bugys Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 След рестор телефона трябва да се активира с карта на оператора към който е заключен, също както при Spirit.Мен въпроса ми е ако не ви работи Wi-Fi? Тогава ще навъртите $$$ за мобилен докато се изтеглят "чувийките" използвани за jailbreak-а....ТЪПООООО А ако телефона е чисто нов никога не включван пак ли му трябва рестор и активация? Проблема е, че четворката която купих е към AT&T а такава карта... нямам. 1 Цитирай
rainov Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Аз съм с 3GS ФЗ към към оператора О2. Ънлокнах го без да имам такава карта (Ultrasn0w 0.9.3 без карта в телефона)... след това сложих Мtel-ската карта и заспа. Успех! Цитирай
walker007 Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 (редактирано) За всички който искат да активират Multitasking, Battery Percentage и Homescreen Wallpaper (пробвано и работи на 4.0.1) : Multitasking : http://jaxov.com/2010/06/enable-multitasking-ios-4-iphone-3g-without-redsn0w/ Battery Percentage : http://jaxov.com/2010/06/enable-battery-percentage-ios-4-iphone-3g-redsn0w/ Homescreen Wallpaper : http://jaxov.com/2010/06/enable-home-screen-wallpaper-ios-4-iphone-3g-without-redsn0w/ Редактирано Август 2, 2010 от walker007 Цитирай
turieca Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 При мен не замръзва на лилав екран, директно крашва и рестартира iPad-a с 3.2.1 съм. Цитирай
andro89 Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 На мен сто пъти ми изкара това съобщение "it looks like the installer crashed last time you tried to jailbreak . it might work if you try again".Някакви идеи как да го премахна? Цитирай
Grievous Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Така ли не ви минава през ум, че може сървърите да са претоварени. Опитайте отново, или по-късно. Цитирай
turieca Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Явно сме доста маймуни на клона. 1 Цитирай
morfei Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 При мен захапа веднага след като зачистих всичко на Сафарито. Clear History Clear Cookies Clear Cache Цитирай
liberti Публикувано Август 2, 2010 Автор Публикувано Август 2, 2010 (редактирано) Ако ви крашне или забие на лилавия екран РЕСТАРТИРАЙТЕ СИ УСТРОЙСТВОТО.И ако така не стане пробвайте с този сайт www.jailbreakme.modmyi.com И ако така не стане просто изчакайте и пробвайте по-късно сърварите им са претоварени!!!!!И спрете с излишните коментари като тези от сорта (заби ми , крашна ми ,не става и.т.н) По-малко четете от колкото питате. Редактирано Август 2, 2010 от liberti Цитирай
marigo127 Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 A ние с фабрично заключените 3gs new boot 3.1.3 зациклили на Connect to iTunes??? Цитирай
liberti Публикувано Август 2, 2010 Автор Публикувано Август 2, 2010 (редактирано) A ние с фабрично заключените 3gs new boot 3.1.3 зациклили на Connect to iTunes??? http://www.ihackintosh.com/2010/07/activate-iphone-4-3gs-3g-without-official-sim/ Редактирано Август 2, 2010 от Grievous Последно предупреждение за цитати! Цитирай
slaf Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Някой има ли проблем със скайпа след джейла, при мен не му работи мултитаскинга. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Има си тема за Скайпа!!! Тази също зацикли в това на кой му става и на кой не... Цитирай
mupo Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 При мен не замръзва на лилав екран, директно крашва и рестартира iPad-a с 3.2.1 съм. Има проблем с iPad с FW 3.2.1 и той е точно моментално рестартиране на устройството. comex уж е оправил проблема и е обновил софтуера за jailbreak, но явно това не е помогнало. Предполагам като се наспи ще го погледне Цитирай
kokobrise Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 След джейла,при рестарт,малко преди да зареди телефона,докато се показва ябълката забелязах че ми се появяват едни светлини в горният ляв край на екрана,подобно на изгорели пиксели.Някой има ли подобно нещо след джейлбрейка? 1 Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Това е нормално да се получи. Вкарвали шелкода на екплоита в famebuffera и затова ставало така. Цитирай
martinasa Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Страхотна работа най накрая с 3GS ФЗ съм 4.0 jalbreak-на се без проблем и се отключи. Благодаря отново... 10 точки от мен Цитирай
kokobrise Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 А добре,това е успокоително,че се бях притеснил.Явно не съм единствения. Цитирай
asen4aty Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 за и-пада нещо не ми става като слайдна почва да се рестартира и нищо. ресторвах ко ли не правих ама нещо не иска. ipad 3g 32gb 3.2.1 Цитирай
deezel Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 А нормално ли е около 50 пъти да ми сваля файла и секунда след като покаже Sit tight Safari крашва? Цитирай
deezel Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 А всякаш не съм пробвал всичко. Дори рефрешвах сайта пет пъти, надявайки се на магия. Цитирай
deezel Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Вече дава нова грешка - не открива хостнейма. Цитирай
Apple_Forever Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Хората ви казаха да почакате нали, целият свят сега сваля и хаква, защо трябва да се бутате и вие, пробвайте утре рано сутрин, няма начин да не хване. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Ми оправи си профила щом вече си модерен! Или ще почакаш 6-7 месеца :mrgreen: kokobrise, на мен тези светлини ми се показват в горе в дясно А това, че немогат да се сменят изображенията на обхвата, WiFi-то и батерията без уинтърборда направо ме убива Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.