TomTailor Публикувано Ноември 1, 2012 Сподели Публикувано Ноември 1, 2012 Как пърди народа: Културен - Пърди и вика "Пардон!" Двуличният - Пърди и пита "Кой пръдна?" Циничен - Пърди и те гледа право в очите Кавалер - пуска дамата първа да пръдне Песимист - Още не пръднал мисли, че се усрал Безобразен - Пърди от удоволствие Чувствителен - Пърди и вика "Ах!" Сантиментален - Пърди и мисли какво би било да не пръдне Припрян - Едва изчаква да пръдне Добре възпитан - Иска разрешение преди да пръдне Дискретен - Пърди и вика "Нека остане между нас!" Реалист - Той смята пърденето за естественно нещо Егоист - Пърди само за себе си Актьор - Пърди и чака аплодисменти Срамежлив - Пърди и се изчервява Тайнствен - Той не пърди Лъжец - Пърди и вика "Уригнах се" Флегматичен - Пърди дълго Колегиален - Позволява и другите да пръднат Пестелив - Пърди само в затворена стая Шегобиец - Пърди и вика "Кой пърди зло не мисли" Неспособен - Потпръдва цял ден Оптимист - Пърди и се надява, че никой няма да чуе Пенсионер - Пърди и вика, че в негово време по-добре се пърдяло Баксуз - Пърди и се усира в гащите Наивен - Пърди и мисли, че е направил добро дело Гастроном - Пърди и вика "Много хубаво мирише" Спортиста - Ако някой пръдне веднъж, той ще пръдне два пъти, за да счупи рекорда. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Как ще се маскираш за Хелоуин? - Като Шрек. - Маска купи ли? - Още не, а ти как ще си? - Красавица! - Маска купи ли си? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mel4e Публикувано Ноември 1, 2012 Сподели Публикувано Ноември 1, 2012 В университетска библиотека ,момче пита момиче : Имате ли нещо против да седна до вас ? Момичето отговаря на висок глас: НЕ ИСКАМ ДА ПРЕКАРАМ НОЩТА С ТЕБ! Всички студенти в библиотеката започнали да гледат право към момчето и той наистина се почувствал смутен. След няколко минути ,тя тихо се приближила до масата на момчето и казала: „Аз уча психология и знам какво мислят мъжете. Предполагам ,че се почувства смутен, права ли съм?” А момчето и отговорила на висок глас: „ 1000$ за една вечер? Това е прекалено скъпо! ” Всички хора в библиотеката ,шокирани гледали момичето. Тогава момчето прошепнало в ухото и: „Аз уча право, и знам как да накарам някой да се чувства виновен." 16 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Ноември 1, 2012 Сподели Публикувано Ноември 1, 2012 Двама приятели си говорят: - Жена ми толкова зле кара, че GPS-ът ѝ казва: "След 50 метра завийте надясно и спрете, за да сляза" 13 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Ноември 1, 2012 Сподели Публикувано Ноември 1, 2012 Състезание по еб*не. Коментаторът: - Първи е американецът. Започва 1, 2, 3 и на четвъртата се отказва. - След него е французинът. Започва 1, 2, 3, 4, 5, 6 и на седмата се отказва. - Ето го и последния участник, българина! Започва 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, лявата половина на трибуната, дясната половина на трибуната ГОСПОДИ, някой да затвори вратата на коментаторската кабина! :tooth: 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mishocs Публикувано Ноември 1, 2012 Сподели Публикувано Ноември 1, 2012 (редактирано) Редактирано Ноември 1, 2012 от mishocs 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Ноември 1, 2012 Сподели Публикувано Ноември 1, 2012 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 1, 2012 Сподели Публикувано Ноември 1, 2012 Да помоля да проверявате какво качвате- вицът за таксито го има поне три пъти за последните два месеца. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jekylll Публикувано Ноември 1, 2012 Сподели Публикувано Ноември 1, 2012 Е, тя тая тема е 100 и кусур страници. Трябва ли да прегледаш всичките преди да постнеш нещо? Който го знае - да не го чете. Такъв проблем ли е, че някой е повторил/потретил виц? Сега ще кажеш да използваме търсачката. Ами със снимките какво правим? Тях как да ги търсим? Нищо лично, просто споделям мнение Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Ноември 2, 2012 Сподели Публикувано Ноември 2, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 2, 2012 Сподели Публикувано Ноември 2, 2012 Разхожда се един руски хакер из парка през нощта и вижда как на една пейка някакъв грузинец опъва отзад една девойка. Той се оглежда, позамисля се, после си сваля гащите и го бодва на грузинеца отзад. Последният от своя страна, заклещен между двамата, няма как да мръдне и само пита през зъби: - Кой си ти бе? Хакерът отговаря: - Мълчи, мълчи, мое анонимно прокси... Сиамски близнаци отишли на доктор: - Докторе, имаме проблем! - оплакал се единият. - Какъв? - попитал докторът. - Брат ми е гей - отговорил близнакът. - Е, това не е болест, какъв е проблемът? - Имаме един г@з! 12 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Ноември 2, 2012 Сподели Публикувано Ноември 2, 2012 Анкета до българския народ: - Хубаво ли е да се живее в нормална държава? Деветдесет процента отговорили: - Не знам, само в България съм живял! -------------------------------------------------------------------- „Съобщение от пресцентъра на МВР: Днес около 16.30 часа на кръстовището на булевардите България и Гоце Делчев в София са се сблъскали едновременно Бугати, Майбах, Бентли и Ламборгини. Единствената жертва на катастрофата е водачът на наблизо паркирана лада, който е припаднал от смях“ -------------------------------------------------------------------- Кит плува в кръг около самка и с упрек говори: - Колко страни по света, стотици екологически организации, сума ти политически лидери, милиони хора – всички се борят за това, нашият вид да продължи да съществува, а ти ми разправяш – „Главата ме боли…“ ---------------------------------------------------------------------- - Докторе, защо ме накарахте да изплезя език, а даже не го погледнахте? – пита пациентка - Исках просто да напиша рецептата на тишина. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Ноември 3, 2012 Сподели Публикувано Ноември 3, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Minchev Публикувано Ноември 3, 2012 Сподели Публикувано Ноември 3, 2012 Синът на мутра трябвало да се яви на приемен тест за следване в университета. Баща му сложил в плик 6000 долара с бележка: "По хиляда за всяка единица от оценката". След изпита в плика намерил 4000 долара със следната бележка:"Ресто." 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Ноември 4, 2012 Сподели Публикувано Ноември 4, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Ноември 4, 2012 Сподели Публикувано Ноември 4, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mishocs Публикувано Ноември 4, 2012 Сподели Публикувано Ноември 4, 2012 (редактирано) Редактирано Ноември 4, 2012 от mishocs Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Ноември 4, 2012 Сподели Публикувано Ноември 4, 2012 Това съм го виждал няколко пъти на моя Мак 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Ноември 4, 2012 Сподели Публикувано Ноември 4, 2012 Да не казваме всеки ден 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 4, 2012 Сподели Публикувано Ноември 4, 2012 Нали си бях качил моя убавец в тая тема 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Ноември 4, 2012 Сподели Публикувано Ноември 4, 2012 Прибира се Иванчо късно вечерта вкъщи. На вратата го посреща баща му: - Е, пак ли си скитал по мацки, пил си, пушил си... - Тате, завистта е лошо нещо. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Ноември 5, 2012 Сподели Публикувано Ноември 5, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Ноември 5, 2012 Сподели Публикувано Ноември 5, 2012 На шега, на майтап си им сипа доволно 18+ 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Ноември 5, 2012 Сподели Публикувано Ноември 5, 2012 Лепенки за автомобили, видени по света: - Ако четете този надпис, значи съм си изгубил жената. - Ако не ви харесва как карам, чупката от тротоара! - Децата на задната седалка водят до злополуки, злополуките на задната седалка водят до деца. - Аз обичам жена си – а за двайсет и пет долара можеш и ти. - Клаксонът ми е повреден – внимавай за средния ми пръст. - Проявете интерес към мъжа си – пратете му детектив. - Искаш ли да опиташ религията? Ухапи свещеник. - Хората, които си мислят, че знаят всичко, са адски досадни за онези от нас, които наистина знаем всичко. - Да се греши е човешко, да се прощава противоречи на фирмената политика. - От всички неща, които съм губил, най-много ми липсва умът. - Ако невежеството е блаженство, ти трябва да си във вечен оргазъм. - Не съм пълен идиот – някои части ми липсват. - Не страдам от лудост – наслаждавам се на всеки миг от нея. - Отказвам да водя битка на интелекти с невъоръжен човек. - Търси се: сериозна връзка за една нощ. - Не пий, докато шофираш – ако минеш през неравност, ще си разлееш бирата 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Ноември 6, 2012 Сподели Публикувано Ноември 6, 2012 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Ноември 6, 2012 Сподели Публикувано Ноември 6, 2012 Smack My Bitch Up 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.