alex.7777 Публикувано Юни 13, 2012 Публикувано Юни 13, 2012 Семейство пред сладоледаджия. Мъжът: - Тегли ми един! - Да тегля ли един на жена ти? - Не, тя ще ближе моя! 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 14, 2012 Публикувано Юни 14, 2012 Еее, лафа е трънски: - Нацвърцкай ми йедън помържляк. - А, да га нацвърцкам ли на женуту? - Не, она че га лиже моят. 1 Цитирай
matsan Публикувано Юни 14, 2012 Публикувано Юни 14, 2012 Барманите в Слънчев бряг в тайна секскласация Нощ с австрийка носи 8 точки, рускини и българки отнемат от актива Обичайна гледка в Слънчев брягТайна секскласация върви между барманите в курорта Слънчев бряг. Тя стартира в началото на всеки сезон и приключва в края на септември. Специална точкова система класира победителя. Според запознати надпреварата е започнала преди няколко години, а нейните основатели са въвели индекси за различните туристки. Целта не е да се реализират най- голям брой участия, а да се съберат максимален брой точки. “Количеството не е определящо. Важното е да си правим купон”, коментира един от редовните участници в класацията. След като детайлно опознали характера, поведението и сексуалните предпочитания на дамите, посещаващи курорта, барманите са изработили точковата система. В таблицата са включени националностите от Европейския съюз, тъй като най- много туристки пристигат от там. Най- много точки-8 , носи вечер с туристка от Австрия. Те са оглавили класацията, тъй като от там идват сравнително малко групи , а дамите са доста консервативно настроени към офертата “секс за една нощ”. С 6 точки са оценени представителките на Швеция, Холандия и Германия. Според врели и кипели в бранша, “шведските тройки” не са чак толкова широко разпространени сред представителките на Скандинавието, така че не се случва много често да направиш 12 точки с един удар. Червенокосите ирландки също са добро попадение и носят 4 точки. Англичанките, които всяка година пълнят хотелите в купонджийския курорт, са оценени с 2-ка. Ако дамата е прекалила сериозно с алкохола обаче, точки не се присъждат. Туристките от соцлагера могат да върнат борещия се за приз барман доста назад в класацията. Нощ с чехкиня или полякиня отнема 2 точки от актива, а рускинята те връща 6 точки назад. “Там няма никаква интрига. Победата е елементарна, защото повечето момичета идват с единственото намерение да разпуснат по всички възможни начини”, коментират бармани. В класацията няма дори грам патриотизъм, защото българките са на дъното на таблицата с обезсърчителните минус 11 точки. “Има два варианта- или изобщо няма да се занимава с теб, или като й кажеш “наздраве”, тя те пита в колко свършваш. Интригата в отношенията липсва напълно”, коментират участниците. Сексът с момичета от персонала- сервитьорки, барманки, танцьорки , не носи никакви точки , тъй като бил “част от работата”. Няма изискване “състезателите” да показват снимки или трофеи от прекараната нощ, разчита се единствено на честната им дума и таблицата, която всеки си попълва сам през сезона. Според започнати последните две години победителят бил пловдивчанин, работещ във верига популярни нощни клубове. Кой е по по най- това лято , ще стане ясно през септември. Източник: www.podtepeto.com ... 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 14, 2012 Публикувано Юни 14, 2012 - Докторе, сигурен ли сте, че съм бременна в 23-тата седмица, а не в 27-тата? - Абсолютно! - Ужас! Не се омъжих за правилния мъж! Цитирай
Jorky_pld Публикувано Юни 14, 2012 Публикувано Юни 14, 2012 (редактирано) :tooth: Редактирано Юни 14, 2012 от Jorky_pld 6 Цитирай
mi4openev Публикувано Юни 14, 2012 Публикувано Юни 14, 2012 - "Трябва ми копие от личната Ви карта" - "А меч и щит от шофьорската книжка не искате ли" 3 Цитирай
Lyudmil Публикувано Юни 15, 2012 Публикувано Юни 15, 2012 Дянков, Дянков ах ти палавнико, бялото по зъпките ли си търкаш или се приготвяш за след изборите? 3 Цитирай
foxy Публикувано Юни 15, 2012 Публикувано Юни 15, 2012 Полунощ. В моргата санитарите пият водка в една стаичка. Студент по медицина е дежурен в приемната зала. Изведнъж той влиза пребледнял при санитарите. - Там... там... - Какво има? - питат санитарите. - Там покойник оживя! - Изкара ни акъла, бе! Помислихме, че главният лекар идва на проверка!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------- Учителката пита: - Деца, искате ли да ви кажa как се е появил първият човек? Отзад Иванчо се обажда: - Госпожо, нас по ни интересува как се е появил третия! ----------------------------------------------------------------------------------------------- Пристига свекърва на гости при снахата. Минава с пръста по горните рафтчета, телевизора, шкафа... Показва праха по пръста и пита: - Някоя поговорка за случая знаеш ли? Например нещо от сорта на "Чистотата е здраве". Снахата, след кратък размисъл: - "Свинята навсякъде ще намери кал" ------------------------------------------------------------------------------------------------ Отива образовано момче на гости при родителите на гаджето си на село. Цяла вечер яли и пили и накрая на вечерта бащата на момичето казва: - И са к'во, ше мандръсаш ли? - Ама, аз не,... как така - притеснило се момчето. - Е как така "не", бе! Да не искаш да кажеш, че аз цела вечер съм хранил и поил пе...аст! 8 Цитирай
roll2puff Публикувано Юни 15, 2012 Публикувано Юни 15, 2012 - Тати, тати, най-накрая правих секс! - Браво, тати, седни и кажи как беше - Ааа, предпочитам да си остана прав. Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 16, 2012 Публикувано Юни 16, 2012 (редактирано) Наглите звънят на един баровец : - Хванахме тъщата ти, ако не дадеш 200 бона ще я клонираме! Редактирано Юни 16, 2012 от Asen_77 6 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 16, 2012 Публикувано Юни 16, 2012 Хаха това пък къде е??? Shark Tank Collapses At The Scientific Center In Kuwait! 2 Цитирай
alex.7777 Публикувано Юни 16, 2012 Публикувано Юни 16, 2012 A вашите планове за събота вечер, какви са? Един англичанин отива на лов за бели мечки при чукчите. Чукчата, който ще го води го пита: - Можеш ли да бягаш? - Мога. - Пак те питам, можеш ли бързо да бягаш? - Мога, разбира се! Тръгнали на лов. Вървели цял ден. Накрая чукчата видял една заспала мечка. Отишъл до нея и леко я набучкал с ножа. Мечката се разярила, скочила и ги подгонила. Тичали, тичали... На англичанина му омръзнало да тича, спрял, обърнал се и застрелял мечката. Чукчата ужасно се ядосал и го пита: - Аз като те питах можеш ли да бягаш ти какво ми отговори? - Мога. - А сега, ти ще носиш мечката до селото. 9 Цитирай
mishocs Публикувано Юни 18, 2012 Публикувано Юни 18, 2012 (редактирано) https://fbcdn-sphoto...868717168_n.jpg Невероятен калъф за любители ))) Редактирано Юни 18, 2012 от mishocs 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.