alessandros Публикувано Февруари 13, 2011 Сподели Публикувано Февруари 13, 2011 Как се подменя ремък за 5 секунди, онемях!!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alessandros Публикувано Февруари 13, 2011 Сподели Публикувано Февруари 13, 2011 Кратък наръчник за секс: 1.Вкарвате. 2.Изкарвате. 3.При нужда повтаряте. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Февруари 13, 2011 Сподели Публикувано Февруари 13, 2011 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Февруари 14, 2011 Сподели Публикувано Февруари 14, 2011 Студент се прибира от купон.Маѝка му го пита: -Как беше? -Както винаги-пиене,секс... -А момичета имаше ли? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
adept Публикувано Февруари 14, 2011 Сподели Публикувано Февруари 14, 2011 Да вмъкна допълнение към вица на tonygti ... Като кацнал на летище София, Mr. Smith решил първо да провери 4-те степени на сравнение в българския език. Качил се в таксито и казал на шофьора: - Карай към Варна. - Към Варна?? Работа нещо или? - учудил се шофьора. - Не. Просто там правят много хубаво кафе - усмихнал се Смит - Ти луд ли си??? Каде ше ходим на майната си за едно кафе? Ей тук на един к*р място знам едно кафе дето си е**ло майката! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Февруари 14, 2011 Сподели Публикувано Февруари 14, 2011 Фотобомби Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ninorion Публикувано Февруари 14, 2011 Сподели Публикувано Февруари 14, 2011 - Hey son what ya playin'? - Pokemon. - Pokemon? That's my second favorite game. - Yea? Really Dad? Which is your first then? - Poke your mom ... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iHustle Публикувано Февруари 14, 2011 Сподели Публикувано Февруари 14, 2011 по темата за pokemon: :lol: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Февруари 14, 2011 Сподели Публикувано Февруари 14, 2011 Аз направо си глътнах граматиката от невиждани режисьорски хрумвания и брилянтна актьорска игра и поради това, предоставям и на вашето внимание да видите реклами за чудо и приказ. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
delmondo Публикувано Февруари 15, 2011 Сподели Публикувано Февруари 15, 2011 (редактирано) Редактирано Февруари 15, 2011 от delmondo Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Февруари 15, 2011 Сподели Публикувано Февруари 15, 2011 Тоя с Астрата,ахахахаха,сигурно ще кара и новобранеца Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Февруари 15, 2011 Сподели Публикувано Февруари 15, 2011 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Февруари 15, 2011 Сподели Публикувано Февруари 15, 2011 Мъж с обратна ориентация пита в аптеката: -Извинете,имате ли "Трибестан"? -Да-отговаря аптекарката-Ще вдигате самолета ли? -Не,ще се возя! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
RHCP Публикувано Февруари 16, 2011 Сподели Публикувано Февруари 16, 2011 http://picbg.net/img.php?file=955bdf68be420fd8.png :tooth: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Февруари 16, 2011 Сподели Публикувано Февруари 16, 2011 Стара Загора Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Февруари 16, 2011 Сподели Публикувано Февруари 16, 2011 Влиза една мадама в аптеката и вика: -Имате ли от наѝ-големия размер презервативи? -Имаме.колко искате? -А,не няма да купувам.Аз ще се навъртам наблизо,моля Ви, като доѝде някоѝ мъж да купи,даѝте ми знак Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
naidenoff Публикувано Февруари 16, 2011 Сподели Публикувано Февруари 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=uNzcTqC5LlU 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DiDo0 Публикувано Февруари 17, 2011 Сподели Публикувано Февруари 17, 2011 Анкета сред "певиците" в "Пайнер" и по "Планета": “Бихте ли спали с Коко Динев”? - 2 процента да; - 1 процент може би; - 97 процента никога повече. ----------------/-/// Студент от Саудитска Арабия пише e-mail до баща си: Скъпи татко, Берлин е чудесен. Хората са вежливи, храната е добра и тук наистина ми харесва. И въпреки това имам един малък проблем. Чувствам се малко засрамен да идвам в университета всеки ден в златен мерцедес, докато всичките ми учители и колеги идват с влака. Твоя син: Нассар След известно време бащата отговаря на писмото: Скъпи сине, Преведох 20 млн. долара по сметката ти. Моля те, не засрамвай повече семейството. Купи си влак и ти. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Февруари 17, 2011 Сподели Публикувано Февруари 17, 2011 Късно вечерта. Пиян мъж е прегърнал уличен стълб. Почуква лекичко по него и фъфлейки вика: - Пено, отвори ма! След малко пак: - Пено-о-о... Отвори ма. Един полицай се приближил до него. - Какво правите тука бе, гражданино? - Абе полицай, жена ми ме е заключила и не ме пуска да си вляза. Полицаят погледнал нагоре към уличната лампа на стълба и казал: - Странно! Горе свети. Що не отваря тая жена? ..................................................................................... На бабата и дядото на Иванчо им се приискало да правят секс.Бабата казала: -Иванчо,моето момче,излез на двора да си поиграеш,защото с дядо ти ще мрем. След 15 минути дошъл бащата на Иванчо: -Иванчо,къде са баба ти и дядо ти? Иванчо отвърнал. -Ами вкъщи!Казаха ми да изляза да си поиграя че щели да мрат. -Я надникни през ключалката да видиш дали са умрели.-казал бащата.Иванчо гледал,гледал,по едно време казал. -Тате,така като гледам баба вирнала краката умряла,а дядо над нея бере душа! ....................................................................................... Японците направили секс робот. Решили да му изпробват качествата на практика, с три жени - французойка, испанка и българка. Влезнала първа французойката. Минали двадесет минути, излязла и казала: - Няма език! Влезнала испанката. Минали десетина минути и излезнала: - Няма страст! Влезнала българката. Минал час, час и половина, роботът излезнал и тръгнал да бяга. Показала се българката и сърдито викнала: - Нямаш батерии, а можеш да бягаш! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Февруари 17, 2011 Сподели Публикувано Февруари 17, 2011 Хванал си котарака мишка,а тя му се примолила:-Котарако,изял си толкова много мишки.Защо вместо да ме изядеш,не вземеш да ме опънеш?Може повече да ти хареса. Котаракът се съгласил,пуснал мишката на земята да се приготви,а тя моментално се мушнала в дупката.От вътре се чуло: -Аз един ку...ски номер да знам и всички пичове ми се лепят! Минало се известно време и мишката чула отвън яростен кучешки лай.Рекла си:"Котаракът от яд май взе,че опъна кучето!"И излязла на вън да види какво става.Котаракът моментално я хванал,глътнал я и рекъл: -Аз един чужд език да знам и всички к..ви ми се лепят! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Февруари 17, 2011 Сподели Публикувано Февруари 17, 2011 Полицай спира водач превишил скоростта с 30 км/ч.Водачът започва да се оправдава и извинява!Полицаят му казал че няма да му пише акт.Пуска водача и се обажда по радиостанцията на колегата си: -Колега,нали имах да ти давам 50 лв. Колегата: -Да и... -Еми ей сега идват! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Февруари 17, 2011 Сподели Публикувано Февруари 17, 2011 Valdes: When...when you close to me....you...you...the ball....you hit the ball...to...too me....bla-bla-bla-fhdgcfhgssxngfdhtrfgmjhb :@%*#^& http://www.youtube.com/watch?v=pGRpRfVURjM Разговора на испански: Mascherano (0:28): "lets see, you got the ball, you got the ball,,, you shoot the ball..." Valdes: "the ball to me eh Affleloo" Mascherano: "you go bam, with the chest, and then i stop it...bam, then "aigh" you hit the ball Valdes (to Iniesta): "man, my English is so good it's scary. idk, since i started eating mcdonalds, it's sticking to me, that way of talking, but an English... such power,.. wow.,," Piqué: "Valdes, Valdes! Shakira has a sister, and she wants to introduce her to you" Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DiDo0 Публикувано Февруари 17, 2011 Сподели Публикувано Февруари 17, 2011 И аз искам такова Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankalfov Публикувано Февруари 17, 2011 Сподели Публикувано Февруари 17, 2011 Децата вечер си лягат с фланелка на Супермен. Супермен си ляга с фланелка на Чък Норис. ------------------------------- Когато децата си лягат проверяват в гардероба за Торбалан. Когато Торбалан си ляга проверява в гардероба за Чък Норис. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Февруари 17, 2011 Сподели Публикувано Февруари 17, 2011 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.