dedil Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 Еееееееххххх, кога ще ги стигнем... корейците? Система за измиване на уличното платно в Ю. Корея. 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Март 4, 2014 Публикувано Март 4, 2014 Визитация на 4-ти километър. Лекарят влиза в стаята и забелязва, че един пациент е седнал на пода с капак от тенджера в ръцете и издава бръмчащи звуци. - Какво правиш с този капак бе? - Днес съм на дълъг курс. Карам за Варна. В това време на съседното легло се клати по колене и пъшка друг пациент. - Ми ти какво правиш бе? - А, колегата го командироваха за морето, та наминах да видя как е жена му. 6 Цитирай
adept Публикувано Март 4, 2014 Публикувано Март 4, 2014 Въпрос: Zdraveite , znete lina4aloto na iuni mesetc kolko gradusa e v Antaliya ? Merci, sori za latinskia Отговор: Не се самозалъгвай, латински е това: Hey, vos scitis principium mensis Junii quot gradus in Antalya? Твоето е неграмотност в явен вид. 19 Цитирай
stangen Публикувано Март 4, 2014 Публикувано Март 4, 2014 В момента най-безопасното място в Украйна е в Припят 6 Цитирай
stangen Публикувано Март 5, 2014 Публикувано Март 5, 2014 Когато жена ми разбра, че имам любовница ... ЛЕЛЕ! Шок, ужас и горски пожари! Някак оцелях. Мислех си, че по-лошо от това няма на къде. Два дни по късно обаче, любовницата ми разбра, че съм женен... 9 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Март 6, 2014 Публикувано Март 6, 2014 Малко е старичко,но този тип винаги ме развеселява!!! 5 Цитирай
alex.7777 Публикувано Март 6, 2014 Публикувано Март 6, 2014 Някаква жена се кани да замине в отпуска на море, но без мъжа си. Мъжът и обаче не я пуска: - Не, не може. - Ама защо? - Защото там ще ми изневериш. - Няма! Кълна се – заклела се жената. … – Добре – казал мъжът. – Ще те пусна, но за всеки случай ще ти нарисувам на корема един трактор. Ако има много търкане по корема, тракторът ще се изтрие и това ще значи, че си ми изневерила. - Добре – съгласила се жената. Мъжът и нарисувал един трактор на корема и тя заминала. Там на морето обаче се запознала с един гларус. Не се сдържала и изневерила на мъжа си и то многократно. Естествено заради любовните изпълнения трактора на корема и се изтрил. - Ами сега! Какво ще правиме – уплашила се жената. - Не бой се – казал любовникът. – Имам един приятел художник. Той ще ти нарисува нов трактор. Отишли при художникът. Обяснили му за какво става дума и той започнал да рисува нов трактор. - От ауспуха излизаше ли дим – попитал художникът. - Ами сега – уплашила се жената. – Не помня. Май излизаше дим. - Добре. Ще нарисувам дим. След малко художникът пак пита: - А в кабината на тракторът имаше ли шофьор? - Ау-у-у не помня! Май имаше. - Добре, ще нарисувам и шофьор. Художникът нарисувал тракторът и жената си отпътувала за в къщи. Щом се прибрала, отишла при мъжа си, вдигнала си тениската и гордо му заявила: - Ето виж. Тракторът е тук. Не съм ти изневерявала. Мъжът внимателно разгледал трактора и казал: - Аре стига бе. Не стига че са те скъсали от секс, ами и трактора са успяли да запалят и да го подкарат 10 Цитирай
alex.7777 Публикувано Март 7, 2014 Публикувано Март 7, 2014 Чак когато комар кацне на тестисите ти, осъзнаваш че винаги има начин за разрешаване на проблеми без използване на насилие. 12 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 7, 2014 Публикувано Март 7, 2014 Съпрузи в леглото: Жената: - Скъпи, искаш ли да правим секс? Мъжът: - Какво ти става? Късно е. Вече почти съм заспал, уморен съм. Утре ставам рано. Жената: - Спи, спи, миличък. Аз говоря по телефона... :tooth: 9 Цитирай
Anthony Публикувано Март 7, 2014 Автор Публикувано Март 7, 2014 http://www.rense.com/general96/putinvobama.html 8 Цитирай
child Публикувано Март 7, 2014 Публикувано Март 7, 2014 Не е вярно, че Опел не правят емоционално въздействащи коли. При вида на бяла Астра със сини буркани на всеки шофьор му спира дъха... Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Цитирай
snooperchi Публикувано Март 7, 2014 Публикувано Март 7, 2014 В кухнята тъщата прави кюфтета.Малкото коте идва при нея и си проси месце: -Мяу, мяу! Тъщата го рита с крак: -Марш! Котето пак идва и пак: -Мяу, мяу! -Махай се, бе! - ядосано го подритва тя пак. В кухнята влиза зетят. Тъщата: -Зетко, направила съм ти кюфтенца! Зетят сяда на масата. Тъщата му пълни чинията, а котето пак идва и се подмилква на зетя. Той: -На, коте, хапни си малко! Котето хапва парче от кюфтето и пада на пода. Зетят на тъщата: -Ах,тиии, гадинооооо!!! Намислила си да ме отровиш, а!!! И й забива такова такова яко кроше, че тъщата отлита в ъгъла. -Yesss!! Ще риташ, а! - отваря очи котето...)) 11 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.