mupo Публикувано Юни 18, 2012 Сподели Публикувано Юни 18, 2012 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Юни 18, 2012 Сподели Публикувано Юни 18, 2012 https://fbcdn-sphoto...868717168_n.jpg Невероятен калъф за любители ))) 18+: Лариса Рикелме - мечтата на всеки футболен фен....и не само. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Юни 19, 2012 Сподели Публикувано Юни 19, 2012 Един мъж лови риба, а на главата му – тухла. Минава една жена, гледа го – с тухла на главата – и любопитството я заглождило .- Каква е тая тухла на главата ти? - Пусни ми и ще ти кажа – отговорил мъжът. - Абе я си е.и майката! – казала жената и си тръгнала.Обаче нали е любопитна – върнала се. - Кажи бе, каква е тая тухла! - Пусни ми и ще ти кажа. - Добре, ще ти пусна.Отишли те зад храстите и като се върнали мъжът й казал: - Слушай сега – от сутринта съм тука, на червея – нищо, ама на тухлата – ти си третата! 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mimeto83 Публикувано Юни 19, 2012 Сподели Публикувано Юни 19, 2012 Вървели двама араби през пустиня с една камила.Стигнали един оазис решили да напоят камилата , завели я до водата , камилата се огледала и се обърнала.Спогледали се двамата и си казали сигурно не е жадна айде на другия оазис пак ще пробваме.Минали един , два , три оазиса камилата не ще да пие . Арабите се уплашили да не умре от жажда и единия казал - На следващия оазис аз ще и завра главата под водата а ти ще засмукаш отзад , така и да не иска ще пие. Стигнали оазис единия заврял главата на камилата под водата а другия засмукал отзад.След малко тоя отзад викнал. - Дигни малко главата , че засмука тиня. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
HITMAN Публикувано Юни 19, 2012 Сподели Публикувано Юни 19, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Юни 19, 2012 Сподели Публикувано Юни 19, 2012 Седи Аврам на пазара в Ерусалим и продава дини.Пред тях стои табелка с надпис " 1 диня - 3 шекела, 3 дини -10 шекела!".Пристига клиент , прочита надписа , избира 1 диня, плаща и я отнася, след това се връща още два пъти, и повтаря операцията. С третата диня в ръце клиентът тържествуващо казва: -Може ли да си толкова прост? 3 дини ми даде за 9 шекела! Аврам въздъхва: -Така е цял ден! Всеки идва по три пъти, взима три дини и после ми обяснява , че не разбирам от търговия! 13 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 19, 2012 Сподели Публикувано Юни 19, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
matsan Публикувано Юни 19, 2012 Сподели Публикувано Юни 19, 2012 (редактирано) -Ало, КАТ ли е? -Да, кажете. -Тук с колата ударих две кокошки. Какво да ги правя? -Хвърлете ги на банкета, да не пречат на движението и не ни занимавайте с глупости! -Добре де добре, а с Пежото им какво да правя? "Внимавай какво си пожелаваш да не ти се случи" Редактирано Юни 19, 2012 от matsan 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 19, 2012 Сподели Публикувано Юни 19, 2012 Един почнал работа в пътното. Дали му да боядисва бялата линия на пътя. Първия ден направил15 км. , на втория направил 5 км. , а на третия само 1км. Викнал го шефа му и го попитал - Какво става , че така ти намалява производителността ? - Ми шефе много далече остана боята.... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Юни 19, 2012 Сподели Публикувано Юни 19, 2012 Яздил си един каубой. На пътя имало трап. Казал: - Аз съм каубой, аз ще го прескоча! Прескочил го. Яздил, яздил, натъкнал се на 3-метрова яма. Казал: - Аз съм каубой, аз ще я прескоча! Прескочил я. Яздил още. На пътя му този път се появил 8-метров трап. Пак казал: - Аз съм каубой, аз ще го прескоча! Конят се обърнал и казал: Ти си каубоят, ти го прескачай! ------------------------------------------------- Двама гърци си говорят: - Значи заради кризата трябва да се почва да се работи... Другият грък учудено попитал: - Кой да работи? - Е, как кой? Немците!!! --------------------------------------------------- Полицай спира автомобил с мутри. - Какво правите!? В един автомобил сте се натъпкали 16 човека! Ще ви напиша акт! Едната мутра се възмутила: - Старши, не виждаш ли документите на джипа!?! Пишее 4х4! Или не можеш да сметнеш, че 4х4 прави 16... 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 19, 2012 Сподели Публикувано Юни 19, 2012 Опозиция на последния виц: Катаджия спрял ауди куатро с пет мутри вътре. Казва им: - Вие сте в тежко нарушение, возите се пет човека в ауди куатро! - Ама, брато, колата е 4+1 по талон?! - 'Айде в районното, шефът ще решава. Отиват там, полицаят се явява при шефа и му разказва надве - натри за какво иде реч. -Пусни ги да бягат, компромис ще направиш. - Шефе, ама как, що? - Ами.. рейтинга да пазим. И аз возя жената чат-пат с уно-то. 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 19, 2012 Сподели Публикувано Юни 19, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юни 19, 2012 Сподели Публикувано Юни 19, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Юни 19, 2012 Сподели Публикувано Юни 19, 2012 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 20, 2012 Сподели Публикувано Юни 20, 2012 Една мутра влиза в бакалия. - Дайте ми едно топче хартия за г*з. - Ама, моля ви се господине! Не говорете така. Казва се тоалетна хартия- възмутила се продавачката. - Абе не ми се обяснявай ма, а ми дай хартия за г*з, да не ти обърна витрината и да ти я нахлупя на главата. - Ако искате ми я нахлупете, но не се говори така. Казва се тоалетна хартия и се дръжте благоприлично – ядосала се продавачката. - Добре де, добре. Дай ми едно топче тоалетна хартия... и един сапун. - Какъв? Тоалетен ли? - НЕ-Е-Е... ЗА ЛИЦЕ!!! Жена останала сама, понеже мъжът и отишъл на командировка. Викнала любовника си и тамън да почнат да правят любоФ и мъжът и се прибира. Жената скрила любовника си в гардероба набързо - гол, а дрехите скрила под леглото. Мъжът и бил много подозрителен обаче и веднага започнал да претърсва. Започнал от гардероба, отворил го и видял голия мъж: -Какво правиш ти тука бе? -Аз съм от службата за борба с молците. -Е, то хубаво, но защо си без дрехи? Любовникът се огледал набързо и възкликнал: -Бах тия молци! ))))) Майтап бе, Уили Към продавачка на пазара: -Доматите ГМО ли са? -Не,но по тихо за да не ги събудиш Един умира, друг му го завира: 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
HITMAN Публикувано Юни 20, 2012 Сподели Публикувано Юни 20, 2012 В аптеката. - Имате ли нещо по-безвредно от противозачатъчните хапчета? - Да, приспивателно! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Юни 20, 2012 Сподели Публикувано Юни 20, 2012 Един мъж много приличал на задник в лицето. Един ден се срещнал с приятелката си, а тя, колкото и да била грозна самата, му казала: - Виж кво, повече не издържам! Късам с теб. Та ти приличаш на задник в лицето! Човекът се отчаял, отишъл на работа, а там го посрещнал шефът му и още на вратата му казал: - Гледай какво - изплаши всичките ни клиенти - уволнен си. Виж се - приличаш на г*з в лицето! Горкият човек, още по-отчаян отишъл при приятелите, с които излизал, да им се оплаче, а те му казали: - Брат, ти изгони всички момичето около нас. Моля те, не идвай повече при нас. Приличаш на задник в главата. Човекът си тръгнал, напълно съсипан и решил - ще сложи край на живота си! Стига с тая мъка! Огледал се и видял една отворена шахта. Решил да се метне в нея, надолу с главата и там да си умре. Навел се и погледнал надолу, да види има ли някого вътре, а от там се чуло: -Е-Е-ЕЙ, НЯМА ДА СЕР*ТЕ ТУКА, ВИ МРЪСНА-А-А-А!!!! 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 20, 2012 Сподели Публикувано Юни 20, 2012 - Тате, откъде идват всичките тези милиони бактерии в тоалетната които Доместос убива? - От Активията на майка ти! 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Юни 20, 2012 Сподели Публикувано Юни 20, 2012 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Юни 20, 2012 Сподели Публикувано Юни 20, 2012 Това беше много куриозна ситуация от миналогодишния Australian Open ето и клипче от youtube 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 21, 2012 Сподели Публикувано Юни 21, 2012 Между баща и 8-годишната му дъщеря роми: - Тате, ще ме вземеш ли от детската градина днес? - Кажи на мъжа ти да те вземе, аз съм на училище! 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 21, 2012 Сподели Публикувано Юни 21, 2012 Кое е вицът? Възрастта или ходенето на училище? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Юни 21, 2012 Сподели Публикувано Юни 21, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юни 21, 2012 Сподели Публикувано Юни 21, 2012 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юни 21, 2012 Сподели Публикувано Юни 21, 2012 Кое е вицът? Възрастта или ходенето на училище? Че на 8 години е на детска градина. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.