sarmak Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Срещнали се германец и българин. Германецът започнал да се хвали: - Аз съм от техническа нация. От захвърлени железа мога самолет да сътворя. - Така ли? - рекъл българинът. - Тогава доведи жена си, аз ще направя пасажерите! Цитирай
Alxx® Публикувано Май 20, 2015 Публикувано Май 20, 2015 Среща на поколенията с 0% вредни емисии. 11 Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 21, 2015 Публикувано Май 21, 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Цитирай
bboyg Публикувано Май 21, 2015 Публикувано Май 21, 2015 Не знам дали е за тук, и ако не е моля да се премести, НО Apple за пореден път направиха неволна грешка (или пък не чак толкова неволна) и сами си показаха бъдещ модел, преди премиера. Става дума за iPhone 6c (предполага се), който беше "закачен" за новия Lightning Dock в онлайн магазина Цитирай
N1k0lA Публикувано Май 22, 2015 Публикувано Май 22, 2015 (редактирано) :tooth: Редактирано Май 22, 2015 от N1k0lA 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 22, 2015 Публикувано Май 22, 2015 https://www.facebook.com/elcircodelamega/videos/10152305865246006/ 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 22, 2015 Публикувано Май 22, 2015 Младеж към девойка: - Ще ти кажа такъв виц, дето направо ще ти паднат ц*ц*те от смях. Всъщност като те гледам, ти май вече го знаеш 8 Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 23, 2015 Публикувано Май 23, 2015 Една блондинка си купила кола и поканила приятелката си /също блондинка/ на пазар в града. След като приключили пазаруването, двете блондинки се отправили към колата, но се оказало, че вратите са заключени, а ключът виси на таблото. Момичетата прекарали няколко часа в неуспешни опити да отворят колата. Изведнъж едната от тях погледнала към небето и видяла приближаващи се облаци. - Бързо, измисли нещо, защото идва буря, а аз забравих гюрука на колата отворен! -Защо носите такъв яркочервен кариран панталон? -Защото съм шотландец. -Ама те нали носят поли? -Да, но аз съм гей! 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 26, 2015 Публикувано Май 26, 2015 Срещат се двама приятели. Единият се хвали, че наскоро се оженил. Другият започва да разпитва за жена му. - Абе, какво да ти кажа... Всички разправят, че приличала на Божията майка. - А стига бе?! Имаш ли снимка? - Имам - отговаря първият и вади един фотопортрет. Другият я поглежда и възкликва: - Майчице Божия! Един човек починал и се преселил в Рая. Видял Бог и му казал: - Господи, защо другите имаха всичко, а аз нямах нищо? През целия си живот се мъчех с дългове и бедност. Не трябваше ли да ми изпратиш малко богатство? Бог му отговорил: - Всеки ден ти изпращах "Уникален начин да забогатеете без усилия", "Големи доходи в Интернет за няколко часа" и "Реален начин да спечелите 5000 лв. за седмица". Ти някое от тях пробва ли? В училище: - Милена, днес за пръв път домашното ти по математика е правилно решено. На какво се дължи това? - Ами татко нямаше време да ми помогне... Прибира се тъщата и заварва зетя в леглото с непозната красавица. Той не губи самообладание: - Здравей, мамо. - Здравей - объркано отговаря тъщата - но това не е дъщеря ми! - Голяма работа! То и ти не си ми майка... 5 Цитирай
Kimi Публикувано Май 26, 2015 Публикувано Май 26, 2015 Евреин в Централна Поща. Пита телефонистката: - Може ли да поръчам 5-секунден разговор до Ню Йорк? Тази го изгледала странно, но кимнала в съгласие. Звъни: - Моня, сереш ли? - Да! - Ок, чао! Жената шашната, но от любопитство пита: - Добре, де… и що за разговор беше това? - Е какво толкова се чудите? - Сере - значи яде. Яде - значи има пари. Има пари - значи всичко е ОК! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
tvt777 Публикувано Май 27, 2015 Публикувано Май 27, 2015 На вратата се звъни: - Добър ден. Събираме дарения за местния плувен басейн. Можете ли да ни помогнете с нещо? - Няма проблем! Колко кофи вода да ви налея? На пейка в парка сяда жена. До нея веднага се намества скитник и предлага цигара. - Ама, моля ви! - възмущава се тя. - Аз съм порядъчна жена! - Като си толкова порядъчна, защо си ми се намърдала в леглото? След матурите: - Предадох бял лист. - И аз предадох бял лист. - Ей, да не помислят, че сме преписвали. 8 Цитирай
WULAS Публикувано Май 28, 2015 Публикувано Май 28, 2015 (редактирано) Дядото се хванал здраво. Бабата се хванала за дядото. Кучето се хванало за бабата. Котето се хванало за кучето и мишлето се хванало за котето. Дърпали, дърпали и изкарали внучката от Facebook. Искам точките ми да останат 505 Редактирано Май 29, 2015 от WULAS 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 29, 2015 Публикувано Май 29, 2015 Мамо, мен нали не ме е донесъл щъркела? - Не. - И не сте ме намерили в зелето? - Не сме. - И не сте ме хванали в гората? - Не сме. - Е как тогава съм се появил на тоя свят? - Изтеглихме те от интернет! - Е, естествено. С тоя Facebook, кога време за секс... Конкурс по псуване - целта е кой ще изкара най-дълго без прекъсване. Излиза ядосан американски рапър и започва: "MADAFUCKIN'BITCHESSHITPOLICECOCKSUCKINGSONOFAFUCKS...." и така около двайсет минути, след което се изчерпал. Публиката избухва в овации. Следва млад и надъхан сърбин: "JEBEMVIPICHKUMATERNUIMURTV ASESTRAULADNODUPEVIJEBEMPEDERIJEBENI..."...и така около половин час, след което издъхнал. Публиката потресена избухва в още по-силни аплодисменти. Идва ред на Васко. Бил гладен. Докато се качва на подиума, се спъва в един кабел и пада. Ставайки изригва в справедлив гняв: "ДАМУЕБАПУТКАТАМАЙНАНАТОЯКАБЕЛ ДАМУЕБАИНАТОЯДЕТОГОЕТУРНАЛТУКАИНЕГОВАТАМАМАДАЕБА ИНАБАБАМУДАГОТУРАПОВСИЧКИДУПКИ ИДАВИЕБАИСЦЕНАТАИКОНКУРС ДАВИЕБАШЕСЕИЗПОТРЕПАТУКАДАВИЕБАМАЙКАТА..." и така около един час... Публиката и журито дремали оцъклени без да реагират, очевидно потресени от суровия талант. Васко видимо успокоен се приближил до микрофона и свенливо предложил: "Ми я да почвам, а ?" 5 Цитирай
tvt777 Публикувано Май 29, 2015 Публикувано Май 29, 2015 Монтирали 4 камери за наблюдение в Гърмен. На същия ден в OLX се появила обява: Продавам 4 камери! Доставка по-късно,! Бат Саали. Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 29, 2015 Публикувано Май 29, 2015 Иванчо стои на двора и крещи: - Марийке-е-е! Марийке-е-е! На прозорецът се показал бащата на Марийка. - Марийка вече си легна. Може ли аз нещо да ти помогна. - За съжаление няма да можеш да ми помогнеш. Марийка ми трябва... как да кажа.... Трябва ми като жена. Като чула това Марийка веднага скочила и след 5 минути вече била на двора. Обута в минижуп и прозрачна блузка. - Иване, казал си че ти трябвам като жена. - Ами да. Трябваш ми като жена. Виж Марийке. Работата е такава. Топката ми падна някъде в женската тоалетна и ми трябва някой да я извади. Цитирай
adept Публикувано Май 29, 2015 Публикувано Май 29, 2015 Събудих се и гледам: "нещо не е наред", а още по - лошо, "нещо не е наред" също се е събудила и ме гледа. 6 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 29, 2015 Публикувано Май 29, 2015 - Змей страховит, дойдох да те победя в честен двубой и да спася принцесата!!! - Но… аз съм принцесата?! - Опс… Малко тъпо се получи. Един човек си ловял риба от езерото до неговата къща. По едно време нещо клъвнало стръвта. Човека видял, че е хванал Златна рибка и тя му рекла: - Моля те, селянино, не ме убивай, ще ти изпълня три желания... Човека тряснал рибата на земята и се разкрещял: - Ти на кого ще викаш селянин, ма? 10 Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 2, 2015 Публикувано Юни 2, 2015 Английски в 3 урока Първи урок, английски за начинаещи: "Три вещици разглеждат три часовника "Суоч". Коя от вещиците кой часовник разглежда?" А сега на английски! Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch? Втори урок, английски за напреднали: "Три вещици-трансвеститки разглеждат три бутона на часовници "Суоч". Коя от вещиците-трансвеститки кой бутон на часовниците "Суоч" разглежда?" А сега на английски! Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch? Трети и последен урок, английски за абсолютни професионалисти: "Три швейцарски вещици-кучки, които имат желание да си сменят пола, разглеждат три бутона на часовници "Суоч". Коя от швейцарските вещици-кучки, които имат желание да си сменят пола, кое бутонче на часовниците "Суоч" разглежда?" А сега на английски! Three swiss witch-bitches, which wish to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch? 13 Цитирай
adept Публикувано Юни 3, 2015 Публикувано Юни 3, 2015 Църковен покрив с гръмоотвод издава липса на увереност... 14 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.