сметка не открива, дори и да му ги посочиш пак не ще. Триеш от хост файла всичко де що е епъл и воала(воала среден пръст?). ...и реди плочки: Това с хост файла е изпитан метод, ти ако имаш по рационално решение сподели го вместо да се подиграваш! По темата какво представлява хост файла и по какъв начин е свързан той с епъл устройства(???) можеш да се запознаеш подробно като питаш чичко ти гугъл. Знам,че знаеш много добре за какво говорим! Ако имаш да казваш нещо съществено като решение на проблем с липсващи драйвери, моля... Ако ще се правиш на важен, чао. 5 Цитирай
WULAS Публикувано Май 23, 2016 Публикувано Май 23, 2016 Цитат Те говорят за refurbished, ти говориш за рециклиран. Двете са различни Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 9, 2016 Публикувано Юли 9, 2016 Добре, че видях логото! Лескосткастамс:) тон колони Цитирай
emco83 Публикувано Юли 11, 2016 Публикувано Юли 11, 2016 (редактирано) Така му се видяло на човека. Другите са Листкосткастамс, демек от източния край. Редактирано Юли 11, 2016 от emco83 Цитирай
algor Публикувано Август 3, 2016 Публикувано Август 3, 2016 Не знам това неграмотност ли е или какво... 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 5, 2016 Публикувано Август 5, 2016 Quote Vertu обяви един от най-достъпните си телефони - горе-долу Заглавие в калдата... 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 13, 2016 Публикувано Септември 13, 2016 Относно списъка с часовете на излизане на iOS10: Той е наличен, но много маймуни има на клона и сървърът не издържа напъна. Затова в осем, след сънчо няма да заспивате веднага и тайно от мама и татко ще си го обновите. За целта батерията над 50 % и място около 3-4 ГБ. И Бог да ви е на помощ после. После пояснява:анализ на това, което казах. Снимката показва в колко ще бъде наличен. По различно време е, защото много желаещи има, за да не се претоварват сървърите им са го разделили на часови зони. Въпреки това, отново не е сигурно, че няма да има навалица в началото. Както винаги при цялостно обновление на системата ще има доста оплаквания и до една седмица ще има нова кръпка. Когато започна да обяснявам защо иронизирам вече е скучно. Правя го, заради всички онези, които са "по модата", но не са съвсем наясно. Който ме е разбрал добре, който не е си е за негова сметка. Ако иска да се крие, ако не да си кюта 2 Цитирай
algor Публикувано Октомври 2, 2016 Публикувано Октомври 2, 2016 Обръщаме внимание на гаранцията... 5 Цитирай
mirror Публикувано Октомври 3, 2016 Публикувано Октомври 3, 2016 Samsung се обслужва от Apple хихихи. 3 Цитирай
MacIlian Публикувано Октомври 3, 2016 Публикувано Октомври 3, 2016 Хи хи хи хи хи, всички изгъзици по света Apple може да ги оправи! И ги оправя кардинално със всеки свой нов модел на всичко което пуска! 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 Обяснение как се "маха" ICloud 12 Цитирай
algor Публикувано Март 18, 2017 Публикувано Март 18, 2017 Снощи попаднах на една "интересна тема" в андроидския форум. Който има 5 минути нека я изчете - забавлението е гарантирано и то най-вече с мненията, които ръси наш съфорумник и човек, който уж 10 години ползвал iPhone. https://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=89134 Някои интересни акценти: Цитат Айфон е много много ограничен... недей ще се разочароваш от ограниченията които има.Една мелодия не можеш да сложиш без компютър, един фаил не можеш да прехвърлиш на друг компютър, цената му е безбожна, освен това екрана няма никакъв цвят в сравнение със С7 едж.Да не говорим, че ще трябва да четеш 5 часа как се работи в Айтунс за да се научиш да си "прехвърляш" музика в телефона. Цитат Ъпдейти навреме, ама какво дава този ъпдейт... трие само кеша, добавя някоя незнайна функция и готово...реално, ако Епъл ти спре Ъпдейта, Айфона повече няма да се ъпдейтва, при Андроид не е така. Цитат като цяло Айфон е много много добра машинка с много много добра батерия.Бърз е, оптимизиран е, и всичко щом натиснеш просто работи, НО за сметка на много големи ограничения.... Айфона дори смея да твърдя, че граничи с НЕсмартфон. Цитат Не съм някакъв хейтър или говоря празни приказки, но зависи от потребностите, ако си забързан бизнесман, на който му трябва телефон с много добра батерия, прост, и просто да работи- може би Айфона е за него, макар, че екрана му е доста умрял... Цитат Един Хонор 8 има по-силен хардуер от Айфон 7 плюс...а цената е 1/3... Нимоа, честно... 4 1 Цитирай
ayl Публикувано Март 18, 2017 Публикувано Март 18, 2017 Прав е в едно - смартфон беше само първия айфон - единствен в масата други, сега е просто телефон - пак единствен в масата смартфони. И аз не съм хейтър, но такива глупости ме карат да съм. Иначе писанието е забавно... 1 Цитирай
Русев Публикувано Март 18, 2017 Публикувано Март 18, 2017 Да се смее ли човек, да плаче ли? Единственото за което е прав, може би е мелодията, но кой си сменя мелодията всяка седмица? Всички хора които познавам са с една и съща мелодия от години, въпреки смяната на телефоните и без значение с каква OS. P.s. Сега се зачетох в този андроид форум, на първа страница се набиват на очи теми като: проблем с тва, проблем с онова, не работи еди к'во си, а тук тези теми са рядкост. Как може тези мазохисти да наричат това нещо операционна система, като прекарват повече време да решават проблемите и, от колкото да я ползват? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Цитирай
algor Публикувано Март 18, 2017 Публикувано Март 18, 2017 Момчета, дайте да не обръщаме темата в тази ОС срещу онази ОС. Идеята да постна това тук не е да плювам едикойси, а недоумявам как може така с лека ръка да се дават съвети на хора, които се чудят за първи път в живота дали да купят това или онова, като покупката не е евтина. Сред откровените тъпотии има сигурно и 2-3 нормални довода, но това не е достатъчно и е адски недобронамерено да се подвеждат така хората с лека ръка. Винаги съм се старал да давам безпристрастни съвети, като изтъквам плюсове и минуси на дадените модели, а човека какво ще избере си е негова работа. Да обсереш форумно така явно цяла ОС и да оплюваш хардуер, екран и каквото се сетиш на един от най-добрите смартфони на пазара (ако не и най-добрия) iPhone 7 Plus, това какво е според вас?!?! Айде, моля ви се... А че и тоя и оня си има кусур е ясно и всичко е въпрос на предпочитания. Нали, бре, Викторе? 2 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.