foxy Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 Отива Иванчо при баща си и казва: - Тате, тате, дай 20лв. - За к'во бе Иване? - пита учудено бащата. - За бизнес, тате, за бизнес! Дал му той парите и Иванчо веднага отишъл при Мария, мелничарката. - Aко ти дам 20лв. , ще ми дадеш ли... да ти вида едната ци.а? - Добре, Иванчо, може. Дала му я тя. Опипал я Иванчо и си отишъл. На другия ден отива пак при баща си и казва: - Тате, татее, дай 100лв. за бизнес. Бащата пак му дал, ама тоя пат го проследил, та да види к'во ги прави тия пари. Отишъл пак Иванчо при мелничаркатa. - Ако ти дам 100лв. ще може ли да ти уд@рам един здрав СЕКС? - Може бе, Иванчо! ! Почнал я той и таман станало ама най-хубаво и Иванчо станал. - Аз си отивам - казал. - Еее, Иванчо, стой дее! ! ! ! - Не мога, тате ще ми се кара! - Стой де, ще ти дам 20 лв. ! - Нее, тате ще ми се кара! - Ще ти дам 50лв. - Нее, тате ще ми се кара! - 100лв? ? - Не! - 200, 300, 400? А бе давам ти 1000лв. , Иванчо само остани! ! - Не мога, тате ще ми се кара! В този момент отнякъде изкочил бащата, който вече не издържал и казал: - Остани бе, Иване, няма да ти се карам! ! - А бе, Баща ми, много си прост бееее!!! Още 5 минути и щях да й взема мелницата! ! ! 9 Цитирай
kawabiker Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 Фен на Ман Ютд отива в спортен магазин и пита: - Имате ли екипи на Ман Ютд? А продавача му отговорил: - На футболист или на съдия? ................................................ Най-добрата нападателна двойка в света - Хауърд Уеб и Уейн Руни. Уеб свири дузпите, Руни ги вкарва Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 Столична Община е мобилизирала всичките си ресурси в почистването на снега) (Близо до Панчарево) 5 Цитирай
asko44 Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 (редактирано) Редактирано Февруари 7, 2012 от asko44 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 7, 2012 Публикувано Февруари 7, 2012 Дали има трева в джоба??? 6 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 7, 2012 Публикувано Февруари 7, 2012 Леле, какви хубави......обувки Добре почерпен мъж стои на улицата и старателно разглежда връзката си с ключове. Приближава се полицай и пита: - Господине, какво правите? - Търся колата си. Когато я видях за последно беше на края на ключовете. - А защо ципът ви е разкопчан?! - Леле! Ужас! Изгубил съм и жена си. 5 Цитирай
roll2puff Публикувано Февруари 7, 2012 Публикувано Февруари 7, 2012 Внимание, доста псуват в клипа, но е голям смях. 1 Цитирай
foxy Публикувано Февруари 7, 2012 Публикувано Февруари 7, 2012 Мъж отива в погребална агенция и казва: - Една траурна лентичка. - Колко да бъде дебела? - питат го. - Че то дебелината има ли значение? - учудва се мъжът. - Има, разбира се. Колкото по-дебела е, толкова повече сте обичал покойника. Мъжът се замислил и казал: - Ами я дай да изберем някакъв черен конец, че тъщата умря... ------------------------------------------------------------------ Крадец влиза да обира банка...извадил чанта и казал да я напалнят с пари.. Пълни банкера чантата...и крадеца го простелва.. Тръгвайки си казва на първия клиент: -Ти видя ли нещо? -Е нещо видях... ( прострелва и него) Пита 2-я клиент... -Ти видя ли нещо? -Е....много малко видях....( прострелва и него и отива към 3-я) -Ти видя ли нещо??? -ААААА...Аз нищо не видях...жена ми видя всичко обаче... ------------------------------------------------------------------------------------- Млада семейна двойка се пренесла да живее в нова къща. На сутринта, още щом отворила очи, жената погледнала към прозореца и видяла съседката отсреща, която простирала пране. - Виж колко е мръсно прането й! - възмутено казала тя на съпруга си. Но той си четял вестника и не й обърнал внимание. - Вероятно използва некачествен прах. Или изобщо не умее да пере. Трябва някой да я научи... И така всеки път, когато съседката си простирала прането, жената се удивявала и критикувала, колко мръсно е то. Докато в едно прекрасно утро, поглеждайки през прозореца, тя възкликнала: - О, виж, днес прането е чисто! Явно най-сетне се е научила да пере? - Не! - отговорил съпругът . Просто днес станах по-рано и измих прозореца... -------------------------------------------------------------------------------------- - Вероятно е ужасно да си куц! - казва състрадателна жена, докато пуска пари в шапката на просяка. - Така е, мадам. . . - Но навярно още по - ужасно е да си сляп! - Много по - лошо! - въздъхва просякът. - Когато бях сляп, ми пускаха в шапката какви ли не боклуци. . . 4 Цитирай
asko44 Публикувано Февруари 7, 2012 Публикувано Февруари 7, 2012 http://img26.imageshack.us/img26/4649/imagerpf.jpg 2 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 7, 2012 Публикувано Февруари 7, 2012 Един ковач ковал една подкова и както била нажежена до червено я хваща с щипките. . . Отстрани го гледа един селянин и се учудва: - Леле. . . колко е гореща! Ковачът: - Ами. . . не е гореща чак толкова. . . Ако ми дадеш една десетачка, обещавам да я оближа! На селянина много му се искало да види такова шоу и затова извадил една десетачка и я подал на ковача. Онзи я взел, облизал я и си я прибрал в джоба. 12 Цитирай
asko44 Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 http://img850.imageshack.us/img850/1027/imagesmtu.jpg 2 Цитирай
kawabiker Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 http://www.buzzfeed.com/hgrant/banned-durex-2012-superbowl-commercial-is-pretty-d :tooth: 8 Цитирай
John Digweed Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 xaxaxaxaxaxax. For your protection. And ours. 2 Цитирай
goce kostadinov Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 Две приятелки си говорят, едната казва на другата. ако нямаш крака ще си купиш ли обувки -не казала другата, ами като нямаш цици защо си купуваш сутиен. 6 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.