Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Първо трябва да активираш Ping през iTunes 10 на компютъра и май да синхронизираш телефона.

П.С. Оправи си профила щом си с 4.1

Публикувано (редактирано)

Има ли шанс GameCenter да може да се активира, по същия начин като Multitasking, Background Wallpaper и т.н. ?

Редактирано от WolfDale
Публикувано

Да го беше задал тоя въпрос още при излизането на 4.0.1, а? Сигурно Джовс веднага щеше да се включи в дискусията с детайлно обяснение кое как да се хакне, въпреки, че той го е забранил...

Публикувано

Първо трябва да активираш Ping през iTunes 10 на компютъра и май да синхронизираш телефона.

П.С. Оправи си профила щом си с 4.1

Аз профила си го оправих, ама Ping май в 3GS няма да се появи. :p

Публикувано

Моля ви не ме нападайте, но в ТОЗИ саит пише за джейл на бета версията, а до колкото разбрах от форума тя е същата като официалната. Та въпроса ми е става ли джейла и след него ънлок или да не се правя на много остроумен и да си чакам кротко :p:);)

Публикувано

4.02 ми е запазено в сидия. телефона ми е отключен, в момента съм на 4.01 . за мене става ли да е слагам :p

Публикувано

Абе, Гоце, и ти ли, Бруте.... А джейл?

Публикувано

Гоце, седи кротко - pwnage tool е на път...

Да го беше задал тоя въпрос още при излизането на 4.0.1, а? Сигурно Джовс веднага щеше да се включи в дискусията с детайлно обяснение кое как да се хакне, въпреки, че той го е забранил...

Тази тема сигурно той лично я е написал за iOS 4.0 ?! : http://www.redmondpi...ter-on-ios-4.0/

Моля ви не ме нападайте, но в ТОЗИ саит пише за джейл на бета версията, а до колкото разбрах от форума тя е същата като официалната. Та въпроса ми е става ли джейла и след него ънлок или да не се правя на много остроумен и да си чакам кротко :tooth::D :D

Новата е същата като iOS 4.1 GM, която излезе на 1ви Септември, но е различна от всички останали. Това няма да ти помогне за джейлбрейк!

Редактирано от WolfDale
Публикувано

Защото те разбират английски горе долу, но не могат да зададат въпрос :smile:

Все още не е излязъл джейлбрейк. Просто изчакайте, ще бъдете информирани.

Публикувано

Аз и да знам не пипам нищо, без вещото участие на вас.

Публикувано

Отлични впечатления за работата на 4.1 на 3G. Просто са си свършили работата както трябва софтуеристите на Ейпъл. Скорост на работа-отлична, напълно съпоставима с версии 3.0... Много стабилна работа, никакви забавяния и замръзвания, всичко е както трябва. Приятната изненада е, че WiFi за пръв път работи абсолютно безупречно. Досега имах проблеми с WiFi-на второто зареждане на страничка просто преставаше да работи. Сега ми дава бърз, пълноценен нет със стриймване, даунлоуд и всичко, което прави всеки нормален компютър. Това, което не зная е дали няма и подобряване на чувствителността на сигнала или удължаване на времето на заряд. Още веднъж браво на Ейпъл, това вече е телефон, който мога да ползвам с години, без да помисля за друг. Горещо препоръчвам на всички 3G телефони фабрично незаключени версията 4.1

Публикувано

Това хубаво, но защо не си си оправил профила?

Публикувано

При 3GS всичко е супер, но за жалост няма HDR. Но пък и това ще преживеем докато дочакаме джейл, за да го активираме през сидия.

Публикувано

Освен game центъра какво толкова ново, когато ъпдейтнем 3GS? Ping или е само за американци, или си е само за 4-ката.

Публикувано

Някой ще ми подскаже ли как да активирам HDR от Сидия.Сорс,програма...?Благодаря

Публикувано

Знаеш ли въобще какво искаш да направиш?

Публикувано

Първи впечатления:1. Българска фонетична клавиатура!!! Но е само такава. Което пак е кофти, защото има хора, на които не им е удобна.2. Телефона върви може би малко по-бързо!3. Няма HDR, но в сидия има пуснат пач за активирането му.4. 3G-то(мрежата) ме учудва колко е подобрено.5. GameCenter :devil2:

При 3GS всичко е супер, но за жалост няма HDR. Но пък и това ще преживеем докато дочакаме джейл, за да го активираме през сидия.

На две места в настоящата тема се споменава за активиране на HDR през Сидия,затова поставих цитатите.Та въпроса беше къде да прочета повече по темата,че нещо търсачката не е е от най-прецизните

cdevwill който направи PDF Loading Warner вчера публикува следното съобщение в Twitter :devil2:

http://twitter.com/cdevwill/status/23191186765

Ето по темата за HDR!

Редактирано от o3Mo
Публикувано

Гледате ли си устройствата въобще? Фирмуера им?!! Ако kokobrise е с 4-ка и 4.0.1 пак питам знае ли какво точно иска?!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...