stangen Публикувано Март 27, 2014 Публикувано Март 27, 2014 Коя болест е по-добра - Алцхаймер или Паркинсон? Алцхаймер разиа се!Побре да забравиш да си платиш бирата, отколкото да я разлееш! Цитирай
asen4o0 Публикувано Март 27, 2014 Публикувано Март 27, 2014 (редактирано) Попитали радио Ереван "Защо Божинов игра силно на Лаута?" Радиото отговорило "Защото осветлението му напомняше на дискотека." Редактирано Март 27, 2014 от Alxx® 3 Цитирай
sharenia Публикувано Март 27, 2014 Публикувано Март 27, 2014 Магарето отишло при лъва и му вика: -Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз? -Ми как що, я гледай ква хубава грива имам -Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар? -Е, да ама аз имам и много голям хуй. Гледай къв е -Ми и аз имам голям хуй - извадило го магарето Премерили си хуйовете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал: -Е, да, ама аз еба много яко и дълго -Ми и аз еба яко и дълго Накрая лъва предложил: -Дай да се ебем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните. Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да ебе пръв. Почнал той да шкури магарето, ебал, ебал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я еба. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва: -Ти не си цар, бе. Ти си Бог. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 28, 2014 Публикувано Март 28, 2014 Интересно съвпадение на часовете и температурите 2 Цитирай
Grievous Публикувано Март 28, 2014 Публикувано Март 28, 2014 По-скоро е трагично, отколкото смешно, но... Из днешния брой на в. Теле*раф. - Жоре, къде се запозна с това момиче? - Как къде? Под стария фар в Несебър! - Е тоя фар не работеше ли бе? Влиза човек в кръчмата и пита кръчмарката: - Маце, хубава ли ти е бирата? - Гледай мен и не питай. - Тогава дай ми една лимонада. НАСА разпитва американски астронавт, пратен на разузнавателна мисия в космоса. Той им съобщава: - Китайците са отворили ресторант на Луната. - Е, как беше? - питат от комисията. - Ами как: страхотна храна, ама никаква атмосфера! Посреща зетят тъщата на гарата, докато тя си подава багажа през прозореца на купето, зетят пита: - Мамо, за дълго ли? - Докато ви омръзна. - Няма ли поне от влака да слезнеш?! 5 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 28, 2014 Публикувано Март 28, 2014 В градския транспорт. Автобусът е претъпкан, навалицата – страшна, а хората си дишат във вратовете. Едно момиче се обръща към приятелката си: - Май ще ставам майка… - А кой е бащата? - Не мога да се обърна да го видя. 6 Цитирай
stangen Публикувано Март 28, 2014 Публикувано Март 28, 2014 На днешната дата във всички ресторанти McDonalds по света се празнува годишната смяна на мазнината във фритюрниците. 10 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 28, 2014 Публикувано Март 28, 2014 Заради такива глупости, по-малки фирми са фалирали. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 28, 2014 Публикувано Март 28, 2014 Лошото е, че точно макдоналдс трябва да фалира. Ама хората са тъпи, яде им се трупно месо с амониев хидроксид... 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 28, 2014 Публикувано Март 28, 2014 Стига де, не е чак толкова страшно Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 28, 2014 Публикувано Март 28, 2014 - Тате, тате, искам iPhone 5s! - Ето ти 20 лева, отиди да се напушиш като нормалните деца 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 28, 2014 Публикувано Март 28, 2014 Хич...свали розовите очила. Розови очила нямам. В сферата съм и мога да ти кажа, че те са ти най-малкия проблем. Просто е модерно да са най-лошите Ама темата е друга... 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 28, 2014 Публикувано Март 28, 2014 - Ало, мургавия! Знаеш ли как наричам Аляска от днес? - Как?? - Айс-Крим! 7 Цитирай
stangen Публикувано Март 29, 2014 Публикувано Март 29, 2014 - Абе пияница, не знаеш ли, че от пиене се умира? - Не е вярно, на некролозите ясно пише - от близките и от cъпругата!!! 11 Цитирай
algor Публикувано Март 29, 2014 Публикувано Март 29, 2014 Не е виц, не е смешка, не е и куриоз - истина е, но не изглежда такава за тези, които не са били свидетели. 6 Цитирай
rooibos Публикувано Март 31, 2014 Публикувано Март 31, 2014 Питат Лили Иванова: - Искате ли да живеете сто години? - Общо или още? 4 Цитирай
iHustle Публикувано Март 31, 2014 Публикувано Март 31, 2014 @algor да не си се разтъжил за тия времена? ...надявам се не "Едно време за да си интелектуалец е трябвало да четеш книги, да ходиш на опера, а сега е достатъчно да заявиш, че не слушаш чалга." 3 Цитирай
ozone Публикувано Март 31, 2014 Публикувано Март 31, 2014 (редактирано) Редактирано Март 31, 2014 от ozone 8 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.