Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Сложих 3.0 с рестор не с ъпдейт и сега нито мога да го брейкна нито мога да го върна кам 2.2.1. След като се опитам да му дам рестор към която и да е по стара версия ми дава грешка 1604 и до там. Някой имал ли е подобен проблем, може ли някой да удари едно рамо моля? Става въпрос за 2G модела с бета 3.0 бета 5.

• Answers 62
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters For This Question

• Anthony

9

• CuMEoH

5

• Butthead

5

• JohnnieG

5

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Публикувано

нещо не се доразбрахме :Wink: Моята мисъл е да стоя на 2.2.1 защото тя е "най-новата" стабилна. Стане ли и 3.0 стабилна колкото 2.2.1 минавам на 3.0 Просто според мен е глупаво да се бърза. А колкото до 1.0.2... :eek: :eek:

П.П. А да за 3.0... Може ли нещо супер елемтарно като Ikeyex да не бачка... (трябва ше ми numpad клавиатура)

• 0
Публикувано
нещо не се доразбрахме :Wink: Моята мисъл е да стоя на 2.2.1 защото тя е "най-новата" стабилна. Стане ли и 3.0 стабилна колкото 2.2.1 минавам на 3.0 Просто според мен е глупаво да се бърза. А колкото до 1.0.2... :eek: :eek:

П.П. А да за 3.0... Може ли нещо супер елемтарно като Ikeyex да не бачка... (трябва ше ми numpad клавиатура)

Абе 3.0 е стабилна... и върви поне толкова добре колкото 2.2.1

Имам вкъщи 2 айфона единия е с 3.0 другия с 2.2.1 и двата са първо поколение. е 3.0 върви по-бързо.

Поне моите впечатления са, че е много добре. А помним всички като излезе предишния "кръгъл" ъпдейт 2.0 - той беше изключително зле - нестабилен. 3.0 е доста добре като за следващ "кръгъл" релийз.

ПС: легенда - "кръгъл" - 2.0, 3.0 и тн :cool:

• 0
Публикувано

Много ще съм ти благодарен ако ни разясниш как точно 3.0 ще стане по-стабилна? Може би Епъл за пръв път в историята си ще пуснат Service pack за фърмуер? Или ще има пачове, подобряващи стабилността?

• 0
Публикувано

Невиждам защо трябва да обяснявам, при полижение че сами виждате, не само аз бягам от 3.0. При мен проблем беше ikeyex, office suit, cydia. Телефона освен за говорене го използвах и да си върша работата на него (едни големи дълги гадни електронни таблици с дълги разяснения на български...). Ikeyex изобщо не работи, офиса крашва като започне да работи с файлове над 6-7 мб. Cydia крашваше почти всеки път като сваля някоя тема или нещо подобно. Даже и iphonetic няма за 3.0. Не искам да споря с никой но в моя случай 2.2.1 > 3.0. Неискам да съм криво-разбран със сигурност и 3.0 си има много предимства пред 2.2.1 но за мен са безсмислени "гъдели" а важните програмки - неоправдани липси...

• 0
Публикувано

Ам нормално е като са ни джейлнати телефоните да са по податливи, на забиване и така. Джейлбрейка се ровичка във системата, затова минимално качвам от Сидиа, имам точно 3 неща, Open SSH и scrobbler за 3.0 :rolleyes:

Четох в един форум, човек правил многобройни тестове - еднакви айфони с еднакви софтуерни версий, джейлбрейкната върви по-зле от чиста. Това също е фактор...

• 0
Публикувано

2.2.1 е истина или поне з амоя iPOD 1G.Някак си 3.0 ми го прави по трудно да вьрви всичко,а и при някой игри се заблязва значителен лаг при игра,което при 2.2.1 няма такива грижи

• 0
Публикувано

Лагват игрите които не са оптимизирани за 3.0. Ти поднови ли твоите? Аз свалих всички нови версии, и лагване никакво!

• 0
Публикувано

Гледах разбирасе,но още няма,затова си се вьрнах кьм 2.2.1,закьде да ги чакам,но както споменах 2.2.1 ми вьрви осезаемо по добре от 3.0.Пример:

Отварям Notes-след това +(за да пиша),клаваитурата я отваря след 2-3 сек,при 2.2.1 я отваря веднага

• 0
Публикувано

както казах и пак ще повторя :biggrin:

Джейлбрейка оказва не малко влияние върху бързината на телефона - а ако ползваш много програми от Cydia става зле - особено тъпия Уинтърборд. 99 процента от Сидия програмите са безсмислени и ненужни, все повече се правят програми официални и са доста добри :)

Иначе - 3.0 е по-бърз - сравянвал съм много. Важното е да направиш Set as New - и да си направиш РЪЧЕН back up. Във форума е описано как. Така се прави. И ще видите - всичко си върви идеално. И пак повтарям сведете до минимум използването на Сидиа - примерно само за OPEN SSH, и още нещо което ви е нужно - в моя случай - scrobbler 3.0 за Last.fm. Мисля, че ще се съгласите с мен :)

• 0
Публикувано
То да искаш да си 2.2.1. при наличето на 3.0 трябва да си психически нездрав :mrgreen:

Е защо не ако телефона се държи по--добре? Моят като му сложих 3.0 и батерията започна да ми пада на втория ден вместо предишните 4-5 дни при версията 2.2.1. Аз също не мога да се справя с новата версия и много съжалявам че я сложих.

• 0
Публикувано

Ами връщай се на 2.2.1. тогава. Даже може и на 1.0.2. Или най-добре си купете Нокиа.

• 0
Публикувано
Или най-добре си купете Нокиа.

Много добре казано :mrgreen:

• 0
Публикувано

Е не iPhone вече не го сменям за нищо, но определено на 2.2.1 ми вървеше мнооого по-добре и батерията си държеше яко.

• 0
Публикувано

Глупости, нещо си объркал. 3.0 е по-оптимизиран и трябва да е обратното, пробвай пак.

• 0
Публикувано

Еми ще го мъча отново ще го стартирам в е-Тунес като нов ,пък да видим какво ще стане.Проблема е че и на новият 3G S, е по същият начин а и двата ги джейлнах с redsn0w 8.0.Вярно че им качих Уинтерборд и т.н. ама аз и на старият си го имах това и си вървеше на пушка и ми държеше до 5 дни ако е само на Stand By. А сега я изкарат 24 часа ,я не ( е с малко тормоз вярно ама все пак проблема с батерията си седи)

• 0
Публикувано

Постоянно ми дава грешка 1600...

Вкарах го няколко пъти в DFU режим и все това ми показва...

Искам да се върна на 2.2.1 защото имам проблем с wi-fi и не мога да се оправя, моля помогнете!

• 0
Публикувано

не, не си в дфу. в дфу не дава грешки като 1600, 1601 и т.н. включи си телефона към компеца, изключи го (от power бутона) изчакай 5-10 секунди и чак тогава задържаш home+sleep. Държиш ги 10-15 сек и пускаш sleep бутона но не и home-a.

• 0
Публикувано

Добре де, според теб не е е DFU а защо компютъра ми пише следното:

dfupu.th.jpg

Найстина моля за помощ, тъй като вече 5-та безсънна нощ се мъча над това "downgrade"-ване и нищо не успявам да направя!

• 0
Публикувано

Ама какво гледаш по драйвърите дали са ти инсталнати ок, гледай дали тела си вкарал в ДФЮ, каза ти се как...

• 0
Публикувано

Ами къде да гледам госпин (госпожа) МОД за да разбера дали телефона е правилно влязъл в DFU мод, ако не когато го засича компютъра! Не гледам никакви драйвери (просто показвам какво е засекъл windows-a на USB-то)!

• 0
Публикувано

Това, което си постнал е от device manager на уиндоуса и ти показва какви драйвъри в момента са успешно или не инсталнати на компа; на теб ти трябва вече да използваш този драйвър с устройството, за което е предназначен, а това няма как там да го видиш, а на самия телефон.

Всъщност, ако трябва да сме честни, вкарването в ДФЮ наистина е малко деликатно, и е май въпрос и на усет и практика, така, че за по–начинаещите наистина е проблем...

Я ми се обади на ЛС да се опитаме да решим проблема...

• 0
Публикувано

Точно от device manager се вижда в какъв режим е телефона.

• 0
Публикувано

След цяла нощ борба и какви ли не опити за помощ, най-накрая успях да мина на 2.2.1 обаче искам да попитам защо "modem firmware" на телефона си стой 05.11.07 ?

Някой може ли да помогне ?

• 0
Публикувано

Защото, поне до този момент, никой не е успял да даунгрейдва модема на 3.x.

Ако можеше да се даунгерйдва модема, ънлокът става елементарен. :biggrin:

Даунгрейдваш до по-ниска версия и отключваш.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...