Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

JailBreakMe - iPod 1/2/3G, iPhone 3G/3GS/4 и iPad от FW 3.1.2 до 4.0.1

Recommended Posts

Публикувано
След рестор телефона трябва да се активира с карта на оператора към който е заключен, също както при Spirit.

Мен въпроса ми е ако не ви работи Wi-Fi? Тогава ще навъртите $$$ за мобилен докато се изтеглят "чувийките" използвани за jailbreak-а....ТЪПООООО

А ако телефона е чисто нов никога не включван пак ли му трябва рестор и активация? Проблема е, че четворката която купих е към AT&T а такава карта... нямам.

Публикувано

Аз съм с 3GS ФЗ към към оператора О2. Ънлокнах го без да имам такава карта (Ultrasn0w 0.9.3 без карта в телефона)... след това сложих Мtel-ската карта и заспа. Успех!

Публикувано (редактирано)

За всички който искат да активират Multitasking, Battery Percentage и Homescreen Wallpaper (пробвано и работи на 4.0.1) :

Multitasking : http://jaxov.com/2010/06/enable-multitasking-ios-4-iphone-3g-without-redsn0w/

Battery Percentage : http://jaxov.com/2010/06/enable-battery-percentage-ios-4-iphone-3g-redsn0w/

Homescreen Wallpaper : http://jaxov.com/2010/06/enable-home-screen-wallpaper-ios-4-iphone-3g-without-redsn0w/

Редактирано от walker007
Публикувано

При мен не замръзва на лилав екран, директно крашва и рестартира iPad-a с 3.2.1 съм.

Публикувано

На мен сто пъти ми изкара това съобщение "it looks like the installer crashed last time you tried to jailbreak . it might work if you try again".Някакви идеи как да го премахна?

Публикувано

Така ли не ви минава през ум, че може сървърите да са претоварени. Опитайте отново, или по-късно.

Публикувано

Явно сме доста маймуни на клона.

Публикувано

При мен захапа веднага след като зачистих всичко на Сафарито.

Clear History

Clear Cookies

Clear Cache

Ако ви крашне или забие на лилавия екран РЕСТАРТИРАЙТЕ СИ УСТРОЙСТВОТО.И ако така не стане пробвайте с този сайт www.jailbreakme.modmyi.com И ако така не стане просто изчакайте и пробвайте по-късно сърварите им са претоварени!!!!!И спрете с излишните коментари като тези от сорта (заби ми , крашна ми ,не става и.т.н) По-малко четете от колкото питате.

Редактирано от liberti
Публикувано

A ние с фабрично заключените 3gs new boot 3.1.3 зациклили на Connect to iTunes???

A ние с фабрично заключените 3gs new boot 3.1.3 зациклили на Connect to iTunes???

http://www.ihackintosh.com/2010/07/activate-iphone-4-3gs-3g-without-official-sim/

Редактирано от Grievous
Последно предупреждение за цитати!
Публикувано

Някой има ли проблем със скайпа след джейла, при мен не му работи мултитаскинга.

Публикувано

Има си тема за Скайпа!!! Тази също зацикли в това на кой му става и на кой не...

Публикувано
При мен не замръзва на лилав екран, директно крашва и рестартира iPad-a с 3.2.1 съм.

Има проблем с iPad с FW 3.2.1 и той е точно моментално рестартиране на устройството.

comex уж е оправил проблема и е обновил софтуера за jailbreak, но явно това не е помогнало. Предполагам като се наспи ще го погледне :)

Публикувано

След джейла,при рестарт,малко преди да зареди телефона,докато се показва ябълката забелязах че ми се появяват едни светлини в горният ляв край на екрана,подобно на изгорели пиксели.Някой има ли подобно нещо след джейлбрейка?

Публикувано

Това е нормално да се получи. Вкарвали шелкода на екплоита в famebuffera и затова ставало така.

Публикувано

Страхотна работа най накрая с 3GS ФЗ съм 4.0 jalbreak-на се без проблем и се отключи. Благодаря отново...:p 10 точки от мен

Публикувано

А добре,това е успокоително,че се бях притеснил.Явно не съм единствения.

Публикувано

за и-пада нещо не ми става като слайдна почва да се рестартира и нищо. ресторвах ко ли не правих ама нещо не иска.

ipad 3g 32gb 3.2.1

Публикувано

А нормално ли е около 50 пъти да ми сваля файла и секунда след като покаже Sit tight Safari крашва?

Публикувано

А всякаш не съм пробвал всичко. Дори рефрешвах сайта пет пъти, надявайки се на магия.

Публикувано

Вече дава нова грешка - не открива хостнейма.

Публикувано

Хората ви казаха да почакате нали, целият свят сега сваля и хаква, защо трябва да се бутате и вие, пробвайте утре рано сутрин, няма начин да не хване.

Публикувано

Ми оправи си профила щом вече си модерен!

Или ще почакаш 6-7 месеца :mrgreen:

kokobrise, на мен тези светлини ми се показват в горе в дясно ;)

А това, че немогат да се сменят изображенията на обхвата, WiFi-то и батерията без уинтърборда направо ме убива :p

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...