Razer Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 незнам за вас ама на мен пройзведението от Macrumors ми харесва страшно много Цитирай
mupo Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 Според мен едва ли ще има втора камера. Цитирай
Adamov Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 Според мен е най-добре да изчакаме. Всички знаеме, че новият iPhone ще изглежда по начин, който е показан някъде измежду всички предположиения (както стана с 3G). Цитирай
mupo Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 Така е, но що пък да не си почешем езиците :razz: Цитирай
slaf Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 е то няма много показани предложения, всичко се свежда до дизайн близък до сегашния. Но самото очакване на нещо ново ни кара да тръпнеме. Това май е повече психологически трик, човек да си създава събития в бъдещето, които да очаква с нетърпение. Цитирай
naidenoff Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 Това май е повече психологически трик, човек да си създава събития в бъдещето, които да очаква с нетърпение. И това Стив Джобс прекрасно го знае :razz: Цитирай
ogynche Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 Аз едно време комиксите на Мики Маус не съм чакал с такова нетърпение ебати. Много странна работа. Цитирай
dreamlover Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 Аха, и аз вече се втрисам от нетърпение :chopwood: Цитирай
mupo Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 Нова снимка, този път на задния капак. Вляво матирания заден капак, вдясно iPhone 3G И още един Photoshop модел. Цитирай
zviara Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 Сякаш са от мазата на завода за телефони Ввече вярвам, че са истински на 100% Цитирай
Raptole Публикувано Май 31, 2009 Публикувано Май 31, 2009 Тук бая казват, наистна интересно http://gizmodo.com/5273348/first-iphone ... real-to-me Цитирай
pzhekov Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 Да се надяваме,че другия понеделник,някъде по т'ва време ъпдейта ще се е появил в iTunes Цитирай
slaf Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 в 10 сутринта отваря врати конференцията мисля че няма да го видим по рано от 2 или 3 часа след началото значи българско време към полунощ Цитирай
mupo Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 А дали тия снимки не са на iPhone 3G с финална версия на OS3? На мен повече на това ми прилича отколкото на нов iPhone. Цитирай
Severus Публикувано Юни 1, 2009 Автор Публикувано Юни 1, 2009 iPhone 3G няма хардуер за компас. Цитирай
mupo Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 Но това може и да са просто снимки отворени през Photos.app Цитирай
board Публикувано Юни 2, 2009 Публикувано Юни 2, 2009 Освен промяната в хардуера, основната "характеристика" която ще ме интересува е дали ще е hackable. Защото ако сложат някоя по-сериозна защита пречеща на jailbreak-a, каквото и друго да предлага, поне аз ще съм - не благодаря. За това съм и умерен оптимист за новото творение. Цитирай
greench Публикувано Юни 2, 2009 Публикувано Юни 2, 2009 Освен промяната в хардуера, основната "характеристика" която ще ме интересува е дали ще е hackable. Защото ако сложат някоя по-сериозна защита пречеща на jailbreak-a ... и да сложат ... какво толкова - просто ще отнеме повечко време ... няма невъзможни неща Цитирай
board Публикувано Юни 2, 2009 Публикувано Юни 2, 2009 Може би. Но акo се наложи да чакаш примерно половин година, през която не можеш да си качиш нищо което не си купил и трябва да забравиш за благинките от cydia... не знам какъв хардуер би те компенсирал. Освен това положението в момента си е направо свободия, няма друга платформа при която имаш всичко кракнатo още в деня на официалното му пускане и инсталирането му е толкова елементарно. След като вече айфона и апп стор добиха толкова широка популярност, няма да се учудя ако позатегнат нещата. Но ще видим, дано не съм прав. Цитирай
mupo Публикувано Юни 4, 2009 Публикувано Юни 4, 2009 [strikethrough:1dfd465k]Може би[/strikethrough:1dfd465k] най-добрия mock up досега. Цитирай
Stinkle Публикувано Юни 4, 2009 Публикувано Юни 4, 2009 Ако телефона е такъв това ще е пълната изродия.Много ме кефи. Цитирай
Anthony Публикувано Юни 4, 2009 Публикувано Юни 4, 2009 Много ясно, че няма да е такъв. Иначе и на мен ми харесва. Цитирай
roland Публикувано Юни 4, 2009 Публикувано Юни 4, 2009 Ще ми се но не мисля, че ще увеличат големината на дисплейа... Макар да ми се ще... Резолюцията ше е хубаво да е по голяма... Но скоро ше разберем. Още веднъж последната концепция е жестока... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.