warman Публикувано Юни 26, 2013 Сподели Публикувано Юни 26, 2013 Семейство вечеря в ресторант, когато към масата им се приближава красиво момиче и нежно целува съпруга. - Коя беше тази? - пита жената. - Любовницата ми - отговаря съпругът. - Любовницата ти ли?! Искам развод. - Сигурна ли си, скъпа? Наистина ли искаш да се откажеш от голямата къща, басейна, мерцедеса, бижутата, кожените палта и вилата в Мексико? През следващия половин час на масата цари ледена атмосфера. После жената сръгва мъжа си и пита: - Онзи там не е ли Ричард? С коя е? - С любовницата си - отговаря съпругът. - Ха - възкликва тя и лапва лъжичка десерт. - Нашата е много по-готина. ----------------------------------- 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
slaf Публикувано Юни 26, 2013 Сподели Публикувано Юни 26, 2013 2050 година. - Бабо, изпей ми някоя песен от твоята младост. - Опа Гангнам стайл! Оп! Оп! Оп! Опа Гангнам стайл! 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
warman Публикувано Юни 26, 2013 Сподели Публикувано Юни 26, 2013 Писмото: Доче! Вярно е, че съм умрял, душице моя, ама като те знам каква си притеснителна порода, и реших да ти драсна два-три реда, че да не се тровиш за мене. От Пъклото ти пиша, душке, и да знаеш, че тук е рахат и половина. Не само защото тебе те няма, гълъбче, да ми трополиш на главата като керванджийска кобила. Изобщо обстановката тук е перфектна и хората са много добри, нищо че са рогоносци до един. А и да си кажа честно, от моите рога, пиленце, никой няма по-големи. Освен това е все тъмно и мрачно, тъкмо ракиено време, та си къркаме с колегите денонощно. Откъм данъци и сметки – господ здраве да им дава, ама съвсем сме облекчени. Не знам каква им е системата, ама вече два месеца откакто съм тука, една стотинка никой не ми е поискал. Това НОИ, ТЕЦ- МЕЦ, Здравна каса, Правна каса... даже и не са чували за тях. А пък е хем топло, хем сме здрави като чукове, само дето малко сме умрели. Питам вчера един Дявол: – Как, бе колега, се оправяте със сметките за тока и парното? Обаче тоя тарикат зъб не обели, душко, та по тази линия не мога да съм ти полезен. Дочке, пиле, ако съм знаел, че тука е толкоз хубаво, да съм умрял още на втората година, като се оженихме. Отначало аха-аха – да ме запишат в Рая, ама като разбрах, че и майка ти е там, напцувах свети Петър и свети Илия и набързо ме изритаха в Пъкъла. Едно само не харесвам – няма кьорава партия. И като се натаралянкаш до ушите, няма кого да напопържаш. Да знаеш, Дочке, и да не търсиш парите от лозето, дето го продадохме тази пролет, защото съм ги изпил всичките. Обаче като те знам каква си чума, казах ти, че съм ги скрил. Имаш много здраве от Иван и от Пешо – и те са тука. И недей да се чудиш откъде ги знам, гълъбице моя, нали от тях са ми рогата. Ама са големи пичове и пият като за последно, особено Иван. Пешо ме помоли да ти кажа да не се пръскаш много с Арманито, дето ти го подарил за рождения ден, защото е отсипал повечето от шишето и го долял с чист спирт и като нищо може да те удари в главата. Бъди жива и здрава и не бързай да умираш, че още си млада и хубава и да не се мъчиш тука. Ние с Иван и Пешо криво-ляво ще се държим. И недей да раздаваш на гробищата разни сладки работи, ами сложи малко кисели краставички и по-дебело мезе, щото много трудно върви ракията с лукчета. Целувам те, пиленце, и да се пазиш поне още двайсет години! Твой завинаги: Танас --------------- Съпруг се прибрал от работа, свалил си обувките и какво да види: целият апартамент грее от чистота - нито петънце, нито прашинка, дрехите изпрани, чиниите измити, готвено за вечеря. - Скъпа, това е чудо! - Да... Интернетът спря! 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
snooperchi Публикувано Юни 27, 2013 Сподели Публикувано Юни 27, 2013 Жена към продавач -Имате ли картички от типа "за единствения мъж в живота ми" -Да -Дайте ми шест... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 28, 2013 Сподели Публикувано Юни 28, 2013 Ако човек го ухапе вампир, ще се превърне във вампир. По тази логика, имам чувството, че някои хора са били хапани от овца... Една блондинка отива на конкурс и я питат: - Коя от следните птици не си прави гнездо? Щъркел, кукувица, фазан? - Кукувица! - уверено отговаря блондинката и взима наградата. Нейна приятелка я пита: - Е, ама много си умна! Как разбра, че е кукувицата? - И дете знае, че кукувицата живее в часовника! Призив: Моля, пишете на кирилица,защото не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura." 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Юни 28, 2013 Сподели Публикувано Юни 28, 2013 Как се казва - "Вие ли сте Орешарски на английски"?... - "Are you nuts?" 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
inutero Публикувано Юни 28, 2013 Сподели Публикувано Юни 28, 2013 http://s8.postimg.org/na5o9ndyr/machkam_pederazite.gif 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 28, 2013 Сподели Публикувано Юни 28, 2013 'Земи тоя камион Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Юни 28, 2013 Сподели Публикувано Юни 28, 2013 12 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 29, 2013 Сподели Публикувано Юни 29, 2013 Бай Пешо среща Иванчо и му казва: -Цяло село говори, че си спал с Марийка. -А, спал съм. Цяла нощ не ме остави да мигна. Шкумбалумпен Продъкшънс Ви представят трейлъра на ГАДНИ БГ ЛУМПЕНИ В ролята на БОЛЕН -- Адолф. Njoy 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 29, 2013 Сподели Публикувано Юни 29, 2013 Събрали се българските политици и си говорят: - След 50 години България ще е богата страна! - Ех, жалко че нас няма да ни има тогава… - Не “жалко”, а “защото”. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
miroslav45 Публикувано Юни 30, 2013 Сподели Публикувано Юни 30, 2013 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Юни 30, 2013 Сподели Публикувано Юни 30, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Юли 2, 2013 Сподели Публикувано Юли 2, 2013 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
matsan Публикувано Юли 3, 2013 Сподели Публикувано Юли 3, 2013 На светофара: - Извинете, а при престрояване сексуалната ориентация ли не ви позволява да дадете сигнал? - Какво, извинете? - ДАВАЙ МИГАЧ, БЕ, ПЕ*ЕРAСТ! ) 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Юли 3, 2013 Сподели Публикувано Юли 3, 2013 http://youtu.be/oM_VzwrnZ38 Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юли 3, 2013 Сподели Публикувано Юли 3, 2013 Защо циганчетата плачат като ги хване рядкото? - Защото мислят че се разтапят. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Юли 3, 2013 Сподели Публикувано Юли 3, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Юли 3, 2013 Сподели Публикувано Юли 3, 2013 (редактирано) Е не... честно... http://youtu.be/a8oUMnnvzgw Редактирано Юли 3, 2013 от Alxx® 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юли 3, 2013 Сподели Публикувано Юли 3, 2013 Heavy metal к@пеуе! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Юли 3, 2013 Сподели Публикувано Юли 3, 2013 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Юли 4, 2013 Сподели Публикувано Юли 4, 2013 Нямат правооо...хааахахахахахахаха 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юли 4, 2013 Сподели Публикувано Юли 4, 2013 Пеца, то т'ва е качвано двеста пъти, култово е Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iHustle Публикувано Юли 4, 2013 Сподели Публикувано Юли 4, 2013 - Кажи ми истината - мислиш ли, че съм красива? - Виж, важното е да си жива и здрава.. 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Юли 4, 2013 Сподели Публикувано Юли 4, 2013 Ми аз не съм го мяркал тука бре... Може да го затрием...ама се изкъъъртих... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.