WolfDale Публикувано Февруари 10, 2012 Сподели Публикувано Февруари 10, 2012 (редактирано) Редактирано Февруари 10, 2012 от WolfDale 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Февруари 10, 2012 Сподели Публикувано Февруари 10, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Февруари 10, 2012 Сподели Публикувано Февруари 10, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
plam4e Публикувано Февруари 10, 2012 Сподели Публикувано Февруари 10, 2012 Според "АКТА", ако се запозная с момиче по интернет и тя си легне с мен, трябва ли да плащам авторски права на баща й? Или само, ако я споделя с приятели? 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Aveliky Публикувано Февруари 10, 2012 Сподели Публикувано Февруари 10, 2012 Баща и е създателя а майка и е производителя. Трябва да се разбереш и с двете страни и не можеш да контактуваш с нея, преди те да се съгласят. Преди запознаството тя трябва да сложи нужното инфо в профила си за връзка с двете страни. Ако искаш да я споделяш е хубаво това да се уговори още при първоначалния разговор, преди подписването на договора, за да се добави като клауза. В противен случай, може да ти искат допълнителни пари за споделянето или да попаднеш на такива страни, които не разрешават споделянето. 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
orbitalen Публикувано Февруари 10, 2012 Сподели Публикувано Февруари 10, 2012 Дребничка възрастна госпожа влязла в Чейс Манхатън Банк и попитала дали може да си открие сметка. - Естествено – казал управителят. – Колко искате да вложите? - Три милиона долара – отвърнала възрастната госпожа. Управителят ахнал. - Това са много пари. По какъв начин ще ги преведете в сметка та си? - В брой. Нося ги в тази торба. Вижте сам, ако искате. Управителят надзърнал в найлоновата торба, в която имало няколко пачки новички зелени банкноти. Това било твърде необикновено и той решил да осведоми президента на банката, който надлежно поканил възрастната госпожа в кабинета си, за да се заеме лично с въпроса. Президентът бил самото очарование. Той наредил да донесат чай и бисквити за ценната нова клиентка на банката. - Ако може да попитам, откъде се сдобихте с тези пари? – полюбопитствал президентът. - От хазарт – отвърнала възрастната госпожа. Той се изненадал. - От какъв хазарт? - А, обзалагам се с хората за всевъзможни неща и обикновено печеля. Например залагам сто хиляди долара, че до утре на обяд таш**ците ви ще станат квадратни. И приемам облог четири към едно. Имате ли да заложите двайсет и пет хиляди долара? Президентът почти онемял. - Не е морално да приема парите ви, защото се боя, че няма начин да спечелите този облог. - Е, щом не искате да приемете облога, започвам да се питам дали тази банка е подходяща за парите ми. Президентът в никакъв случай не искал да изгуби клиентката си. - Да не бързаме – казал той. – Добре, приемам облога ви, щом сте абсолютно сигурна. - Абсолютно – заявила дребничката възрастна госпожа. – И не се бойте за мен. Знам какво върша. До утре в дванайсет без петнайсет. Същата нощ президентът на банката се будил през час, за да проверява дали таш**ите му са станали квадратни. Всичко в това отношение било наред. В дванайсет без петнайсет на другия ден дребничката възрастна госпожа дошла в банката заедно с адвоката си. - Адвокатът ми е тук като свидетел – пояснила тя, когато влезли в кабинета на президента. Точно в дванайсет президентът обявил, че печели облога, но дребничката възрастна госпожа поискала той да си събуе панталона, за да се увери. Банкерът се подчинил. Тя го опипала и заявила, че таш**ите му не са квадратни. - Предполагам, че печелите облога – казала госпожата и му връчила стоте хиляди долара. В това време адвокатът започнал да си удря главата в стената. - Какво му става? – попитал президентът на банката. - Оставете го – отвърнала дребничката възрастна госпожа. - Разбирате ли, обзаложих се с него на един милион долара, че до днес на обяд ще съм хванала президента на Чейс Манхатън Банк за таш**ите! __________________ “Вчеpа от 12-ия етаж изхвърчал телевизоp „Sony“, но не паднал на земята, а изчезнал някъде между 8-ия и 5-ия етаж.” __________________ Мъж и жена сядат в ресторант. Идва сервитьора да им вземе поръчката. - Добър вечер! Какво ще желаете? - Една голяма телешка пържола за мен – казал мъжа. - Ами лудата крава? - Тя ще си поръча сама… __________________ Идва един посетител при шефа на зоопарка и вика: - Тоя, единият ви тигър, изглежда леко не-добре. - Това е, защото истинският тигър умря и с кожата му е облечен един от пазачите. - Ама той тоя „тигър“ непрекъснато се изпуска, докато крачи напред-назад в клетката. - А, това е, защото другият тигър в клетката е истински. __________________ Уважаема редакция, Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително. От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено. Ако вдигна аз телефона – затварят. Взе често да се среща с „приятелки“, а като я питам с кои е била, казва, че не ги познавам. Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла. Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна на някаде, не се сдържах. Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане. И гледам – ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо! Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори? Луиджи и Тереза пътуват в спален вагон. Те двамата на едно легло, а на долното някакъв мустакат мъж. По едно време започнали да се чукат и Луиджи казал: - Сега Тереза ще си направим един малък Пепино, ще се оженим и ще си го гледаме. Тъкмо ще свършва и влакът бие спирачки. Луиджи хвърчи някъде, а Тереза в тъмното пита: - Луиджи, Луиджи, къде си? А отдолу човека отговаря - Аз Луиджи не го знам къде е, но вашия Пепино ми е на мустаците. 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Февруари 11, 2012 Сподели Публикувано Февруари 11, 2012 (редактирано) Редактирано Февруари 11, 2012 от R.Stoychev Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Февруари 11, 2012 Сподели Публикувано Февруари 11, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Февруари 12, 2012 Сподели Публикувано Февруари 12, 2012 Над моя пост,каква е тази снимка?А само мойте махате и макар да не са чак такива?? 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Февруари 12, 2012 Сподели Публикувано Февруари 12, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Февруари 12, 2012 Сподели Публикувано Февруари 12, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Февруари 12, 2012 Сподели Публикувано Февруари 12, 2012 (редактирано) Велосипеда, не е какъв да е. Аудиото му е BOSE за 800 кинта Редактирано Февруари 12, 2012 от roll2puff Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Февруари 12, 2012 Сподели Публикувано Февруари 12, 2012 (редактирано) Редактирано Февруари 12, 2012 от R.Stoychev 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Февруари 12, 2012 Сподели Публикувано Февруари 12, 2012 Днес ми спряха интернета за час. Най-накрая се намери време да изхвърля елхата 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eek Публикувано Февруари 12, 2012 Сподели Публикувано Февруари 12, 2012 Лионел Меси води мацка у тях. Приготвят се да правят се..кс. Докато мацката се съблича, Меси излиза за малко от стаята и се връща с двама голи типа. Ошашевано, мацето: "АМА КАКВО СТАВА?!", Меси отговаря: "Без Шави и Иниеста не вкарвам! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Февруари 12, 2012 Сподели Публикувано Февруари 12, 2012 Истината за сътворението на света е малко по-различна: Когато в неделя Господ рекъл: - Да бъде светлина ! Чък Норис се пробудил леко и казал: - По късно, спя още ! И така всичко се преместило за понеделник. Според SOPA, може да получиш 5 год. затвор за ъплоудване на песен на Майкъл Джексън. Това е с 1 година повече отколкото получи доктора, който "уби" Майкъл Джексън. 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Февруари 12, 2012 Сподели Публикувано Февруари 12, 2012 Обиколката на Франция. Колоездач се откъсва от групата и дълго време кара съвсем сам по празните пътища. Изведнъж усеща, че някой го настига. Натиска яростно педалите, но не може да се откъсне. Примирен, той се обръща назад и вижда, че след него кара строшен велосипед небръснат тип с омазано яке. - Как мислиш, момче, - казва задъхан типът, - ще стигнем ли преди кръчмарят да е затворил? 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Февруари 12, 2012 Сподели Публикувано Февруари 12, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Февруари 12, 2012 Сподели Публикувано Февруари 12, 2012 Евалата брат! 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Февруари 12, 2012 Сподели Публикувано Февруари 12, 2012 Тоя нашия приятел варненеца. Ква му беше партията, че не ми се гледа сега в нета, Български мъже ли кво беше. Нещо такова. Предварително се извинявам, но наистина не знам как се слага Spoiler. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
uomoto Публикувано Февруари 12, 2012 Сподели Публикувано Февруари 12, 2012 То има много варианти тука. Какво излезе накрая? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eek Публикувано Февруари 12, 2012 Сподели Публикувано Февруари 12, 2012 На спешно заседание правителството взе решение: Играта на българския национален отбор по футбол е толкова трагична, че по време на национален траур по всички национални телевизии 24 часа ще се излъчват квалификационните срещи на отбора. Рано в събота жена се събужда, нарязва с нож въдиците, плувките и кордите на мъжа си, изхвърля стръвта и ботушите Ляга си удоволетворена и заспива .... ............................................. Остават и още два часа живот... Някой казал на Иванчо, че всички възрастни си имат някакви тайни и можеш много лесно да ги изнудваш - само им казваш "аз знам всичко" и готово. Прибира се Иванчо у тях и казва на майка си: - Аз знам всичко! - Ау! ! ! Ето ти 20 лева, само не казвай на баща си. Иванчо доволен прибира парите и отива при баща си: - Тате, аз знам всичко! - На ти 50 лева, само не казвай на майка си! Прибрал и от него парите. Решил да се пробва и с други хора. Излязъл Иванчо от къщи и видял съседа: - Аз знам всичко! Съседът се просълзил и казал: - Ела тогава и прегърни истинския си баща, сине! 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Февруари 13, 2012 Сподели Публикувано Февруари 13, 2012 - Слънце,след няколко дни е 14 февруари! Знаеш ли какво има тогава !? -Знам,скъпа ...осминафиналите в Шампионската Лига...от 2 месеца ги чакам ! 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Февруари 13, 2012 Сподели Публикувано Февруари 13, 2012 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Февруари 13, 2012 Сподели Публикувано Февруари 13, 2012 Връща се мъж от командировка - вкъщи чужд мъж. - Кой си ти? - Дядо Коледа! - А защо си обръснат? - Хигиена! - А защо си гол? - Топличко е у вас! ----------------------------------------------------------- След двадесет години брак Пешо и Петрана заминават на Бахамите. От агенцията ги питат: - Какво ще желаете? - А какво ще ни предложите? - пита Пешо. - Кораб с луксозни каюти със спални, отделни санитарни възли, баните са с джакузи има и сауна, както и самостоятелен солариум. - Добре, съгласни сме. - В една каюта ли да ви сложим или искате отделни каюти. - Отделни кораби, ако може! - казал Пешо. ------------------------------------------------------------------- - Докторе, какво да правя? Спя с чужди жени, а мъжете им ме бият? - Отидете в армията. Може добре да ви се отрази. След няколко месеца. - Благодаря, докторе. Много добър съвет ми дадохте! - Повече не спите с чужди жени? - Спя, и още как! Обаче сега вече се обличам за 45 секунди! 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.