delmondo Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 Защо в Перник няма магазин "Lidl"? Защото не могат да го произнесат!!! gorgior: Лъжеш се, брат! Имаме даже два!!! pe6o666 : и как им викате 3 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 Един селянин се разхождал с коня и кучето си. По едно време коня спрял обърнал се към човека и проговорил с човешки глас. Селянинът ужасен от случилото се хукнал да бяга, тръгнало и кучето след него. Бягал селянинът, бягал, изморил се и спрял. Седнало кучето до него и му казало: - Ебаси, тоз кон как ни шашна! 9 Цитирай
foxy Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 Един мъж се прибира изненадващо от командировка. Нахлува в спалнята при жена си и без да пита много много започва да оглежда и да търси. Поглежда в гардероба, поглежда в банята, поглежда под леглото - нищо. След като обръща цялата къща наопаки се връща при жена си в спалнята, поглежда я победоносно и със злорада усмивка ѝ казва: - Остаряваш и погрозняваш, а? -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Срещат се двама приятели. - Ти знаеш ли кой е Зигмунд Фройд? - пита единият. - Не. - А кой е Ейбрахам Линкълн? - Също не. - А аз пък знам, защото всяка вечер ходя на лекции по психоанализа и по музеи. - Супер! Сега ти ми кажи знаеш ли кой е Пешо Картофа. - Не! Кой е той? - А, това е пичът, дето ходи при жена ти вечер, докато ти се шляеш по разни лекции и музеи. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Един адвокат се разболял тежко и го приели в болница по спешност. Негов приятел разбрал за случилото се и притеснен решил да го посети. Отишъл приятелят в болницата и като влязъл в стаята на адвоката, вместо да го завари на легло да пъшка, той сварил юриста седнал на ръба на леглото да прелиства трескаво Библията. - Какво правиш, бе? Ти луд ли си? Защо не лежиш? - попитал посетителят. Адвокатът без да му обръща внимание: - Търся вратички. Търся вратички..... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Една мутра и една пенсионерка стоят в църквата и се молят . Бабата: - Боже, дано пенсийката да ми стигне да свържа двата края до другия месец. Мутрата: - Боже, дано камиона с наркотиците да мине през митницата. Бабата: - Боже, дано да имам пари за лекарствата. Мутрата: - Слушай к'во бабо, на ти 1000 лева и недей да занимаваш господ с глупости.... 5 Цитирай
iHustle Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 18+ Магерето отишло при лъва и му вика: - Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз? - Ми как що, я гледай ква хубава грива имам. - Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар? - Е, да ама аз имам и много голям х*й. Гледай къв е. - Ми и аз имам голям х*й - извадило го магарето. Премерили си х***вете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал: - Е, да, ама аз е*а много яко и дълго. - Ми и аз е*а яко и дълго. Накрая лъва предложил: - Дай да се е*ем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните. Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да е*е пръв. Почнал той да шкури магарето, е*ал, е*ал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я е*а. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти та*аците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва: - Ти не си цар, бе! Ти си Бог! 11 Цитирай
algor Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 - Прибираш се всеки ден пиян...Ами аз? А децата? - Жено, бъди разумна, не може да пием всички!!! 6 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 Иванчо се прибира вкъщи след училище. Баща му го пита: -Абе, идиот с идиот, кажи как върви училището? - -Ами тате, то ... Кажи бе! - Мииии ... Имам седем двойки за годината ... ... - КОЛКО ?!?! - Седем ... Бащата адски сърдит : - И по какво ти е първата двойка ? - Ами по френски . .. - Абе, тъпанар с тъпанар, защо имаш двойка по френски ? - Ми, тате, учителката каза да напишем четири изречения и да си направим извод. И аз пиша : " 1. Госпожата по френски ходи с господина по български. 2. Г-жата по френски ходи с господина по математика. 3. Г-жата по френски ходи с господина по информатика. 4. Г-жата по френски ходи и с господина по физическо." Бащата казал : - Сине, тя е курва ! - Ами и аз такъв извод си направих и тя ми написа двойка - Айде , прощавам ти за тази двойка.По какво е следващата? - Амиии по математика - Що имаш двойка по математика, бе ? - Тате, оная вика:" Колко е 5 по 6 ?" и аз викам : " 30 "."Ами колко е 6 по 5 ?" Бащата казал : - Сине, тя си прави ташаци с тебе! - И аз така и казах и тя ми написа двойка - И тук си бил прав, прощавам ти. По какво е следващата? - По география - Как така бе? - Тате, ти знаеш ли къде се намира Африка, бе ? - Еба ли я? - Ами и аз така й казах и тя ми написа двойка. - Добре - прощавам ти. По какво е следващата ? - По биология. - Идиот !!! Как успя бе ? - Тате, даскалицата ни наредила в две редици - едната момичета, а другата момчета. Момичетата трябва да кажат женски екземпляр, а момчетата - мъжки. И една тъпанарка срещу мене вика :"Муха" и аз викам:"Мухоебец" и даскалката ми написа двойка ... - Добре, сине, добре. Запазвам хладнокръвие.Казвай за следващата. - По ЗИП-а по география. Оная вика :"Благоевград, град ли е?" и аз викам :"Не е - село е !" "Е как ще е село, като завършва на -град ?" "Ами госпожо, Козлодуй завършва на -уй, ама не е уй, нали?" и тя ми написа двойка. - Както и да е сине . Нататък? - По физическо. Тати оня вика :"Дигнете си единия крак, дигнете си другия крак ..." "Еее, господине, аз на какво да се крепя?" и той ми написа двойка. - А последната? - По музика. Бащата : - И по музика ли бе дебил !!!! Иванчо - вече сърдит : - Тате след шест двойки как се пее, бе ... 3 Цитирай
ayl Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 18+ Отишъл един с дефекти в говора на логопед. Не можел да казва буквата "Ш". Влязъл в кабинета и какво да види - супер секси логопедка. Обяснил и проблема и тя като истински професионалист му казала: - Вашият проблем е стандартен и лесно решим в три сеанса. Първият е днес. Сега от вас искам да си свалите гащите, аз ще захапя едната ви топка, а вие високо и ясно ще кажете "6". Направили го и той, за свое учудване, наистина казал буквата "Ш" както никога досега. След няколко дена дошъл на втория сеанс, а логопедката му казала: - Сега ще повториме това, което направихме на първия сеанс, но ще ви захапя другата топка, а вие високо и ясно ще кажете "66". Всичко минало повече от добре, дефектът слабо личал. След няколко дена отишъл човека за последния сеанс. Логопедката му казала: - Това е последният ви сеанс. Ще повториме същото от предните два сеанса, но този път ще ви захапя хуя, а вие високо и ясно ще кажете "666". Свалил си гащите човека, поела го тя в уста и той високо и ясно казал: - 1, 2, 3, ... 6 Цитирай
delmondo Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Накратко, според това в кой край на България сте, най-вероятно ще ви кажат: Здравей, …. 8 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Фий Страшна карта си изтипосал братле 2 Цитирай
mi4openev Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Учителката решила да покаже на децата вредата от алкохола.Изважда един червей и пред очите на всички го потапя в чаша с водка.Той се гърчи няколко секунди и умира. -Каква е поуката деца? -Който пие водка няма глисти-казва Иванчо. Учителката ядосана решава да заведе децата в една ферма.Там слага пред една крава две бурета-едно с вода и едно с водка.И отново пита: -Кравата пие от водата и дори не помирисва водката.Какъв е извода? Иванчо веднага е готов с отговора: -Който не пие водка е говедо. ----------------------------- Срещат се двама хакери. Единия разправя: - Вчера в дискотеката се запознах с една супер блондинка! - И?! Какво? - След това ме покани на кафе у тях! - И??? - Като стигнахме у тях...се съблече чисто гола!!! - И?! И? - Преместих лаптопа от бюрото, за да я кача на него... - Имаш лаптоп ли вече?! С къв процесор?... Срещат се две блондинки. Едната казва на другата: - Снощи в дискотеката се запознах с един хакер. - И?! Какво? - Поканих го на кафе у нас после. - И?! И? - Отидохме у нас. - И после? - Съблякох се, свалих си гащите... - Ти носиш гащи?!! ----------------------------- Един човек отива на санаториум за отслабване. Връща се след месец от 120 кила, станал 60. Пита го съседът му: - Как стана тоя номер бе?! Как така стана френско гадже? - А, специалната програма! Сутрин ни редят на плажа, нисък старт. Стрелят, изкача от някъде една мацка дюс гола, кой я хване той я ебе. На 30 ден я докопах чак, ама скивай къв пич станах, а? Отива съседа на съшия санаториум, връща се след месец от 130 станал 50. Всички го питат него пък сега как е отслабнал. - Остави се! Пак по специалната програма. - Като комшията преди тебе ли? - Ами, не точно. Сутрин ни изкарват на плажа и ни редят в редица, нисък старт. Стрелят с пищов и ние тръгваме да бягаме, а след нас един негър с кур 25 см. Който хване го ебе яко. На 30 ден му избягах. Ама гледай къв пич станах,а? ----------------------------- 4 Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 В магазина: - Извинете, имате ли зелев сок? - Не, ще имаме другата седмица. - Ама аз сега имам махмурлук! - Можем да ви предложим нещо, от което махмурлукът ви ще продължи до другата седмица. Баща и дъщеря излизат от крематориума и носят урна с прах. Дъщерята: - Тате, хайде да поставим праха на баба върху пианото. Тя така обичаше да слуша как свиря... Бащата: - Няма да стане, дъще. Ще го сложим в пясъчния часовник, нека гадината да поработи малко. 7 Цитирай
algor Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 - Кой задръсти тоалетната със стърготини?!!??? - пита Татко Джепето. - Аз! - отговаря Пинокио - Имах разстройство... ---------------------------------------------------------------------- Момче към фитнес инструктор: - Искам да впечатля едно хубаво момиче - кой уред да ползвам? - Банкомата... 8 Цитирай
Tarashev Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Между блондинки. -Муцка, снощи си правих тест за бременност! Другата: -И к'во? Сложни ли бяха въпросите? Цитирай
algor Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 В Перник намерили дете, възпитано от вълци! За сега това е първият случай на възпитано дете в Перник... 6 Цитирай
Tarashev Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Днес видях една мацка да паркира. Ако щете ми вярвайте- от раз. Ето и крайният резултат: Ако всички бяха толкова печени!!! Цитирай
chayanne Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Свикнала е да намества малки неща в тесни пространства... Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Е да, ама отпред може да има разстояние. Защо не хвана цялата кола, или ти се видя голяма за камерата? Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 12, 2011 Публикувано Ноември 12, 2011 Има място отпред. Пресечка някаква има май А тоя с Вагината ако не си е оставил място отзад, да и имам паркирането Цитирай
Tarashev Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Ха Ха. За "млките неща в тесни пространства" беше Супер интерпретация. А иначе сте прави (както отбелязаха и Grievous и The Shaman) от пред има пресечка или вход май. Готиното беше, че задният беше паркирал като арабин в пустиня, а мацката така я набута, че не остна да стърчи и почти го докосна (а нямаше парктроник). За това и направих снимката от близо- та да се види че и ОХЛЮВ може да "прескочи" от едната на другата кола! Цитирай
foxy Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Центъра на Перник. Кафе на 2 нива - на долното седят двама на по кафенце и скучаят... на бара седи човек и чете сутрешния вестник... Първия от двамата се обръща към втория: - А бе... - Оу... - А на бас, че не моеш ся да идеш и да му плеснеш на тоя един зад врата... ... - ... На кво? - Ми... петарка! - Готооо! Отива тоя и пляяяссс: - Еееей , Пешоооо, къде одиш бе, шо стаа - не съм те виждал 100 години, загуби се... Човека само дето не си пробил дупка във вестника: - Господине, имате грешка, аз не съм Пешо, припознали сте се! - Аууууу, човек, верно ли - извиняай! Ма приличаш... извиняай! Сяда си и авера вади петарка... Минало се, не минало - втория пак: - А бе... - Мм...? - Десет, ако идеш да му отвъртиш още един... - Нема яд! Пак се вдига и отива до бара - пляяяясссс...: - Пешо! Глей са! Праиш се че не ме познаваш, ма те гледам: ти си бе! Аз съм, не ме ли позна!?! ...!?! Господине! Не съм Пешо! Ето ви лична карта! Спрете вече с тия грубиянщини! - Ееее, човеек... мноу съжаляам, ма само ако знаеш колко приличаш - одрал си му кожата! А не сме се виждали от много време - у казарма бееме заедно - домъчнело ми е... бееме си много дружки...извиняай! На човека му писнало да го пердашат и се качил на второто ниво. Долу, тоя си сяда, другия му вади десет и му вика: - Слушай! Двайска веднага изскачам, ако идеш пак да го положиш тоя... - ... Ма немаш грижа! Качва се горе - пляяяяяссссс! - Абе Пешо! ...бе те къде си бил бе, а аз доле един го утепах от бой заради тебе...! 7 Цитирай
algor Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Обикаляла КРИЗАТА целият свят,когато стигнала в България си казала : - Даааа...където и да ходиш,най-хубаво си е у дома! 4 Цитирай
lelopexa Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 (а нямаше парктроник) Може да е имала камера за заден ход.. Браво на нея.. Аз не бих паркирала толкова близо до някой..още повече ако е голф.. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.