asko44 Публикувано Март 9, 2012 Сподели Публикувано Март 9, 2012 http://img638.imageshack.us/img638/1995/imageeyd.jpg 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Март 9, 2012 Сподели Публикувано Март 9, 2012 Е това е Фимът! Movie: The Movie. Ще бъде EPIC! 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 9, 2012 Сподели Публикувано Март 9, 2012 Ааа, б@хти т@ - пак ще се хилиме на хАмерикански простотии Ако вярно го заснемат, значи са пълни идиоти. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Март 9, 2012 Сподели Публикувано Март 9, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Март 9, 2012 Сподели Публикувано Март 9, 2012 Тате, тате, какъв празник е 8-и март??? - Същият като Хелоуин, сине! Пияни вещици обикалят улиците..... 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
LUBECA Публикувано Март 9, 2012 Сподели Публикувано Март 9, 2012 Гаджето ми скъса с мен. И сега съм сам ... с жена и две деца -------------------------------------- - До преди 2 месеца имах 2 заложни къщи,а сега имам 2 заложени. -------------------------------------- Продавач на лотарийни билети: - Купете си билети, моля! Можете да спечелите милион! - Оставете ме на мира! Нищо не искам да печеля! - Имаме и такива билети! -------------------------------------- Баща отива да прибере сина си от детската градина. -Кой е вашия?- пита възпитателката. -Няма значение. Нали утре пак ще ви го върна. --------------------------------------- Нервен пасажер преди полет: -Надявам се да ни свалите благополучно след полета. -Разбира се, още не съм оставил никой във въздуха. --------------------------------------- Две бабички си приказват: - Миче, пък Пена умря. - Да умря, ама я лекуваха професори. 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Март 9, 2012 Сподели Публикувано Март 9, 2012 Пък сме умни и изобретателни бе! 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Март 9, 2012 Сподели Публикувано Март 9, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Март 9, 2012 Сподели Публикувано Март 9, 2012 Селска дискотека. Грозновата девойка седи в ъгъла и се прозява. Никой не я кани на танц, никой не я заговаря... Изведнъж към нея се запътва здравеняк и я поканва. - Оттук ли сте? - заговаря го девойката. - Да, но ме нямаше дълго време. - А защо не съм Ви виждала? - Лежах 15 години за убийство. Заклах жена си с брадва. Момичето пооправя прическата си, усмихва се и кокетно казва: - О, значи сте ерген? 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Март 9, 2012 Сподели Публикувано Март 9, 2012 Е тва е 6 pack! 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Март 9, 2012 Сподели Публикувано Март 9, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Март 9, 2012 Сподели Публикувано Март 9, 2012 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Март 9, 2012 Сподели Публикувано Март 9, 2012 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 10, 2012 Сподели Публикувано Март 10, 2012 За вдругиден мислим домашен суджук на скара и кьисело зелье 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Март 10, 2012 Сподели Публикувано Март 10, 2012 Активист на въздаржателско дружество изнася лекция за вредата от алкохола в едно шопско село. Накрая пита Вуте от първия ред: - Ти крава имаш ли? - Епа имам – отговаря Вуте. - Ако й дадеш една кофа с вода и една кофа с ракия, коя ще изпие кравата? - Епа водата, естествено – отговаря Вуте. - Правилно! И защо? - Ами то говедото си е говедо… – ядосано отговаря Вуте. -------------------------------------------------------------------------------------------------- 96-годишен дядка се жени за млада красавица. След няколко дни отива при личния си лекар да му се похвали, че ще става баща. - Нека ти разкажа една история – започва отдалеч лекарят. - Разсеян мъж заминал на лов, но вместо да си вземе пушката, тръгнал с чадъра. Не щеш ли, натъкнал се на мечка. Тогава вдигнал чадъра, прицелил се и я гръмнал. - Да бе! Очевидно някой друг я е гръмнал! - И аз това ти казвам... ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Жената е като пътна полиция - ще ти наговори пълни глупости, ще ти вземе парите, ще ти развали настроението и от горе на всичко ти ще си виновен! 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 10, 2012 Сподели Публикувано Март 10, 2012 Старо , но си ме кефи http://youtu.be/AeqPJojGqxc 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 10, 2012 Сподели Публикувано Март 10, 2012 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Minchev Публикувано Март 10, 2012 Сподели Публикувано Март 10, 2012 Такива сме си. 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Март 10, 2012 Сподели Публикувано Март 10, 2012 14 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 11, 2012 Сподели Публикувано Март 11, 2012 Прав е, по дяволите! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 11, 2012 Сподели Публикувано Март 11, 2012 http://img812.imageshack.us/img812/31/imagezrn.jpg http://img220.imageshack.us/img220/3160/imagesop.jpg 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Март 11, 2012 Сподели Публикувано Март 11, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WolfDale Публикувано Март 11, 2012 Сподели Публикувано Март 11, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 11, 2012 Сподели Публикувано Март 11, 2012 Хич не е виц тоя монтаж. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WolfDale Публикувано Март 11, 2012 Сподели Публикувано Март 11, 2012 Това имах предвид ... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.