Jorky_pld Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Един меко казано "запален" фен... :tooth: 8 Цитирай
localhost Публикувано Октомври 25, 2012 Публикувано Октомври 25, 2012 Група пернишки учени открили неизвестен досега повод за пиене. 3 Цитирай
rooibos Публикувано Октомври 25, 2012 Публикувано Октомври 25, 2012 - Абе, Пешо, жена ти да не е ходила във Франция? - Ааа, не бе. Едни пишлемета от квартала са я научили. 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 25, 2012 Публикувано Октомври 25, 2012 Име: Джон. Фамилия: Ленън. Пол: Макартни. 6 Цитирай
eek Публикувано Октомври 25, 2012 Публикувано Октомври 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1HcSnoSjYw8&feature=youtu.be Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 25, 2012 Публикувано Октомври 25, 2012 Попаднали французинът, англичанинът и българинът на остров с канибали. Вождът решил да си направи майтап и им казал: - Ясно е, че ще ви сготвим, но ви давам един шанс да се спасите. Ето ви една торба месо и едно куче. Хващайте гората и ако след седмица кучето говори родния ви език ще ви пуснем. Минала седмицата, излиза французинът, влачи празна торба и кучето припка след него. - Изяде ли кучето месото? - питат го. - Изяде го. - Е, говори ли кучето френски? - Емиии... не. Хоп - в казана. Излиза англичанинът, влачи празна торба, кучето върви отзад. - Изяде ли кучето месото? - питат го. - Изяде го. - Е, говори ли кучето английски? - Емиии... не. Хайде и той в казана. Излиза българинът, влачи празна торба, кучето се тътри след него. - Изяде ли кучето месото? - питат и него. - Изяде го. А отзад кучето: - Лъже, неговата майка! 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 26, 2012 Публикувано Октомври 26, 2012 - Ало, добър ден! От ДАНС ви се обаждаме. - Знам. - Как така?! - Успяхте да ми звъннете на изключения мобилен телефон. 12 Цитирай
Kontrero Публикувано Октомври 26, 2012 Публикувано Октомври 26, 2012 (редактирано) Тризначките във VIP Brother Вяра, Надежда и Любов проговориха успешно...и счупиха звуковата бариера! П.С. И майка им Благоевград Редактирано Октомври 26, 2012 от arm11 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 27, 2012 Публикувано Октомври 27, 2012 Бегай бе, братче...тия трите не са бавни, даже не са и спрели, ами са върнали назад... 3 Цитирай
TomTailor Публикувано Октомври 27, 2012 Публикувано Октомври 27, 2012 (редактирано) Има два типа жени - ДОБРИ и МНОГО ДОБРИ. ДОБРИТЕ имат: добър Г, големи Ц, малки П и обичат К. Съкращенията означават: Г - говор, Ц - ценности, П - потребности и К- кухня А това, което вие си помислихте, са...МНОГО ДОБРИ ЖЕНИ!!! -------------------------------------------------------------------------------------------- Полицай спира блондинка заради превишена скорост. - Може ли книжката! - Не знам за какво ме питате. Как изглежда това? - Това е такова нещо, на което има ваша снимка. Тя търси нещо в дамската чантичка и му подава огледало. - Сигурно ме питате за това. Полицаят го взима оглежда се и щастливо констатира: - Можехте отначало да ми кажете че сме колеги. Редактирано Октомври 27, 2012 от TomTailor 4 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 27, 2012 Публикувано Октомври 27, 2012 Шеф си взима секретарка. - Когато искам кафе, искам кафе. Когато искам да правим доклад, искам секс. - Добре, шефе! На другия ден. - Искам кафе и доклад. - В момента съм в месечна ревизия.. - Добре, тогава самo кафе. Занесла му кафето и се притеснила, че отказала. - Ако искате доклада ше го направим устно . . Или със задна дата. - Не, спокойнo. Вече го написах на ръка. 11 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Докторе, - казва млад мъж, който лежи на кушетката в кабинета на лекар. - Длъжен сте да ми помогнете! Всяка нощ сънувам един и същи сън. Лежа си на едно легло и изведнъж - пет красиви жени се мятат върху мен и започват да ме събличат. Психиатърът: - И вие какво правите? - Аз ги блъскам с ръце по-далече от мене… - Разбирам. Как смятате, че мога да ви помогна? - Ами, моля ви… Счупете ми ръцете!!! Sent from my iPhone using Tapatalk v.1.14.2 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Влиза мъж в бар с пушка. - Кой е спал с жена ми? Чува се глас от дъното: - Нямаш достатъчно куршуми, пич! 11 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.