alex.7777 Публикувано Март 1, 2012 Публикувано Март 1, 2012 Клиент влиза в магазин за наливен алкохол. - Половинка "Сунгурларска"! Продавачът налива от един бидон половин литър ракия, вади етикет "Сунгурларска", залепва го на бутилката и го подава на клиента. - Половинка "Поморийска"! Продавачът отново налива от бидона, вади етикет "Поморийска" лепва го на бутилката и подава на купувача. - Половинка "Сухиндолска"! Продавачът вади трета бутилка, пак налива от бидона, лепва етикет и подава. - И половинка "Сливенска перла"! - "Сливенска перла" няма! - Как няма, бе? Нали виждам, че бидона е пълен с ракия. - Ракия има - етикет няма. 7 Цитирай
foxy Публикувано Март 2, 2012 Публикувано Март 2, 2012 На басейна две приятелки си говорят: - Какво става с теб? Много си отслабнала? - Ами много страдам... моят ми изневерява... - Ами разведи се тогава! - Не мога! Искам да отслабна още пет килограма! --------------------------------------------------------------------------- Cъд. Cъдята пита обвиняемия: - Защо избягахте от затвора? - Исках да се оженя... - Cтранна представа имате за свобода.... ------------------------------------------------------------ Мъж отива в полицията и се оплаква: - Инспекторе, жена ми иска да ме отрови! - Как разбра? - Ами видях я да сипва отрова в яденето. Дори вкуса на храната се измени от това. - Добре. Ще видя какво мога да направя. Ела утре пак. На следващият ден човекът пак отива при кварталния. Кварталният седи зад бюрото, косата му рошава, очите изцъклени, ръцете му треперят. - Инспекторе... аз такова... дето вчера идвах... - Да, говорих с жена ти по телефона. Три часа си говорихме! Три часа!!! Ще приемеш ли един съвет от мен? - Ама, разбира се, нали ти си кварталният. - Човече, изяж отровата! 8 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 2, 2012 Публикувано Март 2, 2012 Черен хумор: - Защо погребват блондинките в триъгълни ковчези? - Защото имат вроден рефлекс който се проявява и пост мортум - на тъмно им се разтварят краката. - По какво можеш да познаеш блондинка пред компютър, че е от Русе? - Като и кажеш "кликни" - тя кляка. 4 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 2, 2012 Публикувано Март 2, 2012 Из сериала Person of Interest. Johnnybravo специално за теб Цитирай
Anthony Публикувано Март 3, 2012 Автор Публикувано Март 3, 2012 - Откога са заедно? - Кои? - Веждите ти 7 Цитирай
asko44 Публикувано Март 3, 2012 Публикувано Март 3, 2012 http://img441.imageshack.us/img441/928/imageqhg.jpg http://img607.imageshack.us/img607/6820/imagekxz.jpg http://img267.imageshack.us/img267/8870/imagelxi.jpg 1 Цитирай
eek Публикувано Март 3, 2012 Публикувано Март 3, 2012 Българският Транспортер 4 - Холивудска Звезда! 2 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 Бях го забравил, на летището в Букрещ 1 Цитирай
R.Stoychev Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 (редактирано) Редактирано Март 4, 2012 от R.Stoychev 3 Цитирай
alex.7777 Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 Мъж и жена си лягат. Жената: - Лека нощ! Мъжът: - А съпружеския ми дълг? - Опрощавам ти го! Гостите разглеждат семейния албум. - Това е много стара снимка на вашия град, нали? - Как познахте? - Тук има толкова много места за паркиране. В ресторанта: - Донесете ми, моля, девет големи коняка… Благодаря ви. А сега махнете първия и последния. - Защо? - Първия трудно влиза, а от последния оглупявам. 5 Цитирай
foxy Публикувано Март 5, 2012 Публикувано Март 5, 2012 Отишъл циганин при своя шеф и му казал: - Н'чалство, пуска. - Чакай бе, какво пускаш? - Няма работи, пуска. - Кажи, че ще напускаш. Защо няма да работиш повече? - Как работя? Децата гладно, голо, дрехи няма, къща няма, в колиба живей, жената ходи да се и*е с други мъже. - Я кажи го по-културно. Кажи: "Жена ми ходи да спи с други мъже". - Аз за твойта знам бе, шефе! Сега говоря за мойта... ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Трабант се удря в голям черен Мерцедес. Шофьорът на Трабанта е в ужас, но решава, че така и така е мъртъв, поне да си направи кефа. Изскача от колата, вади една манивела от багажника и започва да троши Мерцедеса. Чупи стъклата, огледалата, изкривява ламарините... Накрая оглежда, какво е направил, сяда в Трабанта и си заминава. В Мерцедеса седят две мутри. Единият с мъка затваря провисналото си чене и казва: - Е.аси, а представяш ли си, кво щеше да стане, ако ние го бяхме ударили тоя... ------------------------------------------------------------------------------------------------------ - Как си научила мъжа си да се прибира толкова рано? - Много лесно. Прибира се за пореден път късно вкъщи, а аз се обаждам от стаята:"Пешо, ти ли си?" - А той? - А, той се казва Иван. 8 Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 5, 2012 Публикувано Март 5, 2012 Има голяма вероятност да се заиграя прекалено дълго с тоя слайдер, ако попадна на него 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 6, 2012 Публикувано Март 6, 2012 ТОВА Е КРАЯТ! Държавата КРЪСТИ ПЕНИСА КЪНЧО (ЕРОТИЧЕН КОМИКС) "Приключенията на Кънчо" е кръстила РИОКОЗ-София диплянка, в която обяснява на подрастващите как се слага презерватив. "Кънчо се събуди, готов да се труди", започва обещаващо разяснението. Пенисът вече официално си има име – Кънчо. Кръстник му е не кой да е, а Столичната здравна инспекция, която е към Здравното министерство. В дипляна, озаглавена „Приключенията на Кънчо”, РИОКОЗ-София обяснява игриво на подрастващите как се слага презерватив. Под формата на комикс с главен герой Кънчо нагледно са показани грешните и правилните ходове в усилния труд. А според здравната служба сексът очевидно е вид трудова дейност, защото първото изречение в комикса-дипляна от приключенията на пениса е: „Кънчо се събуди, готов да се труди”. Едва след това се говори за страст в първата реплика на главния герой: „Известен щурмовак съм аз, изпълнен съм с енергия и страст”. След няколко неуспешни опита и битката с презерватива, комиксът все пак има хепи енд - появява се веща женска ръка, която показва правилния начин. Накрая Кънчо, подпомогнат от РИОКОЗ, стига до поука: „И накрая запомни: С дрешка винаги бъди, щом любов ще правиш ти!” 1-ва част от комикса: 2-ра част от комикса: 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.