baronbg Публикувано Май 8, 2014 Публикувано Май 8, 2014 Не му работи компютъра, ябълката не свети. 5 Цитирай
baronbg Публикувано Май 8, 2014 Публикувано Май 8, 2014 (редактирано) Имам чуството че е задрямал и компютъра е заспал, иначе ще е в обичайната поза 6 без 10, главата леко в лево. Редактирано Май 8, 2014 от baronbg Цитирай
ayl Публикувано Май 9, 2014 Публикувано Май 9, 2014 Народът го е казал: Гледа като прасе у тиква. Цитирай
hidalgo Публикувано Май 9, 2014 Публикувано Май 9, 2014 Селфи на катерицата-новата клубна мода Някой да го отстреля това преди да се е размножило. Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 9, 2014 Публикувано Май 9, 2014 Аман от евтина популярност на пияни кифли ... 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 10, 2014 Публикувано Май 10, 2014 Ходи си по пътя евреин и гледа - двама араби налагат с тупалки един килим. Приближил се и любезно попитал: - Кво бе, пичове? Не пали ли? 14 Цитирай
miro1972 Публикувано Май 10, 2014 Публикувано Май 10, 2014 Ходи си по пътя евреин и намира пачка с пари. Брои ги ........- НЕ стигат! 10 Цитирай
dedil Публикувано Май 10, 2014 Публикувано Май 10, 2014 Апсурд - евреин да върви по улицата и да хвърля банкноти, а пълен апсурд ще е след него да върви арменец, да събира парите и да му ги връща 4 Цитирай
miro1972 Публикувано Май 10, 2014 Публикувано Май 10, 2014 И една житейска истина,казана ми от грък: -Когато се здрависваш с грък, преброи ,колко пръсти са ти останали! 3 Цитирай
Grievous Публикувано Май 11, 2014 Публикувано Май 11, 2014 Джони искал да изчука едно момиче в неговия офис... Но тя си имала приятел... Един ден Джони не издържал, отишъл при нея и предложил: - Ще ти дам 1000 долара ако ме оставиш да те изчукам. Момичето го отрязало: "НЯМА НАЧИН!". Джони казал: - Ще бъда бърз, ще хвърля парите на пода, ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил преди да се изправиш. Тя помислила за момент и казала, че трябва да се посъветва с приятеля си... Позвънила на гаджето и му разказала за случая. Момчето и отговорило: - Искай му 2000 долара, прибери парите много бързо, той даже няма да успее да си свали гащите! Така, че момичето се съгласило и приело предложението. Приятелят и я чакал половин час да се обади. Най-накрая, след 45 минути чакане той и позвънил и я попитал какво е станало. Тя му отговорила: - Копелето хвърли монети!!! Корпоративен урок: Винаги обмисляйте всички аспекти на бизнес предложение преди да се съгласите и да ви го начукат!!! 11 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 11, 2014 Публикувано Май 11, 2014 "Да ви еб@ евровизията, вече никога няма да се обръсне!" 10 Цитирай
adept Публикувано Май 12, 2014 Публикувано Май 12, 2014 Радост е за австриеца да се прибере вкъщи, да погали детето, да потупа кучето и да зарови уморена глава в брадата на жена си ... 6 Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 12, 2014 Публикувано Май 12, 2014 Новата мода след евровизия Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Цитирай
alex.7777 Публикувано Май 12, 2014 Публикувано Май 12, 2014 Късно през нощта баща влиза с шут в стаята на петгодишния си син Иванчо и го изритва от леглото: -Ей, келеш! Да си пипал оная книжка? “Кама Сутра”? -Ъъъъ...Да, тате. -А да си рисувал нещо по картинките? -Да, тате. -А сега бягай оттатък да разплетеш майка си! Двама приятели си говорят: - Моята жена в предишния си живот е била к*рва! - Как разбра? - Вчера я убих! 5 Цитирай
arm11 Публикувано Май 13, 2014 Публикувано Май 13, 2014 Какво е казал змеят на свети Георги преди да умре? "Бат' Геориии, задушавам сааааа". 6 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 13, 2014 Публикувано Май 13, 2014 "Съседе, къпеш ли се след секс?" "Ъхъм, що?" "'Оди изч*кай нещо, моля ти се, че изпукахме в блока…" 8 Цитирай
alex.7777 Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 Всеки път като се обадя за проблем с интернета ме питат това ... - Ало. Някакви проблеми има ли с мрежата, щото тук при мен яко "прекъсва"!?? -Ами рестартирахте ли модема? -Да, рестартирах го! -А компютъра рестартирахте ли? -Да, и него рестартирах! -Аха, а рестартирахте ли първо компютъра и после модема? -Рестартирах първо модема, после компютъра, после пак компютъра и докато се презареждаше рестартирах модема, рестартирах и телевизора, после си спрях бойлера и пак го включих да грее. Докато грееше включих и изключих 3 пъти сешоара. След това пак рестартирах и модема и компютъра. След това рестартирах и ютията, включих тостера и пералнята, рестартирах асансьора на блока, спрях си парното, сложих си топломери, пуснах си парното, рестартирах модема и компютъра и пак нямам Интернет като хората. -Ами продължавайте така и до 15 минути сам трябва да се оправи! 6 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.