The Shaman Публикувано Юни 28, 2010 Автор Публикувано Юни 28, 2010 Абе разбери, че да го направи е негов избор и право. Не може някакъв малоумен да пуска теми колко гаден е живота щото Пешо искал 2000 лева за телефон!!! Това не го ли разбра? Пп Поста ми е в отговор на Нео Цитирай
vasko1987 Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Там и със златен Ролекс да идеш, и за 50 лв няма да го продадеш. Говорим за средно статистически пазар. Цитирай
s0urce Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Само в БГ обаче - ГЪЗАРИЯТА Е ОПРЕДЕЛЯЩА - може да нямам пари да ям, ама ще си купя последният телефон, да съм гъзар, може да няма къде да спя, ама ще карам S класа - да съм гъзар и ще спя в нея и т.н.! Това определено е чисто и просто истината за Българите . Живей сега че утре може и да няма . 1 Цитирай
roll2puff Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Просто Iphone се наложи, като един от най-комерсиялните телефони и си държи цената, защото няма стабилна конкуренция сред другите телефони. Жалкото е, че повече от половината от хората купили си какъвто и да е iPhone, въобще нямат предастава какво държат в ръцете си. За тях това е поредното аксесоарче, донасящо им някакъв си процент гъзарийка. Именно заради тези хора телефоните държат цена, не защото нямат равни на пазара от към функции, програми и т.н, Цитирай
vasko1987 Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Е да, ама HTC не ги продава за 500-600лв. От там идва предпочитанията. Приблизително еднакви услуги на приблизителна цена. Цитирай
prasko Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 (редактирано) Момчета не забравяйте, че досега е нямало iPhone на такава цена. Този е с 100 EUR по-скъп от предходните модели, поне на EU пазар. Поправете ме ако бъркам. Най-вероятно затова има недоволни. Нека си спомним колко стуваха предходните модели в БГ преди офицялното им пускане? Редактирано Юни 28, 2010 от prasko Цитирай
Anthony Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Гога, тук бъркаш. Има много такива хора и сега банките стават собственици на имуществото им Цитирай
Grievous Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 neol23, усети ли как прее*а още една тема? Цитирай
vasko1987 Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 В България като, че ли са повечко. Всичките за жертви на бързи пари. Цитирай
kartichko Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 (редактирано) А аз се чудих за какъв дявол ги учим тея простотии в първи курс... мислех че на всички са ясни Само да вметна, че на 800 лева 150 лева отгоре са 18,75% - никак не са малко. Вие тея пари ги бройкате май на око - +-100-200 все тая. Като ви е толкоз лесно, дайте 100 евро за самолетни билети и отидете я до Франция, я до Италия и си ги вземете отключени с гаранция. Да, но нали говорим за луксозна вещ. Ако тези 150 лева са ти проблем, какво остава за другите 800? Щом не можеш да поработиш/окрадеш/заемеш още 150 лева си купуваш реплика за 300 лева, с фенерче, телевизор, помпа и газова лампа и си говориш на воля. П.П. Към долния коментар. Еми Неол си легна - почувствах се морално задължен до към 2-3 да поддържам темата жива. Редактирано Юни 28, 2010 от kartichko Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Пуу, изпуснах купона... Картичко- ти пак нещо " барабар Петко с мъжете"? Помниш какво ти казах веднъж? Май си в групата, упомената от @source ? Цитирай
Huntly Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Жалкото е, че повече от половината от хората купили си какъвто и да е iPhone, въобще нямат предастава какво държат в ръцете си. За тях това е поредното аксесоарче, донасящо им някакъв си процент гъзарийка. Именно заради тези хора телефоните държат цена, не защото нямат равни на пазара от към функции, програми и т.н, Кой друг телефон на световния пазар, може да бие iPhone по приложения,програми,игри,аксесоари? Цитирай
Huntly Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Е добре де, само безсмислени ли са всичките? Цитирай
deezel Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Само по тази тема може да се напишат три дипломни работи: психология, икономика и маркетинг. Особено първото. Цитирай
chayanne Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Проблема не е в търсенето, а в предлагането. Ако има всички модели iPhone във всеки квартален магазин за GSM-и и може да се купи по-всяко време без обвързване с какъвто и да е договор или оператор, то е ясно, че втора ръка телефони ще са на много по-ниска цена от новите. Броя на приложенията тук нямат водеща роля. Аз преди да си взема iPhone не бях и чувал за AppStore. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Само по тази тема може да се напишат три дипломни работи: психология, икономика и маркетинг. Особено първото. Цитирай
PunkoHead Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Проблема не е в търсенето, а в предлагането. Ако има всички модели iPhone във всеки квартален магазин за GSM-и и може да се купи по-всяко време без обвързване с какъвто и да е договор или оператор, то е ясно, че втора ръка телефони ще са на много по-ниска цена от новите. Броя на приложенията тук нямат водеща роля. Аз преди да си взема iPhone не бях и чувал за AppStore. Тук мога да се изкажа, че когато аз имах iPhone нямаше AppStore, пък търсенето беше огромно а предлагането малко И аз до колкото помня взех iPhone 2G за 550лв. с доставка (тогава се предлагаха само в хАмерика) Всъщност тогава имаше само Installer и приложенията бяха много малко, в сравнение със сега Цитирай
roll2puff Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Кой друг телефон на световния пазар, може да бие iPhone по приложения,програми,игри,аксесоари? Четеш между редовете или аз съм се изказал неразбираемо. Не казвам че не е най-добрия, но това далеч не е причината да държи цена. Цитирай
roll2puff Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 @gorgior Ами по критерийте, които е изброил колегата, не знам кой телефон ще го бие, сега и в близко бъдеще. Имал съм Nokia 3230, e50 и в момента съм с 6360 и мога да кажа че са много стабилни машини и по-добра мобилна платформа от Symbian допреди Os X Mobile нямаше. Иначе като хардуер и пърформанс този бие дори 4-ката, ако ще да е на 2 годинки, но май така и не го пуснаха серийно. Това което се опитваш да кажеш в случая потвърждава моята теза по-предишния ми пост по темата,че iPhone е скъп защото и за да носи някакъв процент гъзарийка. Знам колко е болезнено за нас-истинските фенове на Os X Mobile (казвам го защото не всички ползваме точно iPhone), но има и обнадеждаващ момент...има много хора купили си iPhone от имиджовата гледна точка и в последствие са запленени от функционалността,програмите и т.н. Цитирай
trader Публикувано Юни 30, 2010 Публикувано Юни 30, 2010 Не е пуснат защото му липсва баланс. Лесно е да се сложи просто мощен хардуер в концептуално устройство. Но я го направи да е под 150 грама да издържа батерията един ден и да е под 500$ Цитирай
s0urce Публикувано Юли 10, 2010 Публикувано Юли 10, 2010 То така като е тръгнало Самсунг пускат нов телевизор ОЛЕД ултра слим ? някой да иска ползвал съм го 2-3-4 месеца само взех го за 5000 ама понеже малко съм го ползвал ще ви го дам за 4500 Цитирай
Anthony Публикувано Юли 10, 2010 Публикувано Юли 10, 2010 Самсунг пускат нов модел на всеки 4 мин и няма грам опашки за него. Имат вече 847684576485654 модела телефони и съм убеден, че дори и в самата компания няма човек, който да може да ги изброи всичките Купи си телевизор Lowe или Bang & Olufsen и ще ти държи цена дълго време. Цитирай
Severus Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 Я, вижте сладурите на колко продават...мамини златни Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.