Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
и тръгвайки по суша от Рим в каквато и да е посока след като изминеш 500 км все още ще си на територията на Италия.

И тва ми се вижда пълен булшит ама както и да е...Ще плаваме :D

Публикувано

София/Рим - около 900 км (самолет) с Wizz за 60-70 лв отиваш и се връщаш.

София/ Монпелие - около 1600 км (самолет) Wizz до колкото си спомням лети само до Париж на територията на Франция т.е. е доста и по-скъпо до там.

Аз не виждам нищо грешно в това което съм написал!

По суша са 500 км. разлика между Рим и Монпелие.

И казах че това не е вярно!

А и вече се обърках за какво говорихме така че спирам!

Публикувано

Доживях Неол да ми прави забележки за спам.

Публикувано

Саше, звънях ти от друг номер, но не ми вдигна. Искам малко инфо каква ще ти е цената и евентуално искам да поръчам 2 бройки.

Публикувано

Няма и да ти вдигне. Сега си е купил палатка и спи в нея пред магазина, ама не са му пуснали ток още, та не може да си зареди телефона :)

Колееее, няма да ни донесе нищо бате Сандо от Франция, освен някоя венерическа болест. Всичко е разграбено отдавна.

Публикувано

Горкия... В ебаси приключението се е вкарал! xD

Публикувано (редактирано)

Бате Сандо, с неговата голяма лапа, като хване Четворката я дава накъсо отвсякъде! Гърмят му в ръцете като коледни конфети. :)

500x_fragile-beauty.jpg

Редактирано от ammcfc
Публикувано

Пука ги като пуканки.

Публикувано

Снощи по Skype го попитах дали си е взел палатка. Рече не, в петзвезден хотел с full обслужване съм. Викам си да го попитам дали си е взел барем въдиците :) ако не е хванал някоя венера, поне толстолоб да донесе.

Публикувано

A, Сашо не е по толстолобите...

Виж някоя русалка...:rolling:

Публикувано

Само да не попадне на турска русалка - от кръста нагоре риба, а от кръста надолу мъж.

Публикувано

:rolling: :)

Публикувано

Дали може да се намери от някъде информацията за наличностите в Монпелие? Следващата събота ще пътувам натам и се връщам на 15-16 юли. Ще мина през apple store и на отиване и на връщане... Чудя се дали да не им пиша на мейла за информация, защото на сайта http://www.apple.com/fr/retail/odysseum/ не видях опция за поръчка и да си го взема от магазина.

Публикувано

В момента съм на 99 % сигурен, че няма налични. Но на 2.07 или 14.02 ако си там, може да те огрее. Ако не се лъжа така ще е зареждането. Според мен говори с тях по телефона.

Публикувано

Ядец :) на 5.07 ще мина на отиване, на 15.07 (ожденния ми ден) е връщането. Ще им звънна по телефона през седмицата, но като знам французите как обичат да говорят английски ще бъде забавно. Ако не стане ще порчъваме на Aveliky.

Публикувано

За момента на който и да поръчаме ,никав шанс.Само от Америка има надежда ,ако излезе ънлока.

Публикувано

Не виждате ли темите за продажби бе хора... Четете малко.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...