Alxx® Публикувано Ноември 6, 2014 Публикувано Ноември 6, 2014 Мъж и случайна жена, в интимен момент. Мъжът изпъшква: - О, Ева... - К'ва Ева бе, олигофрен?! Не се казвам така!!! - Извинявай, мила, но си ми първата и те асоциирам с първата жена. - Е, ти като си ми 407-мия, Пежо ли да ти викам?! 5 Цитирай
raduloff Публикувано Ноември 7, 2014 Публикувано Ноември 7, 2014 Какво става, приятелю, чувам че жена ти катастрофирала с новата ви кола... Пострадала ли е? - Още не, заключила се е в банята! 5 Цитирай
pepo1919 Публикувано Ноември 7, 2014 Публикувано Ноември 7, 2014 Казвам се Елена Иванова и стоя в чакалнята на стоматолога. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чудя се дали е същия човек. Но когато виждам оплешивяващият, сбръчкан 40-годишен зъболекар, тази мисъл бързо ми излиза от главата - той е прекалено стар, за да ми бъде съученик. След като той ме преглежда, аз все пак го питам дали е учил в 97 ЕСПУ. Той ми отговаря, че наистина е учил там. Аз го питам кога е завършил. "В 1990" - ми отговаря той - "Защо питате?" "Бил сте в моята гимназия"- му отвръщам. Тогава той почва внимателно да ме оглежда. И тогава този грозен, стар, плешив, сбръчкан, дебелогъз, прошарен кучи син ме пита: "По какво сте преподавала?"." 27 Цитирай
eek Публикувано Ноември 8, 2014 Публикувано Ноември 8, 2014 Въпрос към радио "Ереван": - Кой българин се счита за преуспял на Запад? Отговор на радиото: - Успял българин на Запад е този, който не се връща в България да си прави зъбите. Sent from my iPhone using Tapatalk 12 Цитирай
dedil Публикувано Ноември 8, 2014 Публикувано Ноември 8, 2014 - Тате, кой е този Батман? - Един човек, който работи денем, а нощем се маскира, за да излиза по улиците. - Ааааа, като чичо Гошо? - Не, чичо ти Гошо е травестит... 11 Цитирай
asen4o0 Публикувано Ноември 8, 2014 Публикувано Ноември 8, 2014 Както си пикая до един блок и отгоре някакъв простак си изхвърли боклука, ЕМИ............НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТАЯ ДЪРЖАВА! 13 Цитирай
N1k0lA Публикувано Ноември 8, 2014 Публикувано Ноември 8, 2014 Кама Сутра поза 114: Жената и нейния любовник са в поза 69, а в стаята влиза мъжа ѝ с 45-ти калибър 4 Цитирай
alex.7777 Публикувано Ноември 9, 2014 Публикувано Ноември 9, 2014 - Отче, идвам да се изповядам. - Направи си фейсбук и ми се махай от главата !..... 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 9, 2014 Публикувано Ноември 9, 2014 - Какво си ти? - Мишчица. - С такива големи очи? - *кам! 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 Тая снимка обра всички фотографски награди тая година Цитирай
dedil Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 Както забелязваш не съм "затрил" името на автора. Откровено казано не е за вярване, че е истинска, мислех, че е монтаж… Цитирай
MMJ Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 - Изглеждаш като педал? - Как така? Всичко си ми е наред... - Тая тениска много розовее - Червена е, но от слънцето избледня. - Да бе, сигурно и този iPhone преди е бил Samsung? 2 Цитирай
MMJ Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 Е какво... вица си го бива Появи се заради скорошното изказване на Тим Кук, че е горд, че Господ го е създал гей Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 Да, бе, бил е цамцунг...преди. Сега е по - актуално с цамцунг: "even more gay and waterproof too" 3 Цитирай
dedil Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 Извън майтапа, бих се зарадвал повече, ако и Apple направят дивайсите си водоустойчиви. Мина доста време, а и не един конкурент го прави… значи е възможноооо, но при нас нееее Дори напротив, оправданието за неизпълнение на гаранция почти винаги е влага. Тъпо е някак си. 4 Цитирай
WULAS Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 Прибира се комшията и заварва жена си в леглото с друг . Налита на бой , а любовникът (тичайки около леглото) : „ Я съм зарезАл моЯ работа , да вършим твоЯ – ти шъ мъ бийш ... 8 Цитирай
alex.7777 Публикувано Ноември 11, 2014 Публикувано Ноември 11, 2014 Питат радио Ереван: -Може ли мъж, обременен от комплекси, да има успех сред хубавите жени? -Може- отговаря радиото.-Ако комплексите му са хотелски и четиризвездни! 8 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.