eek Публикувано Юни 19, 2013 Публикувано Юни 19, 2013 Майка казва на 30-годишния си син: - Сине, виждам, че ти е трудно да си избереш спътница в живота, затова реших да ти помогна. На пет хубави момичета дадох по 100 лева за една седмица, за да видим какво ще направят с тях, а според резултатите ти сам ще прецениш коя е най-подходящата. След една седмица момичетата се явяват пред "журито" и отчитат резултатите. Първата: - Аз похарчих всичките пари за... дрешки и козметика, даже не ми стигнаха, та взех назаем още 50 лв. от една приятелка. Втората: - Аз похарчих точно 100 лв. за развлечения - ходих на концерт на "Пайнер" и после се почерпихме с приятели. Третата: - Аз похарчих 50 лв. за двудневна почивка на морето, а останалите 50 си ги спестих. Четвъртата: - Аз не съм похарчила нито лев, защото си имам достатъчно пари за всички нужди. Петата: - Аз също не съм похарчила нито лев, даже добавих 50 лв. от себе си. Майката попитала сина си: - Е, какво ще кажеш, сине, коя от петте си избираш? А синът отговорил: - Ей оная, с големите гърди! :D 6 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 19, 2013 Публикувано Юни 19, 2013 Социалните мрежи родиха куп забавни нарицателни, прилягащи на лидера на "Атака": - психично волен - "Волераст", "Сидерофрения", Angel Petroff webcafe.bg Гениално: 9 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 19, 2013 Публикувано Юни 19, 2013 Това е статия(явно платена) от технологичен сайт. Мястото и е тук, обаче. Знаещите да не се хилят много http://www.cars.bg/news/news/view/7889/Na-bylgarskiya-pazar-navlizat-gazovi-sistemi-za-dizelovi-avtomobili Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 19, 2013 Публикувано Юни 19, 2013 Врачанин вижда позната физиономия приближава се и вика: - Ама ол ти от къде си ми позната май съм та мандрасал некаде? - Ти щур ли си бе къде си ма мандрасал?! - Епа седи си немандръсана да ти са смее цела Враца! 2 Цитирай
eek Публикувано Юни 19, 2013 Публикувано Юни 19, 2013 Мъж в зоомагазин: - Имате ли нещо ... к’вото и да е, само да е говорящо? - Да. Говореща стоножка. Купил я, завел я вкъщи, нахранил я и я попитал: - Да се разходим? Мълчание. - Кажи бе! Да или не? Мълчание. - Малко само...до пред блока Тишина. - Гадовеее! Преебахте ме, майка ви да еба! Това, ако е говорящо, аз съм, аз съм ... - Трай бе, истерик! Обувам се. 8 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 Пътува някакъв пич във влака и на някаква гара в купето му влиза семейство - мъж, много грозна жена, пубер на 15 и лапе на 6 -7 години. Пътуват си те и по едно време нашия човек пита мъжа: - Близнаци, а? - Какви близнаци, бе?! Не виждаш ли каква им е възрастовата разлика? Продължава пътуването и след около час нашия пак: - Абе близнаци са! - Не са бе, човек. Единия е на 15, другия на 6. Не виждаш ли сам? И вече стигнали до друга гара, семейството тръгва да се изнизва и нашия направо хваща човека за ръката и го пита: - Човек, не може да не близнаци!!! - Абе ти побъркан ли си? Къв е тоя малоумен въпрос? Не ги ли виждаш? - Абе виждам ги аз, ама просто не мога да повярвам, че си спал с тая два пъти! 11 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 Из дебрите на едно CV,което получихме днес: - Основни дейности..... Оформление на рекламни табели посред-тсвом приложен софтуер „KOREL DROW”. 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 Ако го напиша правилно имам ли преднина пред споменатия кандидат :tooth: 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 Абе,остави-луда история са тези CV-та.... 1 Цитирай
stangen Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 - Ъ-ъ, партиите са три - оная на бабчетата, на ония с кебапчетата и на оня, дето не си е пил хапчетата ... 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 21, 2013 Публикувано Юни 21, 2013 http://www.liveleak.com/view?i=95c_1371654375 Кой разбрал - разбрал :tooth: 3 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 21, 2013 Публикувано Юни 21, 2013 Забавни са им рекламите на Tampax http://www.youtube.com/watch?v=fkC4nQjnqzg 4 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 22, 2013 Публикувано Юни 22, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
arm11 Публикувано Юни 23, 2013 Публикувано Юни 23, 2013 zerg rush Потърсете го в Google и вижте какво, ще стане 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 23, 2013 Публикувано Юни 23, 2013 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1389533107927452 video.php Цитирай
MMJ Публикувано Юни 24, 2013 Публикувано Юни 24, 2013 Какво е общото между S-class-ите и жените, които ги карат ? - Гълтат якооо ! Sent from my Galaxy Nexus 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.