mupo Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Първо трябва да активираш Ping през iTunes 10 на компютъра и май да синхронизираш телефона. П.С. Оправи си профила щом си с 4.1 Цитирай
WolfDale Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 (редактирано) Има ли шанс GameCenter да може да се активира, по същия начин като Multitasking, Background Wallpaper и т.н. ? Редактирано Септември 8, 2010 от WolfDale Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Да го беше задал тоя въпрос още при излизането на 4.0.1, а? Сигурно Джовс веднага щеше да се включи в дискусията с детайлно обяснение кое как да се хакне, въпреки, че той го е забранил... Цитирай
muqtada Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Първо трябва да активираш Ping през iTunes 10 на компютъра и май да синхронизираш телефона. П.С. Оправи си профила щом си с 4.1 Аз профила си го оправих, ама Ping май в 3GS няма да се появи. Цитирай
sako_dj Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Моля ви не ме нападайте, но в ТОЗИ саит пише за джейл на бета версията, а до колкото разбрах от форума тя е същата като официалната. Та въпроса ми е става ли джейла и след него ънлок или да не се правя на много остроумен и да си чакам кротко Цитирай
goce kostadinov Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 4.02 ми е запазено в сидия. телефона ми е отключен, в момента съм на 4.01 . за мене става ли да е слагам Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Абе, Гоце, и ти ли, Бруте.... А джейл? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Гоце, седи кротко - pwnage tool е на път... Цитирай
WolfDale Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 (редактирано) Да го беше задал тоя въпрос още при излизането на 4.0.1, а? Сигурно Джовс веднага щеше да се включи в дискусията с детайлно обяснение кое как да се хакне, въпреки, че той го е забранил... Тази тема сигурно той лично я е написал за iOS 4.0 ?! : http://www.redmondpi...ter-on-ios-4.0/ Моля ви не ме нападайте, но в ТОЗИ саит пише за джейл на бета версията, а до колкото разбрах от форума тя е същата като официалната. Та въпроса ми е става ли джейла и след него ънлок или да не се правя на много остроумен и да си чакам кротко :D Новата е същата като iOS 4.1 GM, която излезе на 1ви Септември, но е различна от всички останали. Това няма да ти помогне за джейлбрейк! Редактирано Септември 9, 2010 от WolfDale Цитирай
emco83 Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Защото те разбират английски горе долу, но не могат да зададат въпрос Все още не е излязъл джейлбрейк. Просто изчакайте, ще бъдете информирани. Цитирай
goce kostadinov Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Аз и да знам не пипам нищо, без вещото участие на вас. Цитирай
nedjalkov Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Отлични впечатления за работата на 4.1 на 3G. Просто са си свършили работата както трябва софтуеристите на Ейпъл. Скорост на работа-отлична, напълно съпоставима с версии 3.0... Много стабилна работа, никакви забавяния и замръзвания, всичко е както трябва. Приятната изненада е, че WiFi за пръв път работи абсолютно безупречно. Досега имах проблеми с WiFi-на второто зареждане на страничка просто преставаше да работи. Сега ми дава бърз, пълноценен нет със стриймване, даунлоуд и всичко, което прави всеки нормален компютър. Това, което не зная е дали няма и подобряване на чувствителността на сигнала или удължаване на времето на заряд. Още веднъж браво на Ейпъл, това вече е телефон, който мога да ползвам с години, без да помисля за друг. Горещо препоръчвам на всички 3G телефони фабрично незаключени версията 4.1 1 Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Това хубаво, но защо не си си оправил профила? Цитирай
o3Mo Публикувано Септември 9, 2010 Автор Публикувано Септември 9, 2010 При 3GS всичко е супер, но за жалост няма HDR. Но пък и това ще преживеем докато дочакаме джейл, за да го активираме през сидия. Цитирай
muqtada Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Освен game центъра какво толкова ново, когато ъпдейтнем 3GS? Ping или е само за американци, или си е само за 4-ката. Цитирай
N1k0lA Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Не ми стана яснo,защо Game Center има за iPod Touch 2G,а за iPhone 3G го няма? Цитирай
kokobrise Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Някой ще ми подскаже ли как да активирам HDR от Сидия.Сорс,програма...?Благодаря Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Знаеш ли въобще какво искаш да направиш? Цитирай
kokobrise Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Първи впечатления:1. Българска фонетична клавиатура!!! Но е само такава. Което пак е кофти, защото има хора, на които не им е удобна.2. Телефона върви може би малко по-бързо!3. Няма HDR, но в сидия има пуснат пач за активирането му.4. 3G-то(мрежата) ме учудва колко е подобрено.5. GameCenter При 3GS всичко е супер, но за жалост няма HDR. Но пък и това ще преживеем докато дочакаме джейл, за да го активираме през сидия. На две места в настоящата тема се споменава за активиране на HDR през Сидия,затова поставих цитатите.Та въпроса беше къде да прочета повече по темата,че нещо търсачката не е е от най-прецизните Цитирай
o3Mo Публикувано Септември 9, 2010 Автор Публикувано Септември 9, 2010 (редактирано) cdevwill който направи PDF Loading Warner вчера публикува следното съобщение в Twitter http://twitter.com/cdevwill/status/23191186765 Ето по темата за HDR! Редактирано Септември 9, 2010 от o3Mo Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Гледате ли си устройствата въобще? Фирмуера им?!! Ако kokobrise е с 4-ка и 4.0.1 пак питам знае ли какво точно иска?! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.