alex.7777 Публикувано Април 14, 2013 Публикувано Април 14, 2013 Автобиография 1. Лични данни Име: Дуцко Дудев Каракочев Дата и място на раждане: не знам, около 40-50 годишен съм. Постоянен адрес: София, ж.к. "Факултето", на втория етаж. Семейно положение: женен с 18 деца и 26 внуци. 2. Образование: 3-ти клас до голямото междучасие. 3. Трудов стаж - Пазарджишки окръжен затвор - 1985 - 1990; - Бобовдолски окръжен затвор - 1992 - 1999; - Поправителен дом - Кремиковци - 2001-2003. Назначенията в тези предприятия бяха в следствие на това, че често намирах парите на хората още преди да са ги загубили. В Бобовдолския затвор съм завършил курсове по макраме, а в Пазарджишкия се научих да свиря на акордеон.Там свикнах и на работа в екип. 4. Чужди езици - Сперанто; - Ромски - майчин. 5. Допълнителни курсове, обучения и интереси - 15.11.2004 - Столипиново, Семинарно обучение на тема "По жицата". Анализ на творбата от Йордан Йовков и обучение как да не ни хваща тока, когато крадем кабели. - Обичам черната музика - Кондьо, Софи Маринова, Бони (но не Бони М) и др. 6. Личностни качества - Тих, скромен и мързелив. - Рядко идвам на работа, но не закъснявам. - Работя малко, но с желание. Желая да се кандидатирам при вас за длъжността "Гладен касиер" в клон Централен или като "Консултант по кражби " в някой от новите офиси на Банката. Много съм добър и се надявам да се видим скоро, ако не почна работа преди това в Софийския централен затвор, щото и оттам яко ме канят. 8 Цитирай
eek Публикувано Април 14, 2013 Публикувано Април 14, 2013 Това ме връща 90те когато при един удар от нападател на Ливърпул топката рикОшира в чим и прескочи вратаря който беше клекнал да е хване Цитирай
mel4e Публикувано Април 15, 2013 Публикувано Април 15, 2013 Ставам сутринта и ми е едно хубаво. Измивам си косата с най-новия шампоан. Стана мека като коприна. Обличам си най-секси роклята, която имам (пазя я за специални случаи). Лакирах се с розов лак, сложих лек грим, но все пак такъв, който да подчертае сините ми очи. Извадих любимата ми огърлица и си я сложих. Като се погледнах в огледалото осъзнах, че днес в офиса ще съм номер 1. Излязох от нас, вървях и виждах, че определено цялото ми старание има ефект. Стигнах до офиса, качих се в асансьора, а заедно с мен влезе и шефът ми. Но той успя да развали хубавото ми настроение само с едно изречение: - Какво си облякъл бе, Трифоне??? 7 Цитирай
goce kostadinov Публикувано Април 15, 2013 Публикувано Април 15, 2013 (редактирано) Исак Голдблум седял в един бар с ужасно нещастен вид. След известно време клиентът на съседната маса му казал: - Извинете, но изглеждате много потиснат. Какво ви е? - Ще ви кажа - въздъхнал Исак. - Майка ми почина през юни и ми остави десет хиляди долара. - Божичко, много неприятно - изказал му съболезнованията си другият клиент. - През юли - продължил Исак - почина баща ми и ми остави петдесет хиляди долара. - Много съжалявам за загубата ви - казал другият. - Да изгубите родителите си в два последователни месеца - нищо чудно, че сте потиснат. - А миналия месец - прибавил Исак, - почина леля ми и ми остави петнайсет хиляди долара. Другият клиент съчувствено поклатил глава. - Ужасно! Трима близки роднини за три месеца! Исак казал: - А този месец нищо! Редактирано Април 15, 2013 от arm11 5 Цитирай
kraskooooo Публикувано Април 16, 2013 Публикувано Април 16, 2013 Карам си аз Ферарито и изведнъж ... звъни будилникът Цитирай
kraskooooo Публикувано Април 16, 2013 Публикувано Април 16, 2013 Siri, will you marry me? Questions not to ask the iPhone 4s http://youtu.be/d9aqUMgVbSc Цитирай
Alxx® Публикувано Април 17, 2013 Публикувано Април 17, 2013 Може и да съм го писал: Блондинка, на лекции по руска литература. Професорът държи дълга лекция на тема "Творчеството на Н.Гогол". Блондинката се върти в стола през цялото време и не може да си намери място. Професорът я пита, след два часа лекция: - Какво, госпожице? Нещо неясно? - Ами, такова...професоре, аз, да не ви изложа... - С кое? _ Ами, казва се "Гугъл", не "Гогол"... 15 Цитирай
rooibos Публикувано Април 18, 2013 Публикувано Април 18, 2013 - Какво си правиш? - Инщо. Зарглоибх си ктаватурата, опчистхи я и я слбогих орбатно. 5 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 21, 2013 Публикувано Април 21, 2013 Видове тройки: Македонска: Двама правят секс, третият лежи с нож в корема. Руска: Мъж, жена и мечка. Студентска: Двама правят, третият се прави, че спи. Гръцка: Двама убеждават трети, че правят секс, той се прави, че им вярва. Италианска: Двама говорят, че ще правят секс, третият също говори. Еврейска: Двама правят секс, третият урежда правата за излъчване. Арабска: Двама правят секс, третият подготвя динамит и изявление. Афганистанска: Един прави секс, другият държи козата. Българска: Един прави секс, другите двама му дават акъл. Пернишка: Голф тройка. 3 Цитирай
kal1ch Публикувано Април 21, 2013 Публикувано Април 21, 2013 Варненка на интервю за работа в София: - Как се казвате? - Ана Синона. - Това име и фамилия ли е или само първото име? - Неее.. Ана Синона. - Не Ви разбирам... слято ли се пише или с тире ? - Абе не беее... Ана Синона. - Моля Ви я си напишете трите имена на този лист. - Ана Димитрова Христова. - А къде е Синона? В този момент се намесва колежка, вече бивша варненка, но все още разбираща "варнЯнски" : - Момичето иска да каже: Ана с едно "н". 10 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 21, 2013 Публикувано Април 21, 2013 Е, аре сега. Това е случка на кастинг за "Шоуто на Слави". :tooth: 3 Цитирай
asko44 Публикувано Април 22, 2013 Публикувано Април 22, 2013 -Иванчо, обясни ми какво е това храброст? -Храброс,госпожо,е да не знаеш нищо абсолютно нищо,и да вдига ръка! Цитирай
Grievous Публикувано Април 22, 2013 Публикувано Април 22, 2013 Катаджия спира автомобил за проверка. От колата излиза човек, който едва се държи на краката си. Катаджията: - Май нещо си пил, а? Я духни тука в уреда. Шофьора мълчаливо бърка в джоба си и подава сто лева. - Такааааа. Я духни още веднъж. Шофьора подава още петдесет лева. - Не толкова слабо, бе, духни силно, както първия път. Питат пожарникар. - Кое е най-трудното нещо, което сте гасили през живота си? - Кредитът. Мъж звъни в бюрото за изгубени вещи на железопътна компания. - Ало, забравих една трилитрова бутилка уиски във влака. Кажете дали някой я е донесъл? - За съжаление, не, сър. Затова пък донесоха джентълменът, който я е намерил. 7 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.