foxy Публикувано Октомври 24, 2011 Публикувано Октомври 24, 2011 Двама младежи отишли в Англия да берат ягоди, ама не знаели много английски. Наели си квартирка и хазяинът им казал да му се обадят, ако имат някакви проблеми. А те нали все пак били мъже, не чистили много и некак си логично завъдили мишки. Единият като по-отворен и знаещ 5 английски думи повече от другия, решил да се обади на хазяина: - Hello. Me Georgi! ... - Hi, Georgi, how are you? - Me ...Geo...rgi, you know? - Yeah yeah, I know. - And Tom and Jerry you know? - Mm, yes I know them. - Jerry is here.......... 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 24, 2011 Публикувано Октомври 24, 2011 Аз тея дългите като не ги чета и... Цитирай
John Digweed Публикувано Октомври 24, 2011 Публикувано Октомври 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Fx5cKW6LxMM&feature=related 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 25, 2011 Публикувано Октомври 25, 2011 (редактирано) Angry Birds for Blackberry: Редактирано Октомври 25, 2011 от kawabiker 5 Цитирай
iHustle Публикувано Октомври 25, 2011 Публикувано Октомври 25, 2011 http://www.embassy-bulgaria.nl/ << официален сайт на българското посолство в Холандия! 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 25, 2011 Публикувано Октомври 25, 2011 Нищо чудно. Виж сайта на която и да е институция а там какво остава. Бати срама Цитирай
mi4openev Публикувано Октомври 25, 2011 Публикувано Октомври 25, 2011 (редактирано) ----------------- Any type of mail order or door-to-door business An advertising, sales promotion or public relations agency A market research or consumer research firm Пътуват двама мъже в купето на влак. Станало им скучно и единият казва: - Хайде да играем на асоциации! - Ок, давай! - Диня. - Цици. ... - Що пък цици? - Ами, представи си - вървиш по улицата, а срещу теб жена с цици - като дини! - А, добре. Слива. - Цици. - Е, защо пак цици? - Ами представи си - вървиш по улицата, а срещо теб жена с цици като дини и зърна - като сливи.... - Ох, добре. Часовник. - Цици. - Стига, бе! - Ами, представи си само - вървиш по улицата, а срещу тебе жена с цици като дини и зърна като сливи, а ти "цък-цък, цък-цък" с език... Редактирано Октомври 25, 2011 от mi4openev 1 Цитирай
asko44 Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 (редактирано) http://www.youtube.com/watch?v=9L5PKA92P9M Редактирано Октомври 26, 2011 от asko44 Цитирай
asko44 Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=POXMAiLZhOg&feature=related Цитирай
foxy Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 Hа един борец му се родило дете и той отишъл до болницата, за да разбере какво е. Гледа на една черна дъска във фоаето написани имена и срещу тях цифри: Петранка – син – 3400 Иванка – дъщеря – 2800 Пенка – син – 3100 …Чете борчето списъка и най-отдолу гледа неговата жена:Стоянка – син – 1900. - Е те сега им еб.х майката и на доктори и на сестри! Че им счупим главите на сичките, техната мама, точно на мене да пробутат най-евтиното! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Мъж се оплаква на приятеля си: -Интимния живот с жената нещо куца... -Ами разнообразете го малко. Аз, например, си играя с моята на чичо доктор около час. -А как успяваш да издържиш цял час? -Много лесно - 55 минути стои в коридора и си чака реда... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Църква. Венчавка. Свещеникът тържествено: - Съгласен ли сте да вземете тази жена? Младоженеца: - А нещо по-добро може ли да ми предложите? 5 Цитирай
mi4openev Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 Unintentionally inappropriate test answers from young children. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Октомври 30, 2011 Публикувано Октомври 30, 2011 Siri, ще се oмъжеш ли за мен? 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.