kal1ch Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=gWYhDLWowqM Ще пръдна от смях. 5 Цитирай
bboyg Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 На конкурса "Мис Свят" всички участнички били много притеснени, само на Мис Австрия ѝ било през х*я. 5 Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 14, 2014 Публикувано Май 14, 2014 Защо няма " Македония Търси Талант"? - Чакат България да намери и да му изровят Македонските корени 9 Цитирай
arm11 Публикувано Май 15, 2014 Публикувано Май 15, 2014 Това ако не е котката на Чък Норис... Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 15, 2014 Публикувано Май 15, 2014 Ето я цялата статия: http://dnes.dir.bg/news/kuche-dete-kotka-16692412 Цитирай
alex.7777 Публикувано Май 15, 2014 Публикувано Май 15, 2014 Шшш, мани го тоя виц, докато не го е мернал някой мод...... 1 Цитирай
bboyg Публикувано Май 16, 2014 Публикувано Май 16, 2014 (редактирано) В едно село дошъл някакъв човек със странни дрехи и дълга брада. Събрали се хората на мегдана и го попитали какъв е. -Аз съм магьосник! - отговоил странникът. -И ко кат си магьосник ва? Ко мойш да прайш? -Ами с магия всичко! -Всичко? -Всичко! Тогава някой от хората се провикнал: -Я извикайти бай Ставри ва… Извикайти го... Пристигнал бай Ставри и човека дето го предложил, го представя на магьосника: -Глей ся момче, туй е бай Ставри. На бай Ставри не му е ставал от 30 години! Я да та видим с твойта магия сега! Магьосника отвърнал че няма проблеми, щтракнал с пръсти и хоп - на бай Ставри малкия приятел станал направо чугун. Целия мегдан онемял. Магцосника пляснал с ръце и хоп - на Ставри пак му омекнал. В тоя момент бай Ставри се приближил и казал на магьосника: -Чакай ся момче, тука нещо не ми стана ясно… Я да видим, мойш ли пак да го напрайш тоз номер? -Няма проблем: отговорил магьосника и пак щтракнал с пръсти. В тоя момент бай Ставри извадил пушката и отсякъл: -А някой е пляснал, а съм му е*ал майката! Редактирано Май 16, 2014 от bboyg 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 16, 2014 Публикувано Май 16, 2014 На преглед при психиатър. - Докторе, мисля че полудявам....Мебелите ми говорят, и аз им отговарям! - Интересно. И как разбра това? - Дремя си с жената в спалнята, а гардеробът казва: - Според мен той заспа..... Жена ми му отговаря: - Да, заспа... Гардеробът: - Тогава аз ще тръгвам вече... Аз викам на гардероба: - Къде ще тръгваш, бе? Не съм изплатил още кредита за тебе! "Smartphone" 13 Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 16, 2014 Публикувано Май 16, 2014 (редактирано) :D Нямам нищо против Лудогорец или това, което постигнаха този сезон. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Редактирано Май 16, 2014 от asen4o0 1 Цитирай
rooibos Публикувано Май 16, 2014 Публикувано Май 16, 2014 Докторът: - Кога започнаха симптомите с гаденето и повръщането? Пациентът: - Преди няколко дни, от финала на "Евровизия". 3 Цитирай
kal1ch Публикувано Май 16, 2014 Публикувано Май 16, 2014 Бог създал първо растенията, погледнал ги отстрани и казал- "прелест", създал животните и си казал- "разкош", после създал мъжа, погледнал го и възкликнал- "съвършенство", накрая създал жената, огледал я и казал- е нищо айде тя ще си сложи грим. Грубоооо Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Май 16, 2014 Публикувано Май 16, 2014 По темата; На първия ден Бог създал земята На третия ден създал Мъжа На седмия ден създал Жената На осмия,осъзнал каква грешка е допуснал и показал на мъжа как се въАри ракия 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 17, 2014 Публикувано Май 17, 2014 Надпис пред гаража: "Не спирай. Пукам гуми!!!" Около 14:00 собственикът излиза да си изкара колата и вижда пред гаража паркиран валяк, отстрани виси шило и бележка: "Успех" 10 Цитирай
raduloff Публикувано Май 17, 2014 Публикувано Май 17, 2014 Мутра и шефът му обядват в ресторант. Шефът: -Защо си смучеш часовника бе, всички ни гледат? -Шефе, докторът каза да смуча “тик-так”. 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 18, 2014 Публикувано Май 18, 2014 Китаец продал душата си на дявола. След три дни тя се счупила... Снаха към свекърва: "Добре изглеждаш, стегната, защо не отидеш при някой китайски художник да ти направи портрет?" "Защо при китайски точно?" "Ами, те са специализирани в рисуването на змии, змейове и друга такава гад!" 11 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.