delmondo Публикувано Ноември 10, 2011 Сподели Публикувано Ноември 10, 2011 Защо в Перник няма магазин "Lidl"? Защото не могат да го произнесат!!! gorgior: Лъжеш се, брат! Имаме даже два!!! pe6o666 : и как им викате 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Sladichuk® Публикувано Ноември 10, 2011 Сподели Публикувано Ноември 10, 2011 Един селянин се разхождал с коня и кучето си. По едно време коня спрял обърнал се към човека и проговорил с човешки глас. Селянинът ужасен от случилото се хукнал да бяга, тръгнало и кучето след него. Бягал селянинът, бягал, изморил се и спрял. Седнало кучето до него и му казало: - Ебаси, тоз кон как ни шашна! 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Ноември 10, 2011 Сподели Публикувано Ноември 10, 2011 Един мъж се прибира изненадващо от командировка. Нахлува в спалнята при жена си и без да пита много много започва да оглежда и да търси. Поглежда в гардероба, поглежда в банята, поглежда под леглото - нищо. След като обръща цялата къща наопаки се връща при жена си в спалнята, поглежда я победоносно и със злорада усмивка ѝ казва: - Остаряваш и погрозняваш, а? -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Срещат се двама приятели. - Ти знаеш ли кой е Зигмунд Фройд? - пита единият. - Не. - А кой е Ейбрахам Линкълн? - Също не. - А аз пък знам, защото всяка вечер ходя на лекции по психоанализа и по музеи. - Супер! Сега ти ми кажи знаеш ли кой е Пешо Картофа. - Не! Кой е той? - А, това е пичът, дето ходи при жена ти вечер, докато ти се шляеш по разни лекции и музеи. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Един адвокат се разболял тежко и го приели в болница по спешност. Негов приятел разбрал за случилото се и притеснен решил да го посети. Отишъл приятелят в болницата и като влязъл в стаята на адвоката, вместо да го завари на легло да пъшка, той сварил юриста седнал на ръба на леглото да прелиства трескаво Библията. - Какво правиш, бе? Ти луд ли си? Защо не лежиш? - попитал посетителят. Адвокатът без да му обръща внимание: - Търся вратички. Търся вратички..... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Една мутра и една пенсионерка стоят в църквата и се молят . Бабата: - Боже, дано пенсийката да ми стигне да свържа двата края до другия месец. Мутрата: - Боже, дано камиона с наркотиците да мине през митницата. Бабата: - Боже, дано да имам пари за лекарствата. Мутрата: - Слушай к'во бабо, на ти 1000 лева и недей да занимаваш господ с глупости.... 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iHustle Публикувано Ноември 10, 2011 Сподели Публикувано Ноември 10, 2011 18+ Магерето отишло при лъва и му вика: - Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз? - Ми как що, я гледай ква хубава грива имам. - Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар? - Е, да ама аз имам и много голям х*й. Гледай къв е. - Ми и аз имам голям х*й - извадило го магарето. Премерили си х***вете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал: - Е, да, ама аз е*а много яко и дълго. - Ми и аз е*а яко и дълго. Накрая лъва предложил: - Дай да се е*ем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните. Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да е*е пръв. Почнал той да шкури магарето, е*ал, е*ал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я е*а. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти та*аците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва: - Ти не си цар, бе! Ти си Бог! 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Ноември 10, 2011 Сподели Публикувано Ноември 10, 2011 - Прибираш се всеки ден пиян...Ами аз? А децата? - Жено, бъди разумна, не може да пием всички!!! 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mi4openev Публикувано Ноември 10, 2011 Сподели Публикувано Ноември 10, 2011 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Sladichuk® Публикувано Ноември 10, 2011 Сподели Публикувано Ноември 10, 2011 Иванчо се прибира вкъщи след училище. Баща му го пита: -Абе, идиот с идиот, кажи как върви училището? - -Ами тате, то ... Кажи бе! - Мииии ... Имам седем двойки за годината ... ... - КОЛКО ?!?! - Седем ... Бащата адски сърдит : - И по какво ти е първата двойка ? - Ами по френски . .. - Абе, тъпанар с тъпанар, защо имаш двойка по френски ? - Ми, тате, учителката каза да напишем четири изречения и да си направим извод. И аз пиша : " 1. Госпожата по френски ходи с господина по български. 2. Г-жата по френски ходи с господина по математика. 3. Г-жата по френски ходи с господина по информатика. 4. Г-жата по френски ходи и с господина по физическо." Бащата казал : - Сине, тя е курва ! - Ами и аз такъв извод си направих и тя ми написа двойка - Айде , прощавам ти за тази двойка.По какво е следващата? - Амиии по математика - Що имаш двойка по математика, бе ? - Тате, оная вика:" Колко е 5 по 6 ?" и аз викам : " 30 "."Ами колко е 6 по 5 ?" Бащата казал : - Сине, тя си прави ташаци с тебе! - И аз така и казах и тя ми написа двойка - И тук си бил прав, прощавам ти. По какво е следващата? - По география - Как така бе? - Тате, ти знаеш ли къде се намира Африка, бе ? - Еба ли я? - Ами и аз така й казах и тя ми написа двойка. - Добре - прощавам ти. По какво е следващата ? - По биология. - Идиот !!! Как успя бе ? - Тате, даскалицата ни наредила в две редици - едната момичета, а другата момчета. Момичетата трябва да кажат женски екземпляр, а момчетата - мъжки. И една тъпанарка срещу мене вика :"Муха" и аз викам:"Мухоебец" и даскалката ми написа двойка ... - Добре, сине, добре. Запазвам хладнокръвие.Казвай за следващата. - По ЗИП-а по география. Оная вика :"Благоевград, град ли е?" и аз викам :"Не е - село е !" "Е как ще е село, като завършва на -град ?" "Ами госпожо, Козлодуй завършва на -уй, ама не е уй, нали?" и тя ми написа двойка. - Както и да е сине . Нататък? - По физическо. Тати оня вика :"Дигнете си единия крак, дигнете си другия крак ..." "Еее, господине, аз на какво да се крепя?" и той ми написа двойка. - А последната? - По музика. Бащата : - И по музика ли бе дебил !!!! Иванчо - вече сърдит : - Тате след шест двойки как се пее, бе ... 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Ноември 11, 2011 Сподели Публикувано Ноември 11, 2011 18+ Отишъл един с дефекти в говора на логопед. Не можел да казва буквата "Ш". Влязъл в кабинета и какво да види - супер секси логопедка. Обяснил и проблема и тя като истински професионалист му казала: - Вашият проблем е стандартен и лесно решим в три сеанса. Първият е днес. Сега от вас искам да си свалите гащите, аз ще захапя едната ви топка, а вие високо и ясно ще кажете "6". Направили го и той, за свое учудване, наистина казал буквата "Ш" както никога досега. След няколко дена дошъл на втория сеанс, а логопедката му казала: - Сега ще повториме това, което направихме на първия сеанс, но ще ви захапя другата топка, а вие високо и ясно ще кажете "66". Всичко минало повече от добре, дефектът слабо личал. След няколко дена отишъл човека за последния сеанс. Логопедката му казала: - Това е последният ви сеанс. Ще повториме същото от предните два сеанса, но този път ще ви захапя хуя, а вие високо и ясно ще кажете "666". Свалил си гащите човека, поела го тя в уста и той високо и ясно казал: - 1, 2, 3, ... 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
delmondo Публикувано Ноември 11, 2011 Сподели Публикувано Ноември 11, 2011 Накратко, според това в кой край на България сте, най-вероятно ще ви кажат: Здравей, …. 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Ноември 11, 2011 Сподели Публикувано Ноември 11, 2011 Фий Страшна карта си изтипосал братле 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
adept Публикувано Ноември 11, 2011 Сподели Публикувано Ноември 11, 2011 :tooth: 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
lelopexa Публикувано Ноември 11, 2011 Сподели Публикувано Ноември 11, 2011 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mi4openev Публикувано Ноември 11, 2011 Сподели Публикувано Ноември 11, 2011 Учителката решила да покаже на децата вредата от алкохола.Изважда един червей и пред очите на всички го потапя в чаша с водка.Той се гърчи няколко секунди и умира. -Каква е поуката деца? -Който пие водка няма глисти-казва Иванчо. Учителката ядосана решава да заведе децата в една ферма.Там слага пред една крава две бурета-едно с вода и едно с водка.И отново пита: -Кравата пие от водата и дори не помирисва водката.Какъв е извода? Иванчо веднага е готов с отговора: -Който не пие водка е говедо. ----------------------------- Срещат се двама хакери. Единия разправя: - Вчера в дискотеката се запознах с една супер блондинка! - И?! Какво? - След това ме покани на кафе у тях! - И??? - Като стигнахме у тях...се съблече чисто гола!!! - И?! И? - Преместих лаптопа от бюрото, за да я кача на него... - Имаш лаптоп ли вече?! С къв процесор?... Срещат се две блондинки. Едната казва на другата: - Снощи в дискотеката се запознах с един хакер. - И?! Какво? - Поканих го на кафе у нас после. - И?! И? - Отидохме у нас. - И после? - Съблякох се, свалих си гащите... - Ти носиш гащи?!! ----------------------------- Един човек отива на санаториум за отслабване. Връща се след месец от 120 кила, станал 60. Пита го съседът му: - Как стана тоя номер бе?! Как така стана френско гадже? - А, специалната програма! Сутрин ни редят на плажа, нисък старт. Стрелят, изкача от някъде една мацка дюс гола, кой я хване той я ебе. На 30 ден я докопах чак, ама скивай къв пич станах, а? Отива съседа на съшия санаториум, връща се след месец от 130 станал 50. Всички го питат него пък сега как е отслабнал. - Остави се! Пак по специалната програма. - Като комшията преди тебе ли? - Ами, не точно. Сутрин ни изкарват на плажа и ни редят в редица, нисък старт. Стрелят с пищов и ние тръгваме да бягаме, а след нас един негър с кур 25 см. Който хване го ебе яко. На 30 ден му избягах. Ама гледай къв пич станах,а? ----------------------------- 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Ноември 11, 2011 Сподели Публикувано Ноември 11, 2011 В магазина: - Извинете, имате ли зелев сок? - Не, ще имаме другата седмица. - Ама аз сега имам махмурлук! - Можем да ви предложим нещо, от което махмурлукът ви ще продължи до другата седмица. Баща и дъщеря излизат от крематориума и носят урна с прах. Дъщерята: - Тате, хайде да поставим праха на баба върху пианото. Тя така обичаше да слуша как свиря... Бащата: - Няма да стане, дъще. Ще го сложим в пясъчния часовник, нека гадината да поработи малко. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Ноември 11, 2011 Сподели Публикувано Ноември 11, 2011 - Кой задръсти тоалетната със стърготини?!!??? - пита Татко Джепето. - Аз! - отговаря Пинокио - Имах разстройство... ---------------------------------------------------------------------- Момче към фитнес инструктор: - Искам да впечатля едно хубаво момиче - кой уред да ползвам? - Банкомата... 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Tarashev Публикувано Ноември 12, 2011 Сподели Публикувано Ноември 12, 2011 Между блондинки. -Муцка, снощи си правих тест за бременност! Другата: -И к'во? Сложни ли бяха въпросите? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Ноември 12, 2011 Сподели Публикувано Ноември 12, 2011 В Перник намерили дете, възпитано от вълци! За сега това е първият случай на възпитано дете в Перник... 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Tarashev Публикувано Ноември 12, 2011 Сподели Публикувано Ноември 12, 2011 Днес видях една мацка да паркира. Ако щете ми вярвайте- от раз. Ето и крайният резултат: Ако всички бяха толкова печени!!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Ноември 12, 2011 Сподели Публикувано Ноември 12, 2011 Свикнала е да намества малки неща в тесни пространства... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Ноември 12, 2011 Сподели Публикувано Ноември 12, 2011 Е да, ама отпред може да има разстояние. Защо не хвана цялата кола, или ти се видя голяма за камерата? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 12, 2011 Сподели Публикувано Ноември 12, 2011 Има място отпред. Пресечка някаква има май А тоя с Вагината ако не си е оставил място отзад, да и имам паркирането Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Tarashev Публикувано Ноември 13, 2011 Сподели Публикувано Ноември 13, 2011 Ха Ха. За "млките неща в тесни пространства" беше Супер интерпретация. А иначе сте прави (както отбелязаха и Grievous и The Shaman) от пред има пресечка или вход май. Готиното беше, че задният беше паркирал като арабин в пустиня, а мацката така я набута, че не остна да стърчи и почти го докосна (а нямаше парктроник). За това и направих снимката от близо- та да се види че и ОХЛЮВ може да "прескочи" от едната на другата кола! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Ноември 13, 2011 Сподели Публикувано Ноември 13, 2011 Центъра на Перник. Кафе на 2 нива - на долното седят двама на по кафенце и скучаят... на бара седи човек и чете сутрешния вестник... Първия от двамата се обръща към втория: - А бе... - Оу... - А на бас, че не моеш ся да идеш и да му плеснеш на тоя един зад врата... ... - ... На кво? - Ми... петарка! - Готооо! Отива тоя и пляяяссс: - Еееей , Пешоооо, къде одиш бе, шо стаа - не съм те виждал 100 години, загуби се... Човека само дето не си пробил дупка във вестника: - Господине, имате грешка, аз не съм Пешо, припознали сте се! - Аууууу, човек, верно ли - извиняай! Ма приличаш... извиняай! Сяда си и авера вади петарка... Минало се, не минало - втория пак: - А бе... - Мм...? - Десет, ако идеш да му отвъртиш още един... - Нема яд! Пак се вдига и отива до бара - пляяяясссс...: - Пешо! Глей са! Праиш се че не ме познаваш, ма те гледам: ти си бе! Аз съм, не ме ли позна!?! ...!?! Господине! Не съм Пешо! Ето ви лична карта! Спрете вече с тия грубиянщини! - Ееее, човеек... мноу съжаляам, ма само ако знаеш колко приличаш - одрал си му кожата! А не сме се виждали от много време - у казарма бееме заедно - домъчнело ми е... бееме си много дружки...извиняай! На човека му писнало да го пердашат и се качил на второто ниво. Долу, тоя си сяда, другия му вади десет и му вика: - Слушай! Двайска веднага изскачам, ако идеш пак да го положиш тоя... - ... Ма немаш грижа! Качва се горе - пляяяяяссссс! - Абе Пешо! ...бе те къде си бил бе, а аз доле един го утепах от бой заради тебе...! 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Ноември 13, 2011 Сподели Публикувано Ноември 13, 2011 Обикаляла КРИЗАТА целият свят,когато стигнала в България си казала : - Даааа...където и да ходиш,най-хубаво си е у дома! 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
lelopexa Публикувано Ноември 13, 2011 Сподели Публикувано Ноември 13, 2011 (а нямаше парктроник) Може да е имала камера за заден ход.. Браво на нея.. Аз не бих паркирала толкова близо до някой..още повече ако е голф.. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.