Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

JailBreakMe - iPod 1/2/3G, iPhone 3G/3GS/4 и iPad от FW 3.1.2 до 4.0.1

Recommended Posts

Публикувано

Пешо, човека се готви работа да почва :p

Публикувано

Адски мразя уеб базирани джейл и ънлок... Още от FW 1.0.2 ... :p

Публикувано

:rolling:

Неоле, какъв фейс тайм дириш на 3GS бре?!?

пп: кака, +100

Публикувано

Пич, ходи разпусни на моренце!

Публикувано

Хмм... няма имотикона да се прекръстя!

Публикувано (редактирано)

Тази ще ползвам аз :roulette:

Това не е за iPhone 3G а чрез 3G

Редактирано от pe6o666

Ми това какво е ? http://www.spiritjb.org/2010/08/how-to-enable-facetime-video-calling.html

Щом може да се подкара през 3G би трябвало да стане и на Iphone 3G/s

Редактирано от liberti
Публикувано

И ти май не обичаш да четеш...

These are instructions on how to enable iPhone 4 FaceTime video calling over 3G using My3G. Before you begin please use the Jailbreak Wizard to jailbreak your device.

Публикувано

Момчета, съжалявам за спама, но имам проблем, за който не мога да открия решение.

iPjone-ът ми (3GS, стар буут, не че има значение) беше с 4.0GM. Ъпдейтнах до 4.0.1. Може би съм опитал около 100 пъти днес да джейлна, използвайки jailbreakme.com и миръра, всякави комбинации и трикове, само ристор не съм правил. Всеки един път Safari крашва след като завърши свалянето. Някакви идеи?

Публикувано

Оправен е проблема с iPad 3.2.1, и аз съм в играта.

Публикувано

А рестартва ли Iphone след всеки опит ?

Публикувано

Пропсунах частта, в която споменах "Дайте ми най очевидното предложение".

Публикувано
Момчета, съжалявам за спама, но имам проблем, за който не мога да открия решение.

iPjone-ът ми (3GS, стар буут, не че има значение) беше с 4.0GM. Ъпдейтнах до 4.0.1. Може би съм опитал около 100 пъти днес да джейлна, използвайки jailbreakme.com и миръра, всякави комбинации и трикове, само ристор не съм правил. Всеки един път Safari крашва след като завърши свалянето. Някакви идеи?

И при мен е така, всеки път, рестартирам, трия кеша и бисквитите и пак, сваля се и сафарито ме изхвърля...

Публикувано

liberti, просто съм окрилен от мъдростта на съветите си. Споменах, че не съм правил ристор. Това може би е така, защото НЕ ИСКАМ да правя ристор и търся по-чисто решение.

Публикувано

Аз имах подобен проблем днес, сафарито се спука да крашва. След близо два часа мъки направих рестор и телефона се джейлна от първия път, без нито един краш.

Публикувано

Еми пробрвай рестор.Прави 1 бекъп и почвай или изчакай да излезе Джейл за Win или Mac

Фейс тайм обаждане вече могат да се правят и на 3G, ако си инсталирате последната версия на My3G от Cydia или Rock. Има 10 дена free trial за тестване. Само инсталацията е достатъчна никакви настройки и работи. Тествано.

ПП: Не видях, че вече е казано от liberti и Aveliky .

Редактирано от Bad To The Bone
Публикувано

Адски съм доволен!До сега го направих на 3 телефона които имам и нямат забележка.Хиляди благодарности на всички постарали се да го имаме.:bravo:

Публикувано

При мен всичко стана активирах талефонът и после в сайтът джеилнах и всиччко е 6 само някакви проблеми с 3г-то има .

Обаче един приятел сподели че никога няма да джеилне по този начин защото е онлайн.

Щом можели да джеилват хакерите можели и пълен контрол да поемат над телефонът ви .

Обаче мен ме съмнява нещо че него го е избило на параноя.

Публикувано
ПП: Не видях, че вече е казано от liberti и Aveliky .

Bad-To-The-Bone , a тук http://bgiphone.com/showthread.php/7075-Как-да-оправим-проблема-с-FaceTime-и-MMS-след-jailbreak-с-JailbreakMe-2.0 темата не видя ли?

Публикувано

@ alessandros

Хубава тема поздравления.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...