имам проблем с мобилния интернет на 2 3GS-a в чужбина. Един на Мтел и един на Глобул. По никакъв начин немогат да се свържат. Не става със смяна на операторите, дейта роуминг копчето не играе също. Единия телефон е на 4.0, другия на 3.1.3. В други телефони с тези карти ИМА връзка. Пробвано е в Сърбия, Гърция и Германия.
Някой от вас ползвал ли е наскоро мобилен интернет в роуминг? Преди с първото поколение iPhone съм имал в цял свят...
Въпрос
Spunky
Здравейте,
имам проблем с мобилния интернет на 2 3GS-a в чужбина. Един на Мтел и един на Глобул. По никакъв начин немогат да се свържат. Не става със смяна на операторите, дейта роуминг копчето не играе също. Единия телефон е на 4.0, другия на 3.1.3. В други телефони с тези карти ИМА връзка. Пробвано е в Сърбия, Гърция и Германия.
Някой от вас ползвал ли е наскоро мобилен интернет в роуминг? Преди с първото поколение iPhone съм имал в цял свят...
Top Posters For This Question
16
8
6
4
Популярни дни
Окт 3
14
Септ 20
11
Юли 15
7
Юли 26
6
Top Posters For This Question
Alxx® 16 posts
mgergana 8 posts
Mr.Enrich 6 posts
Devilssss 4 posts
Популярни дни
Окт 3 2010
14 posts
Септ 20 2010
11 posts
Юли 15 2011
7 posts
Юли 26 2010
6 posts
Популярни публикации
mgergana
Аз прегледах диагонално и видях, че има доста интересни неща. Щом ми остане време, ще се поразровя. Факт е, че ползвам 1/12000 от възможностите на телефона, но го правя с любов.
Alxx®
Евентуално да споделиш с "групата"?
63 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.