kal1ch Публикувано Април 21, 2015 Публикувано Април 21, 2015 http://www.liveleak.com/view?i=525_1413977163 9 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 22, 2015 Публикувано Април 22, 2015 - Кире, що си се сдухал бе? - Мани, мани...Нали съм ерген, та се записах в един сайт за запознанства. - Е и? Много хора така се женят. - Да де! Ама много лъжат, бе! Много лъжат, гадините! - Как лъжат? Какви ги дрънкаш? - Ами как! Сега ходих на среща....На снимката - красавица! Обаче на живо.... - Е, как беше? - Ти арабин на камила, виждал ли си? - Виждал съм, по телевизията..... - Е, сега махни арабина...... Младоженец се пазари с попа за сватбената церемония: - Отче, ама 200 лв. са много пари за мен... - Айде сега! Човек един път се жени! - контрира попа - Пък и като ви венчая, като седнете на софрата, после първата брачна нощ.....Ще забравиш за парите! - Добре, отче - примирено дал парите младоженеца Идва време за венчавката, довеждат булката... - И во имя Божиееее, и во слава Егоооо....Махнете булото.....Аааау....И да върна 150лв на грешнего младоженцааа... 6 Цитирай
alex.7777 Публикувано Април 23, 2015 Публикувано Април 23, 2015 Група учени изобретили мислофон – уред който чете мисли. Решили да проведат социологически експеримент. Дали уреда на една симпатична девойка и я помолили да се приближава към мъжете в различните държави и да ги моли да й ударят по един шамар и в същото време да чете на монитора на уреда, какво си мислят. Приближава се тя към един мъж във Франция и му казва: – Мосю, ударете ми моля един шамар! И отчита на уреда неговите мисли. Французина си мисли: „За Бога, аз на такова хубаво телце как да ударя шамар? По-добре да я изчукам!” Французинът отговоря: – Не, мадмоазел. Това не мога да го направя. Не е ли по-добре да правим любов? В Америка същата девойка се приближава до един американец, помолила го да и удари шамар и му чете мислите. Той си мисли: „За Бога, аз на такова хубаво парче, как да ударя шамар. По-добре да се оженя за нея и да бъда щастлив!” Американецът й казва: – Госпожице, по-добре се омъжете за мен? В България момичето се приближило до Бай Ганьо и му казва: – Господине, моля ударете ми един шамар! Пля-а-а-с! Бай Ганьо и зашил един шамар. Момичето изпаднало в шок, но след минута се окопитило. Гледа на мислофона – екрана празен. Помислила си, че уреда нещо не работи. Решила да опита още един път. Догонила Бай Ганьо и пак му казва: – Господине, а можеш ли още един път? Бай Ганьо… Фра-а-ас! Забил й още един шамар. Момичето пак се сащисала. След минута пак се посъвзела. Гледа на мислофона – екрана пак празен. Помислила си, че може пък на третия път да проработи. Пак догонила Бай Ганьо и пак му казва: – Господине, а можеш ли още един път?” И гледа на мислофона. Там се появява надпис: „Хм,… дали пък тоя път да не пробвам да й бия един шут?” 7 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 24, 2015 Публикувано Април 24, 2015 - Скъпи....Миличък.... - Кажи, скъпа? - Аз дебела ли съм? - Ааа, стига глупости! Много си хубава! Защо питаш? - Ами днес, отидох на плажа. Тъкмо се съблякох по бански и легнах да се пека..... - Е и? - Ами някакви идиоти дойдоха и два часа ме покриваха с мокри кърпи и се мъчиха да ме вкарат в морето... 6 Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 24, 2015 Публикувано Април 24, 2015 Малко момиченце пита: - Татенце, искам да си имам малка сестричка. Бащата се опитва да бъде остроумен и казва: - Миличка, ти си имаш сестричка? - Имам ли си? - смутено пита детенцето. - Разбира се, - казва бащата, - Просто не я виждаш защото като влезнеш през предната врата, тя винаги излиза през задната врата на къщата. Малкото момиченце няколко секунди мига учудено и казва: - Ааа, имаш предвид, че прави, както другия ми татко? Стои Кольо пред огледалото, с вратовръзка и костюм, гледа се, кипри се. Часът е 23.20, жена му не издържа и го пита: - А бе, Кольо, за къде си се спретнал такъв? Мъжът с олимпийско спокойствие отговаря: - За риба бе, Марче, не ме чакай, заключи след мен. Жена му мълчаливо се прибрала в стаята и след 20 минути, тъкмо когато той щял да тръгва, тя излиза перфектно облечена, с вечерен грим. Кольо шашардисан я пита: - А ти накъде си се засилила посред нощ, и то в такъв вид? - При мама, картофи ще садя... 6 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 24, 2015 Публикувано Април 24, 2015 Май сме абонирани за една и съща група във фейса,Деси 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 24, 2015 Публикувано Април 24, 2015 Много ме весели ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
arm11 Публикувано Април 24, 2015 Публикувано Април 24, 2015 Предлагам ви много бързо да я напуснете тази страница. Полза от нея очевидно няма... 4 Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 24, 2015 Публикувано Април 24, 2015 Ми всеки с вкуса си, явно твоят не съвпада с нашите, нормално... Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
bboyg Публикувано Април 24, 2015 Публикувано Април 24, 2015 (редактирано) Apple iCar :tooth: Редактирано Април 24, 2015 от bboyg Цитирай
algor Публикувано Април 24, 2015 Публикувано Април 24, 2015 Гергьовден винаги ще остане най-мъжкият празник, защото всеки мъж поне веднъж в живота е забивал копието си в някой змей! 9 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 24, 2015 Публикувано Април 24, 2015 Apple iCar Т'ва е по - детайлно 4 Цитирай
ayl Публикувано Април 25, 2015 Публикувано Април 25, 2015 Какво е жена с пистолет? : гърмяща змия 8 Цитирай
matsan Публикувано Април 25, 2015 Публикувано Април 25, 2015 (Из коментари за сайта на Господари на ефира) - Като пусна клипа и се вижда само черно? - Значи се събират много цигани между теб и екрана, вземи една горелка и пробвай да ги прогониш. Ако не стане вторият вариант е да сложиш в другата стая една тава с кебапчета и надпис отгоре че са безплатни. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 25, 2015 Публикувано Април 25, 2015 Загрижена за българското Черноморие, министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова попитала подчинените си от служба "Кадастър": - Как са дюните по българското Черноморие, заснехте ли ги, направихте ли картите? - Добре са дюните, г-жо министър, направо са бетон - отговорили служителите от кадастъра. 11 Цитирай
sarmak Публикувано Април 25, 2015 Публикувано Април 25, 2015 Мъжът, легнал удобно в леглото с ръце зад врата, гледа как жена му си слага очни капки. Две капки в лявото око, две капки в дясното око и неочаквано – две капки между краката. - Това пък защо? – недоумява той. Тя [с неприкрит сарказъм]: - Ми, щото и тя, горката ,отдавна нищо не е виждала! 6 Цитирай
sarmak Публикувано Април 26, 2015 Публикувано Април 26, 2015 Полиция прави обиск в мазата на ром: - Този телевизор какъв е? - Не знам, бе старши, детето го донесе. - Този касетофон какъв е? - Не знам, бе старши, и той детето го донесе. - Този струг тука какъв е? - Не знам, бе старши, и струга детето го донесе. - Как ще го донесе детето, бе, той тежи два тона?! - То дете, бе старши, откъде да знай колко тежи. 4 Цитирай
Wayward Публикувано Април 26, 2015 Публикувано Април 26, 2015 Е това не е виц.Скеч от тутурутка е. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.