asko44 Публикувано Март 1, 2012 Сподели Публикувано Март 1, 2012 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Март 1, 2012 Сподели Публикувано Март 1, 2012 Клиент влиза в магазин за наливен алкохол. - Половинка "Сунгурларска"! Продавачът налива от един бидон половин литър ракия, вади етикет "Сунгурларска", залепва го на бутилката и го подава на клиента. - Половинка "Поморийска"! Продавачът отново налива от бидона, вади етикет "Поморийска" лепва го на бутилката и подава на купувача. - Половинка "Сухиндолска"! Продавачът вади трета бутилка, пак налива от бидона, лепва етикет и подава. - И половинка "Сливенска перла"! - "Сливенска перла" няма! - Как няма, бе? Нали виждам, че бидона е пълен с ракия. - Ракия има - етикет няма. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
LUBECA Публикувано Март 2, 2012 Сподели Публикувано Март 2, 2012 Е това е много сняг. 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 2, 2012 Сподели Публикувано Март 2, 2012 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Март 2, 2012 Сподели Публикувано Март 2, 2012 Ето това е обява! 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iHustle Публикувано Март 2, 2012 Сподели Публикувано Март 2, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Март 2, 2012 Сподели Публикувано Март 2, 2012 На басейна две приятелки си говорят: - Какво става с теб? Много си отслабнала? - Ами много страдам... моят ми изневерява... - Ами разведи се тогава! - Не мога! Искам да отслабна още пет килограма! --------------------------------------------------------------------------- Cъд. Cъдята пита обвиняемия: - Защо избягахте от затвора? - Исках да се оженя... - Cтранна представа имате за свобода.... ------------------------------------------------------------ Мъж отива в полицията и се оплаква: - Инспекторе, жена ми иска да ме отрови! - Как разбра? - Ами видях я да сипва отрова в яденето. Дори вкуса на храната се измени от това. - Добре. Ще видя какво мога да направя. Ела утре пак. На следващият ден човекът пак отива при кварталния. Кварталният седи зад бюрото, косата му рошава, очите изцъклени, ръцете му треперят. - Инспекторе... аз такова... дето вчера идвах... - Да, говорих с жена ти по телефона. Три часа си говорихме! Три часа!!! Ще приемеш ли един съвет от мен? - Ама, разбира се, нали ти си кварталният. - Човече, изяж отровата! 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 2, 2012 Сподели Публикувано Март 2, 2012 Черен хумор: - Защо погребват блондинките в триъгълни ковчези? - Защото имат вроден рефлекс който се проявява и пост мортум - на тъмно им се разтварят краката. - По какво можеш да познаеш блондинка пред компютър, че е от Русе? - Като и кажеш "кликни" - тя кляка. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mitkoiphone Публикувано Март 2, 2012 Сподели Публикувано Март 2, 2012 Из сериала Person of Interest. Johnnybravo специално за теб Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Март 3, 2012 Автор Сподели Публикувано Март 3, 2012 - Откога са заедно? - Кои? - Веждите ти 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 3, 2012 Сподели Публикувано Март 3, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Март 3, 2012 Сподели Публикувано Март 3, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Март 3, 2012 Сподели Публикувано Март 3, 2012 Без коментар. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 3, 2012 Сподели Публикувано Март 3, 2012 http://img441.imageshack.us/img441/928/imageqhg.jpg http://img607.imageshack.us/img607/6820/imagekxz.jpg http://img267.imageshack.us/img267/8870/imagelxi.jpg 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eek Публикувано Март 3, 2012 Сподели Публикувано Март 3, 2012 Българският Транспортер 4 - Холивудска Звезда! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 4, 2012 Сподели Публикувано Март 4, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Март 4, 2012 Сподели Публикувано Март 4, 2012 Бях го забравил, на летището в Букрещ 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Март 4, 2012 Сподели Публикувано Март 4, 2012 (редактирано) Редактирано Март 4, 2012 от R.Stoychev 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Март 4, 2012 Сподели Публикувано Март 4, 2012 Мъж и жена си лягат. Жената: - Лека нощ! Мъжът: - А съпружеския ми дълг? - Опрощавам ти го! Гостите разглеждат семейния албум. - Това е много стара снимка на вашия град, нали? - Как познахте? - Тук има толкова много места за паркиране. В ресторанта: - Донесете ми, моля, девет големи коняка… Благодаря ви. А сега махнете първия и последния. - Защо? - Първия трудно влиза, а от последния оглупявам. 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Март 5, 2012 Сподели Публикувано Март 5, 2012 Отишъл циганин при своя шеф и му казал: - Н'чалство, пуска. - Чакай бе, какво пускаш? - Няма работи, пуска. - Кажи, че ще напускаш. Защо няма да работиш повече? - Как работя? Децата гладно, голо, дрехи няма, къща няма, в колиба живей, жената ходи да се и*е с други мъже. - Я кажи го по-културно. Кажи: "Жена ми ходи да спи с други мъже". - Аз за твойта знам бе, шефе! Сега говоря за мойта... ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Трабант се удря в голям черен Мерцедес. Шофьорът на Трабанта е в ужас, но решава, че така и така е мъртъв, поне да си направи кефа. Изскача от колата, вади една манивела от багажника и започва да троши Мерцедеса. Чупи стъклата, огледалата, изкривява ламарините... Накрая оглежда, какво е направил, сяда в Трабанта и си заминава. В Мерцедеса седят две мутри. Единият с мъка затваря провисналото си чене и казва: - Е.аси, а представяш ли си, кво щеше да стане, ако ние го бяхме ударили тоя... ------------------------------------------------------------------------------------------------------ - Как си научила мъжа си да се прибира толкова рано? - Много лесно. Прибира се за пореден път късно вкъщи, а аз се обаждам от стаята:"Пешо, ти ли си?" - А той? - А, той се казва Иван. 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Март 5, 2012 Сподели Публикувано Март 5, 2012 Има голяма вероятност да се заиграя прекалено дълго с тоя слайдер, ако попадна на него 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 5, 2012 Сподели Публикувано Март 5, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Март 5, 2012 Сподели Публикувано Март 5, 2012 www.dnevnik.bg 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 6, 2012 Сподели Публикувано Март 6, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Март 6, 2012 Сподели Публикувано Март 6, 2012 ТОВА Е КРАЯТ! Държавата КРЪСТИ ПЕНИСА КЪНЧО (ЕРОТИЧЕН КОМИКС) "Приключенията на Кънчо" е кръстила РИОКОЗ-София диплянка, в която обяснява на подрастващите как се слага презерватив. "Кънчо се събуди, готов да се труди", започва обещаващо разяснението. Пенисът вече официално си има име – Кънчо. Кръстник му е не кой да е, а Столичната здравна инспекция, която е към Здравното министерство. В дипляна, озаглавена „Приключенията на Кънчо”, РИОКОЗ-София обяснява игриво на подрастващите как се слага презерватив. Под формата на комикс с главен герой Кънчо нагледно са показани грешните и правилните ходове в усилния труд. А според здравната служба сексът очевидно е вид трудова дейност, защото първото изречение в комикса-дипляна от приключенията на пениса е: „Кънчо се събуди, готов да се труди”. Едва след това се говори за страст в първата реплика на главния герой: „Известен щурмовак съм аз, изпълнен съм с енергия и страст”. След няколко неуспешни опита и битката с презерватива, комиксът все пак има хепи енд - появява се веща женска ръка, която показва правилния начин. Накрая Кънчо, подпомогнат от РИОКОЗ, стига до поука: „И накрая запомни: С дрешка винаги бъди, щом любов ще правиш ти!” 1-ва част от комикса: 2-ра част от комикса: 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.