ThUnDeR Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Пешо, човека се готви работа да почва Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Адски мразя уеб базирани джейл и ънлок... Още от FW 1.0.2 ... Цитирай
Pe6o666 Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 :rolling: Неоле, какъв фейс тайм дириш на 3GS бре?!? пп: кака, +100 Цитирай
liberti Публикувано Август 2, 2010 Автор Публикувано Август 2, 2010 Facetime има за 3G ! http://rockyourphone.com/index.php/my3g.html Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Хмм... няма имотикона да се прекръстя! Цитирай
Pe6o666 Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 (редактирано) Тази ще ползвам аз :roulette: Това не е за iPhone 3G а чрез 3G Редактирано Август 2, 2010 от pe6o666 Цитирай
liberti Публикувано Август 2, 2010 Автор Публикувано Август 2, 2010 (редактирано) Ми това какво е ? http://www.spiritjb.org/2010/08/how-to-enable-facetime-video-calling.html Щом може да се подкара през 3G би трябвало да стане и на Iphone 3G/s Редактирано Август 2, 2010 от liberti Цитирай
Aveliky Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 И ти май не обичаш да четеш... These are instructions on how to enable iPhone 4 FaceTime video calling over 3G using My3G. Before you begin please use the Jailbreak Wizard to jailbreak your device. Цитирай
deezel Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Момчета, съжалявам за спама, но имам проблем, за който не мога да открия решение. iPjone-ът ми (3GS, стар буут, не че има значение) беше с 4.0GM. Ъпдейтнах до 4.0.1. Може би съм опитал около 100 пъти днес да джейлна, използвайки jailbreakme.com и миръра, всякави комбинации и трикове, само ристор не съм правил. Всеки един път Safari крашва след като завърши свалянето. Някакви идеи? Цитирай
turieca Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Оправен е проблема с iPad 3.2.1, и аз съм в играта. Цитирай
liberti Публикувано Август 2, 2010 Автор Публикувано Август 2, 2010 А рестартва ли Iphone след всеки опит ? Цитирай
deezel Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Пропсунах частта, в която споменах "Дайте ми най очевидното предложение". Цитирай
mi4openev Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Момчета, съжалявам за спама, но имам проблем, за който не мога да открия решение.iPjone-ът ми (3GS, стар буут, не че има значение) беше с 4.0GM. Ъпдейтнах до 4.0.1. Може би съм опитал около 100 пъти днес да джейлна, използвайки jailbreakme.com и миръра, всякави комбинации и трикове, само ристор не съм правил. Всеки един път Safari крашва след като завърши свалянето. Някакви идеи? И при мен е така, всеки път, рестартирам, трия кеша и бисквитите и пак, сваля се и сафарито ме изхвърля... Цитирай
deezel Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 liberti, просто съм окрилен от мъдростта на съветите си. Споменах, че не съм правил ристор. Това може би е така, защото НЕ ИСКАМ да правя ристор и търся по-чисто решение. Цитирай
Aveliky Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Аз имах подобен проблем днес, сафарито се спука да крашва. След близо два часа мъки направих рестор и телефона се джейлна от първия път, без нито един краш. Цитирай
liberti Публикувано Август 2, 2010 Автор Публикувано Август 2, 2010 Еми пробрвай рестор.Прави 1 бекъп и почвай или изчакай да излезе Джейл за Win или Mac Цитирай
Bad To The Bone Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 (редактирано) Фейс тайм обаждане вече могат да се правят и на 3G, ако си инсталирате последната версия на My3G от Cydia или Rock. Има 10 дена free trial за тестване. Само инсталацията е достатъчна никакви настройки и работи. Тествано. ПП: Не видях, че вече е казано от liberti и Aveliky . Редактирано Август 2, 2010 от Bad To The Bone Цитирай
Mkarchev Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Адски съм доволен!До сега го направих на 3 телефона които имам и нямат забележка.Хиляди благодарности на всички постарали се да го имаме. Цитирай
Fatalizr Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 При мен всичко стана активирах талефонът и после в сайтът джеилнах и всиччко е 6 само някакви проблеми с 3г-то има . Обаче един приятел сподели че никога няма да джеилне по този начин защото е онлайн. Щом можели да джеилват хакерите можели и пълен контрол да поемат над телефонът ви . Обаче мен ме съмнява нещо че него го е избило на параноя. Цитирай
alessandros Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 ПП: Не видях, че вече е казано от liberti и Aveliky . Bad-To-The-Bone , a тук http://bgiphone.com/showthread.php/7075-Как-да-оправим-проблема-с-FaceTime-и-MMS-след-jailbreak-с-JailbreakMe-2.0 темата не видя ли? Цитирай
Bad To The Bone Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 @ alessandros Хубава тема поздравления. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.