Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Зaбравили са да сложат бутона за камерата (ако изобщо ще има такъв). Хахахаха. Е**си гадателите сме тук...

• Отговори 113
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Severus

19

• mupo

13

• ThUnDeR

6

• zviara

6

Топ автори в тази тема

Публикувано

Струва ми се , че Apple ще пуснат нещо много яко и това ще се дължи на наближаваща конккуренция , която нямам търпение да видя :Wink:

Публикувано

Честно казано, в последно време почти не ползвам Cydia (всъщност Icy). Почти нищо не ме привлича там. А с идването на FW 3.0, съвсем нищо няма да ми трябва, освен Mobile Installation Patch.

Публикувано

Каква конкуренция... ако ябълката изглежда така направо ще из**ха всичко.. якооо

Публикувано

Според мене само 1 нещо липсва и това е светкавица ...

Публикувано

Махни ги тия светкавици само загрозяват. Аз се надявам дисплея да е с по голяма резолюция, не че сега е малка но почти всички компании пускат 480х800 трябва и Apple да ги последва :)

Публикувано

Този път, май вече имаме автентични снимки от вътрешния сайт на Apple.

http://sbraidley.wordpress.com/2009/06/03/the-new-iphone-pictured/

iphone-500x375.png?w=450&h=337

iphone3-500x610.png?w=450&h=492

Публикувано

Това е пълен фейк!В 21 век и да си снима монитора на компютера с камера?Дълбоко се съмнявам пълни измишлотини са тея снимки по добре изчакайте отще около месе,два!

Публикувано

Няма нужда да "цитираш", щом пишеш непосредствено под нечие мнение на което искаш да отговориш.

Що се отнася до фейка, може и да е фейк, но не поради тази причина, която изтъкваш. Не допускаш ли, че освен собствения си компютър, може да снимаш "инкогнито" и чужд такъв.

Публикувано

Напълно си прав :Wink: Затова в Щатите (а и не само там) в повечето фирми и компаний е забранено да се влиза с телефони с камера :Wink: Наречете го "Параноя" но някой го тълкуват като "Икономически шпионаж" :biggrin:

Публикувано

Големите постери за WWDC вече са сложени. За съжалениe, има само OS 3.0 и Snow Leopard.

Да се надяваме, че ще видим и iPhone 3 Gen :cool:

picture-38.jpg

20090606-egxdwi8dsxwne3sy6rcnbqhj77.jpg

Публикувано

16x9 iPhone Video ? Изглежда ми много истиснки.

Публикувано

FAKE! Невъзможно!

Публикувано
FAKE! Невъзможно!

Обоснови се?

Публикувано

Просто не ми се вярва Apple да нарушът симетрията между долната и горната част.

Публикувано

Истерия, а :cool:

Ако погледнете снимката със сайта на Епъл, която е "щракната" с някакъв телефон, новият iPhone има говорител почти накрая на тялото, а целият метален кант, който беше при 1 ген, вече е чисто черен, като тялото. И снимките, които след това са пуснати от колегата, са фейк, защото канта е метален, а не черен, както е от "вътрешния" сайт на Епъл. Един от двамата лъже, по-склонен съм да повярвам на снимания сайт. :oldtimer:

Публикувано

Е, и? Какво доказваш с тези водачи?

И слийп бутона (горе дясно) направо е ОГРОМЕН в сравнение със стария.

Публикувано

Доказва, че е несиметричен... и то много :mrgreen:

Публикувано

На всеки му се случва да сканира нещо и да забрави да го "хоризонтира", докато не му потрябва.

Публикувано

Правиш ли разлика м/у позиция и симетрия? Не става въпрос за хоризонтиране, а затова, че хоум бутонът не е в центъра, както и говорителчето.

Публикувано
Правиш ли разлика м/у позиция и симетрия? Не става въпрос за хоризонтиране, а затова, че хоум бутонът не е в центъра, както и говорителчето.

Точно това имах в предвид :cool:

Публикувано

:cool::lol::lol: На 4 бири съм :lol::lol::lol:

АЙДЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!

Публикувано

:bump: С това трябваше да започнеш! :cool:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...