Adamov Публикувано Юни 10, 2009 Сподели Публикувано Юни 10, 2009 Ето едно малко ръководство за това как бързо и лесно да направим рингтон, използвайки само iTunes. Видео Урок: Как да направим рингтон, използвайки iTunes 12 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
marinius3 Публикувано Юни 11, 2009 Сподели Публикувано Юни 11, 2009 Много благодаря за ръководството! Върши чудесна работа!Веднага махам всички други програмки за конверт. Отделно благодаря и за това ,че сте създали този чудесен сайт! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
marto0116 Публикувано Юни 11, 2009 Сподели Публикувано Юни 11, 2009 евауа братле много полезно ръководство ! adamov: охх, знаех си, че рано или късно ще почнете да се бъзикате с това У... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
marinius3 Публикувано Юни 11, 2009 Сподели Публикувано Юни 11, 2009 Съвсем не се бъзикам,а благодаря искрено за всичко!Плюс това съм на 7 км от тебе и не бих си позволил да се подигравам със съграждани!А и съм на 50 години -стар сериозен дядо! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Юни 11, 2009 Сподели Публикувано Юни 11, 2009 И аз така съм чувал. Между Банско и Разлог винаги е имало мир и любов. :mrgreen: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
marinius3 Публикувано Юни 11, 2009 Сподели Публикувано Юни 11, 2009 Ами отскоро живея в района и не знам ,какво е имало в миналото,но едни от най готините приятели ,които имам са точно от Разлог. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
v!kToR Публикувано Юни 23, 2009 Сподели Публикувано Юни 23, 2009 Здравейте,това изглежда е една страхотна и много полезна тема но при мен нещо не се получава,надявам се да ми помогнете.Всичко е екстра докато нестигна до смяната на формата на файла.Когато трябжа да го смена на ".m4r" давами да преименувам само самото име но не и формата,какво да правя ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Юни 23, 2009 Сподели Публикувано Юни 23, 2009 Control Panel -> Folder Options -> View -> "Hide extentions of known file types" - махаш отметката на тази опция и преименуваш разширението. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trader Публикувано Юни 28, 2009 Сподели Публикувано Юни 28, 2009 (редактирано) Много лесно се правят рингтонове с GarageBand. Ето едно кратко видео за създаване на рингтон от трейлър, което записах докато правех един. Жената много често ме кара да и правя такива . Става лесно и за по малко от минутка http://www.youtube.com/watch?v=yth-cD4QLb0 ПП. Отделно от това софтуера е цяло студио за рингтонове /освен всичко останало за което е предазначен/ с гигабайти семпли. Редактирано Февруари 10, 2010 от mupo Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
addicted Публикувано Юни 28, 2009 Сподели Публикувано Юни 28, 2009 Еми като задам 29 сек. и като цъкна ок не се появява отдоло друго...какво да правя...? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nistel Публикувано Юни 28, 2009 Сподели Публикувано Юни 28, 2009 Случайно да си пробвал да го правиш когато си в плейлиста ? Потърси изрязаните песни сега в Library - Music Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iverson Публикувано Август 11, 2009 Сподели Публикувано Август 11, 2009 Привет.Проблема е следния.Правя всичко както е обисано,но като натисна да се синхронизира и рингтона не се появява в телефона.Правил съм доста рингтонове,но съм нямал такъв проблем.Дай те съвет!!! П.П.-Всъщност никакъв нов рингтоне немога да добавя.Мисля,че проблема е следния.При качване на FW-3.0 незададох set up new.И така си останах само с предишните рингтонове.Има ли някакъв шанс това да се оправи???И да си качвам пак на воля рингтонове??? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bioreta Публикувано Септември 7, 2009 Сподели Публикувано Септември 7, 2009 Здравейте! Проблемът ми е следния: След като преименувам файла на m4r и кликна два пъти върху него, той се връща в library и не иска да "отиде"в ringtones, не иска и да се копира. Имам Macbook и работи с Mac OS X version 10.5.6. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dimenti Публикувано Септември 9, 2009 Сподели Публикувано Септември 9, 2009 при мен сичко е окей, до момента в който рингтона трябва да се качи на телефона ... правя го на м4р-формат , натискам 2 пъти на него , качва се в папка "Ringtones" , но не се качва на телефона след синк ? някакви идей? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
topalof Публикувано Септември 9, 2009 Сподели Публикувано Септември 9, 2009 Благодаря много,работи перфектно!!!Никакви забележки,мерси!!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
teodor Публикувано Октомври 10, 2009 Сподели Публикувано Октомври 10, 2009 Control Panel -> Folder Options -> View -> "Hide extentions of known file types" - махаш отметката на тази опция и преименуваш разширението. Mupo много ти благодаря, че без твоя съвет незнам как щях да го приеменувам Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bojk0o0o Публикувано Ноември 17, 2009 Сподели Публикувано Ноември 17, 2009 при мен сичко е окей, до момента в който рингтона трябва да се качи на телефона ... правя го на м4р-формат , натискам 2 пъти на него , качва се в папка "Ringtones" , но не се качва на телефона след синк ? някакви идей? И при мен е така на 3.1.2 фирм съм Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 17, 2009 Сподели Публикувано Ноември 17, 2009 Или не сте маркирали синк на рингтона(тоновете), или сте дали отметка на manually manage music. В такъв случай просто "драг-нете" рингтона до Ringtones-таба на самия телефон. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bojk0o0o Публикувано Ноември 18, 2009 Сподели Публикувано Ноември 18, 2009 Абе къде е тази отметка manually manage music Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Ноември 18, 2009 Сподели Публикувано Ноември 18, 2009 Телефона трябва да е вързан с компа за да ти се появи Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bojk0o0o Публикувано Ноември 18, 2009 Сподели Публикувано Ноември 18, 2009 хах включен е много ясно но тази отметка я нямам Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Sladichuk® Публикувано Ноември 18, 2009 Сподели Публикувано Ноември 18, 2009 Я виж версията на iTunes-а си... И ако обичаш, припoмни си правилата, да не ти ги припомням отново аз, този път в цвят! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bojk0o0o Публикувано Ноември 20, 2009 Сподели Публикувано Ноември 20, 2009 9.0.2 е версията на итунес -- Нед Ное 29, 2009 3:23 pm -- Не става и не става .... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rurny Публикувано Ноември 30, 2009 Сподели Публикувано Ноември 30, 2009 Здравейте! Аз се опитах да си направя рингтон. С първата песен всичко беше ок. Но при повторен опит след като направя файла във формат m4r и той заеме своето място в Рингтонове идва и моя проблем - Рингтона не се показва във файловете, които да се синхронизират с телефона. Всичко написано по-горе е спазено и незнам къде другаде да търся проблема. След това пробвах с друга песен и се получи от първия път. Кажете ми има ли значение какъв да бъде и да не бъде файла. Какви изисквания има? Защо с една песен се получава, а с дуга - не? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bojk0o0o Публикувано Декември 2, 2009 Сподели Публикувано Декември 2, 2009 На 3.1.2 OS май не става ...... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.