Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

имам проблем с мобилния интернет на 2 3GS-a в чужбина. Един на Мтел и един на Глобул. По никакъв начин немогат да се свържат. Не става със смяна на операторите, дейта роуминг копчето не играе също. Единия телефон е на 4.0, другия на 3.1.3. В други телефони с тези карти ИМА връзка. Пробвано е в Сърбия, Гърция и Германия.

Някой от вас ползвал ли е наскоро мобилен интернет в роуминг? Преди с първото поколение iPhone съм имал в цял свят...

Recommended Posts

• 0
Публикувано

С един обикновен рестарт с картата вътре, опита ли?

• 0
Публикувано

рестарти, ресети първо на нетуъркс сеттингсите, после на целия телефон... не става

• 0
Публикувано

Опитай с ръчно въвеждане на настройките на м-телския тел.

APN: inet-gprs.mtel.bg

Username: mtel

Password: mtel

• 0
Публикувано

Нали си наясно с цените на този нет? Преди няколко месеца бяхме в Амстердам и съдружникът ми няколко пъти ползва приложението Maps за да види къде се намира. Последиците бяха - 789.00 лв. data roaming. Операторът е Мтел.

• 0
Публикувано

аз такива проблеми не съм имал! Както и други мои познати...

• 0
Публикувано

Аз съм ползвал интернет в Белгия и Холандия, и сметката ми не е била драстична. Все пак зависи от трафика и от това дали Мтел са били на кеф.

• 0
Публикувано

Пробвай да ползваш Maps и после ще си говорим :lol:

• 0
Публикувано

Има ли опция за спиране на нета в роуминг, че да не пострадам след 2 седмици като на Антъни колегата :lol: ? ( с 3.1.2 съм)

• 0
Публикувано

Има. Data roaming off.

• 0
Публикувано

Мерси намегих го!

• 0
Публикувано

Точно преди година обиколих за 20 дена Южна Европа минавайки вече не помня колко точно хиляди километри. Тогава нямах никаква качена навигация, а използвах услугите изцяло на Maps, Weather, Weather Pro и още няколко други приложения неизискващи наличието на WiFi, а работещи с мобилен интернет (колкото бавно и отегчително да е това). Най-често използвах Maps - през няколко часа, заради постоянното предвижване от точка до точка и непознаване на маршрутите това бе най-бързия начин за локализиране на точното местоположение и изчисляване на оставащи километри до следващата спирка, тип маршрут и т.н. Не съм имал сметка по-голяма от двуцифрено число. Оператора аз няма да споменавам, и една бира за реклама на мен не са ми дали те, но ако екипа реши - тогава само може! Пък и от най-голямо значение все пак е типа на договора с оператора, на който ползвате услугите. Може и от това, че съм платинум, ънлимитед или както там му викат... да е!

• 0
Публикувано

Снощи май много ми е дошъл "зоба"! Сега шотовете:

img0302.pngimg0085r.pngimg0151.pngimg0160.pngimg0163.pngimg0295.png

• 0
Публикувано (редактирано)

Здравейте, аз имам един въпрос: Вкл. си интернета от Глобул за 2.50лв. на месец неограничен и ми казаха,че трябва да си направя някакви настройки на GPRS-а в иТюнс, ама незнам как става номера. Плс хелп :huh: /Телефона е в България и няма да го ползвам в чужбина./

Редактирано от Devilssss
  • 0
Публикувано

Настройки на GPRS в iTunes?!? :huh:

И кой ти я каза тази мъдрост?

• 0
Публикувано

Тея от Глобул. Днес бях там и ми казаха да си вляза в акаунта на иТюнс и да си направя някви настройки от там.

• 0
Публикувано

Аз ако съм ще им занеса ако трябва и компютъра да ми ги направа те! Баламурници.:huh:

• 0

GPower по принцип как да си активирам мобилния интернет???

Редактирано от Devilssss
  • 0
Публикувано

Занеси им го бре! Щом са толкова отворени Тъпаците да ти го настроят!

П.П.- Рестартира ли устройството? Сблъсквал съм се с такъв проблем (размених картите и сложих пак старата и тръгна). Нямам идея от какво е, но определено не е от настройки в Тунса:huh:

• 0
Публикувано

Не му прави нищо - в файловата с-ма си има бандъл на глобул. Навеждат те да звъниш на 123, който е платен естествено, за да ти го активират. Предполагам, кръгчето до името на оператора в момента липсва,да?

• 0

Кръгчето си е там като няма Wifi, а като съм включил Data от SBSettings ми показва " E ".Утре ще отида пак в Глобул и ще дам да ми го настроят...

Редактирано от Devilssss
  • 0
Публикувано

Точно така! Вдигни им скандал за некомпетентни служители и с (конкурс за кой е по-тъп ли ги избират), питай като плащаш такса макар и скромна хубаво ли им е, а не ползваш услуга. Това е все едно да не можеш да говориш а да плащаш.

• 0
Публикувано

Не е възможно да ти показва "Е" - глобул нямат EDGE мрежа. Имаш някакъв проблем с настройките от SBS. Виж EDGE toggle как е настроено, опитай оттам да промениш нещо и след всяка промяна прави рестарт, не респринг.

• 0
Публикувано

Ако е с тема ще му показва Е. Аз така съм го направил и на моя показва Е.:huh:

• 0
Публикувано

Останових че когато рестартирам телефона ми се бъзика интернет-а 3G. Изписва ми че го имам но всъщност ми дава че не мога да отворя интернет страници. Извадя ли картата и я пъхна отново веднага почва да ми зарежда страниците.

Каква ли може да е причината незнам!?!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...