arm11 Публикувано Декември 28, 2011 Сподели Публикувано Декември 28, 2011 Тотално издухаха някои хора... ! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Декември 29, 2011 Сподели Публикувано Декември 29, 2011 Когато казваме "Честито Рождество Христово!" , трябва задължително да се добавя и "Наздраве!" Алкохолът заема важно място в християнската религия. На Христос са му повярвали, че е син Божи не когато изцерявал болни, възкресявал мъртви, дарявал на слепите зрение или е давал на глухите слух. Повярвали са му, когато на сватба в Кана Галилейска е превърнал водата във вино. Тогава дванадесет ученици са тръгнали след него. Представете си, ако това се беше случило на руска сватба - не дванадесет души, а най-малко дванадесет милиона щяха да повярват в Него, без излишни проповеди. Светът щеше да бъде съвсем друг! Както се казва...In vino veritas... Ако не намерите истината във виното, потърсете я в ракията. 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iHustle Публикувано Декември 29, 2011 Сподели Публикувано Декември 29, 2011 (редактирано) Някои хора вече бяха лишени от правото да пишат във форума за известно време. Същото ще сполети онзи, който публикува виц, изображение или видео с нецензурно съдържание! Редом с това, темата ще бъде заключена! http://bgiphone.com/...d%d0%be-%d1%81/ 0+ Току-що се опитах да го намеря този "бутон" спойлер. Отне ми около 5 минути! Да почнем от там, че дори и в другата тема не е обяснено как се слага! След това тъкмо реших да питам къде е и съвсем случайно забелязах, че около иконката/бутона Twitter над текстовото поле където се пишат отговори има два бутона, които нямат картинка (поне при мен). Дясната е е за vbox7 и чак тя като се натисне можеш да си избереш опцията Spoiler Та идеята ми е - не се сърдете толкова на потребителите, иначе и според мен е правилно да се отбелязва такова съдържание! Влиза в ресторант един мъж и привиква сервитьора: - Здравейте, имате ли сирене Рокфор? Сервитьорът: - Какво е това? Как изглежда? - Ами то е едно такова посиняло, с мухъл по него - деликатес. - Не, но имаме кюфтета Рокфор, пържоли Рокфор, хляб Рокфор... Редактирано Декември 29, 2011 от iHustle 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 29, 2011 Сподели Публикувано Декември 29, 2011 (редактирано) Нещо старо, но златно Редактирано Декември 30, 2011 от Alxx® 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Minchev Публикувано Декември 30, 2011 Сподели Публикувано Декември 30, 2011 http://youtu.be/QQ19A2GFaBM 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Sladichuk® Публикувано Декември 31, 2011 Сподели Публикувано Декември 31, 2011 Сутиенът е най-големият социалдемократ - обединява левите и десните, притиска силните и подкрепя слабите. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Декември 31, 2011 Сподели Публикувано Декември 31, 2011 – Какво е общото между двама мъже, намиращи се в различни точки на земното кълбо и заети с коренно различни дейности - единият опънал въже над някаква пропаст и балансира на него, а другият се излегнал някъде на Хаваите и една 89-годишна бабка му "свири"? - Ами и двамата си мислят едно и също - "Не поглеждай надолу!Не поглеждай надолу! Не пог-леж-дай на-до-лу!" 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Януари 3, 2012 Сподели Публикувано Януари 3, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mi4openev Публикувано Януари 3, 2012 Сподели Публикувано Януари 3, 2012 (редактирано) You are gonna die ! - A? - You're gonna die ! - AAA?! - Юргана дай, че измръзнах ма !!! Редактирано Януари 3, 2012 от mi4openev 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Sladichuk® Публикувано Януари 3, 2012 Сподели Публикувано Януари 3, 2012 В голяма компания направили много прецизен кастинг за секретарка на шефа. Избрали най-добрата. Идва първия ден тя на работа 1 час преди началото на работното време. Отваря широко прозорците, за да се проветри и да е свеж въздухът, преди да дойде шефът. Идва той и започва да крещи: - Как може да отваряте прозорците!? Аз съм седмаче, може да настина, да ме хване някоя пневмония, да умра. Секретарката ...нищо не казала. На другия ден донесла огромен букет с цветя и го поставила във вазата на бюрото на шефа. Влиза той и започва да крещи: -Какви са тези цветя!? Аз съм седмаче и съм алергичен! От тези цветя може да умра. На третия ден влиза шефа в кабинета си и гледа секретарката му легнала гола върху бюрото му с разтворени крака. Гледа я той втрещено и я пита какво става. Тя му посочва към краката си и казва: - Влизай тука вътре, нещастник, да те доизнося, че ми писна от теб! 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Януари 3, 2012 Сподели Публикувано Януари 3, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iHustle Публикувано Януари 4, 2012 Сподели Публикувано Януари 4, 2012 gmail акаунтът на Чък Норис е gmail@chuknorris.com 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Януари 4, 2012 Сподели Публикувано Януари 4, 2012 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
uomoto Публикувано Януари 4, 2012 Сподели Публикувано Януари 4, 2012 Леле, нема такава гавра. Тоя с червените боксерки ме отрепа.... хаха Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Януари 4, 2012 Сподели Публикувано Януари 4, 2012 Хитрият бизнесмен Елана София Джак веднъж казал на сина си: - Синко, искам аз да избера момичето, за което ще се ожениш. - Няма да стане, аз сам ще избера! - Ама тя е дъщерята на Бил Гейтс. - Ееее, в такъв случай... Отишъл бизнесменът при Бил Гейтс и му казал: - Имам съпруг за вашата дъщеря. - Оо, не може - тя е много малка, за да се жени! - Ама той е вицепрезидент на Световната банка. - Ееее, в такъв случай... Отишъл бизнесменът при президента на Световната банка: - Имам кандидат за вицепрезидент при Вас. - Ще откажа, тъй като си имам повече отколкото ми трябват. - Ама той е зетът на Бил Гейтс. - Ееее, в такъв случай... 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mi4openev Публикувано Януари 4, 2012 Сподели Публикувано Януари 4, 2012 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Януари 4, 2012 Сподели Публикувано Януари 4, 2012 Ееее... :tooth: :tooth: 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
goce kostadinov Публикувано Януари 4, 2012 Сподели Публикувано Януари 4, 2012 А да не е лъжа....... чиста истина си е мацето си знае.... не е лъжа... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
localhost Публикувано Януари 4, 2012 Сподели Публикувано Януари 4, 2012 Още един начин за използване на iPad-a: 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Януари 5, 2012 Сподели Публикувано Януари 5, 2012 Жена казва на мъжа си: - Хайде да правим любов, като във филмите? Мъжът се навил. Опънал я, както си иска, после свършил на лицето й. Тя, избърсвайки се: - Да, скъпи! Различни филми гледаме ние с теб... 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Януари 5, 2012 Сподели Публикувано Януари 5, 2012 Как пие англичанинът и как пие българинът: Англичанинът налива малко уиски и пуска лед, а в друга чаша налива сода. Българинът изпива всичкото уиски и ляга. На сутринта изгълтва содата, слага леда на главата си и заминава на работа. 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
matsan Публикувано Януари 5, 2012 Сподели Публикувано Януари 5, 2012 (редактирано) През живота си една жена се изчервява 5 пъти: - Първи път: Когато ѝ е за първи път. - Втори път: Когато ѝ е за първи път с мъж. - Трети път: Когато ѝ е за първи път без мъж. - Четвърти път: Когато за първи път ѝ платят. - Пети път: Когато за първи път тя плати. През живота си един мъж се изчервява само 2 пъти: - Първи път: Когато не може втори път. - Втори път: Когато не може първи път. Три баби се събрали на кафе и започнали да се хвалят коя има по-добър и способен внук. Първата казала : - Той, моят внук, като порасне сигурно ще стане лекар - по цял ден се боде с разни спринцовки... Втората казала : - Моето внуче ще стане агроном или ботаник - непрекъснато с разни растения се занимава, цели чували купува, продава, а понякога даже ги пуши... - Аааа, - намесила се третата баба - моето внуче като порасне ще стане космонавт. Прибирам се аз вчера и го заварвам с една торбичка на лицето, маха ми и вика : "Айде, бабо, аз отлитам!" Как псува Стоичков, след като го направиха доктор хонорис кауза? - Алма ви матерна! През 2012 се очаква да свърши света!!! Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 20 год. назад. Мъжете са като bluetooth - когато са близо - връзката е добра. Когато са далеч - веднага почват да търсят нови устройства... Жените са като wi-fi, виждат всички, но се включват към най-силния. Редактирано Януари 5, 2012 от matsan 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Януари 5, 2012 Сподели Публикувано Януари 5, 2012 Сръбска църква. Жена влиза да се изповяда: - Дедо попе, я съм грешна. - Що си сторила бре, жено ? - Е па, я съм друг муж погледнала. Отваря дядо поп "Престъпление и наказание", прелиства и отсича - Погледнала друг муж - една седмица пости. След две седмици същата жената пак отива при попа да се изповяда - Отче, я съм много грешна. - Сега що сторила си бре, жено ? - Е па, я съм друг муж целивала Пак отваря дядо поп книгата, чете и отсича - Друг муж целивала - две седмици пости. След един месец жената пак отива при попа - Отче, я съм много, ама много грешна. - Що стана бре, жено ? - Па я съм курец джвакала. Отваря дядо поп "Престъпление наказание" , търси къде е това "джваканье на курец", ама не може да го намери. Изпаднал в затруднение пита колегата си - поп в същата църква: - А бре, попе, за джваканье на курец що сме давале ? - Е па, ако е била лепа жената и по 200 динара сме давале.. 12 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iHustle Публикувано Януари 5, 2012 Сподели Публикувано Януари 5, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Януари 5, 2012 Сподели Публикувано Януари 5, 2012 Детенце пита майка си... - Мамо, аз защо приличам на съседа? - Ти се радвай , че не лаеш , че беше егати купона 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.