mi4openev Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 При мен след 100 опита, направих пълен рестор и след това стана от първия път, така че пробвайте и вие ако имате същите проблеми. Цитирай
qm_hora Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 Имам проблем 3GS новия boot 4.0.1 влиза в Safe mode след рестарт, и при всеки рестарт досадните пиксели над ябълката някакво решение, помагайте! Цитирай
Gregg Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 qm_hora по отношение на пикселите, имаш предвид лека цветна чертичка над Ябълката при Reboot ли ? (Ако е така то и при мен е също положението, вероятно не само при мен, но малко хора ги дразни това навярно) Цитирай
Pe6o666 Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 Пре мен влизаше в Safe mode след инстал на iBlacklist. Виж какво си слагал и забърсвай Цитирай
tchav Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 .....имаш предвид лека цветна чертичка над Ябълката при Reboot ли ?..... И при мен е така, но не ме дразни. Цитирай
mupo Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 Пак се почва старата песен на нов глас. Хайде прочетете цялата темата от началото до края и тогава пише! Цитирай
NoGood Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 (редактирано) Значи аз имам следния проблем : iPhone 3GS ,Ф.З. ,4.0.1 след Jailbreakme.com не иска да зареди iFile. и повечето приложения инсталирани от Cydia се появяват на Home Screen-а чак след Рестарт на устройствто..Някой да има подобен проблеми?Или идеи за решаването им? П.П. Също така сходен проблем с pe6o666 за iBlacklist Редактирано Август 3, 2010 от NoGood Цитирай
alessandros Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 (редактирано) Поради многото постове пуснати по нагоре за получаването на Лилавия екран при започването на Jailbreak с JailbreakMe 2.0 на iPhone 4, 3GS, iPod Touch или iPad. Както повечето от вас може би вече са прочели, проблемът е причинен от кеш-а, който трябва да зареди преди да почнете с Jailbreaк-а. За да фикснете този неприятен проблем /който не е кой знае какво , но води до падане на ентусиазма и ви обзема ярост :mrgreen:/следвайте това мини-ръководството. Step 1: Отидете до Settings –> Safari и изчистете History, Cookies и Cache-а. Step 2: Reboot-нете вашето iOS устройство и след това го изключете, а после го включете пак. Step 3: Сега вече можете да джейлнете спокойно през safari, kaто използвате познатите вече адреси: http://jailbreakme.com или http://jailbreakme.modmyi.com. Сега вече всичко ще е наред. Надявам се да съм бил полезен!!!! Редактирано Август 3, 2010 от ThUnDeR Цитирай
salmi Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 Колеги всичко мина супер, но проблема е, че батерията ми пада много бързо.Моля помагайте какво да правя? Аз сум с Iphone 3GS New Bootrom бях на 3.1.3 а сега 4.0.1 заключен към глобул и си го ползвам с глобулска карта. Цитирай
werfgh Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 Хора , нещо музиката и клиповете ми изчезват , в айтюнс си ги има но в АйПода ми не съществуват , има ли начин да е от хакът? Цитирай
Alxx® Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 :hmmm: Я виж, дали не си дал отметка "manually manage music", в айтюнс? Ако да - мяташ ги в iPod-а с drag&drop. Цитирай
Legend Публикувано Август 4, 2010 Публикувано Август 4, 2010 Аз съм с 3G ФЗ към глобул, но съм на МТЕЛ. Мога ли да Ъпдейтна през iTunes 9.2 на 4.0.1 после JailBreakMe и след това Ultrasn0w ще стане ли? Или ми трябва карта на глобул ? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Август 4, 2010 Публикувано Август 4, 2010 Трябва ти карта за да се активира телефона. Цитирай
Legend Публикувано Август 4, 2010 Публикувано Август 4, 2010 Слагам Глобулска карта Update-вам на 4.0.1 през iTunes 9.2 после JailBreakMe след това Ultrasn0w слагам Мтел картата и всичко е чук така ли ? Цитирай
mupo Публикувано Август 4, 2010 Публикувано Август 4, 2010 Не! Ресторваш до 4.0.1, активираш с карта на Глобул, пускаш YouTube, jailbreak-ваш, инсталираш ultrasn0w и използваш с M-Tel-ска карта. Цитирай
N1k0lA Публикувано Август 4, 2010 Публикувано Август 4, 2010 (редактирано) Какво му пречи да ъпдейтне той не е казал,че телефона преди това е бил джейлнат. EDIT: Обърках той е казал,че го ползва с мтелска карта т.е. има джейл. Редактирано Август 4, 2010 от N1k0lA Цитирай
imanev Публикувано Август 4, 2010 Публикувано Август 4, 2010 Привет, джейлбрекнах си телефона и сега в сидия ми пише че вече имам запазени SHSHs за 3.1.3, 4.0 и 4.0.1, но телефона ми още е с 3.1.3. Сега трябва да ъпдейтна в Айтунса ли? И след това да го отключа? Нещо не ми стана ясно, за което се извинявам и търся помощ. Благодаря предварително Цитирай
mupo Публикувано Август 4, 2010 Публикувано Август 4, 2010 Сега трябва да ъпдейтна в Айтунса ли? И след това да го отключа? Няма нищо задължително, само ако искаш ще преминеш на по-нова версия на софтуера. И отключването е по избор. Цитирай
imanev Публикувано Август 5, 2010 Публикувано Август 5, 2010 Привет, Благодаря на всички, вече съм с 4.0.1, отключен и почти всичко е наред. Проблемите които виждам са: 1. Немога да си направя менюто на български. 2. Избирам фонетична подредба, но след това като проверя отново е БДС подредба на клавиатурата. Благодаря предварително Цитирай
Alxx® Публикувано Август 5, 2010 Публикувано Август 5, 2010 2. Избирам фонетична подредба - чети в менюто, има обяснение. Тази фонетика е само за хардуерна клавиатура. Цитирай
imanev Публикувано Август 5, 2010 Публикувано Август 5, 2010 - чети в менюто, има обяснение. Тази фонетика е само за хардуерна клавиатура. Да прочетох го, за което благодаря, но това не решава проблема. Вероятно ще има iPhonetic 4 или...? Моля за разяснение. Благодаря Цитирай
Alxx® Публикувано Август 5, 2010 Публикувано Август 5, 2010 Почвам да си мисля същото като колегата...сигурно темите във форума са само за пълнеж :twisted: Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 5, 2010 Публикувано Август 5, 2010 Аааааааа, почват се опити за позабравена практика за безконечен спам по стари проблеми, че даже и за забележки и претенции към екипа.... Следващият, отправил реплика към някого от екипа, изявил безпочвени претенции, или недоволство, да се чувства поканен на персонална среща с Кака, която обикновено не свършва добре за "поканения"! :evil: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.