rurny Публикувано Декември 2, 2009 Публикувано Декември 2, 2009 Не, то става, но защо една точно определена песен нестава? Направих 3 рингтонна и всичко беше ок и по същия начин се опитах да направя и песента на Dian Martin - Jingle Bells и нестава и нестава Цитирай
Zeus750 Публикувано Декември 6, 2009 Публикувано Декември 6, 2009 Ако рингтона е по-дълъг от 30 секунди, няма да стане. Цитирай
rurny Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 Е и аз вече открих тая зависимост, но никъде не видях във видео уроците това указание. Благодаря ти все пак. Цитирай
bojk0o0o Публикувано Декември 9, 2009 Публикувано Декември 9, 2009 Аз си я правя 29 сек и не става и не става ..... Цитирай
IliyanLD Публикувано Декември 28, 2009 Публикувано Декември 28, 2009 Значи аз съм с iPhone 2G с FW 3.0 и след като изпълних всичко както беше показано във филмчето, рингтона не се показа в настройките на телефона въпреки че файл-а беше качен. Отворих приложението iFile на телефона си и намерих рингтона във var/mobile/Media/iTunes_control/Ringtones с разширение m4a с някакво друго име не помня точно какво. Това което направих аз беше да променя името на файл-а и разширението на m4r оново след което преместих файл-а във var/stash/Ringtones.FBc4BN След което отидох в насторики на звук новия ринтон беше вече там Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 Ето някой, който чете и се оправя - взимайте пример! Цитирай
Devilssss Публикувано Януари 19, 2010 Публикувано Януари 19, 2010 Добър Ден, незнам дали тука е мястото да пусна едно въпросче, но не исках да пускам нова тема ... Та ето го и него: Как мога от .WAV файл да конвертирам до .caf ??? Благодаря за вниманието. Цитирай
naidenoff Публикувано Януари 19, 2010 Публикувано Януари 19, 2010 Switch Sound File Converter е програмата. Приложението е Free. Конвертираш в .aiff формат. На готовия продукт променяш разширението от .aiff на .caf 1 Цитирай
Devilssss Публикувано Януари 19, 2010 Публикувано Януари 19, 2010 naidenoff Благодаря ти много!!! Цитирай
ralkabalka Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 Здравейте! Опитах се да си направя рингтон по описания начин. Направих всичко точно както е описано и 10 пъти проверих да не съм объркала нещо. Когато стигна до стъпката където е десен бутон и Create AAC version, кликам десен бутон, но такава опция въобще няма в менюто. Версията на iTunes ми е 9.0.3.15. Докато бях с 9.0.2 имах същият проблем. Странна работа.. някой да има идеи от какво може да е? Имам и друг проблем. Направих рингтонове по друг начин. Синхронизирах 3 от тях, но в телефонът излиза само 1 рингтон. Колкото и да сложа, винаги излиза само 1. Всички са под 30 сек, защото прочетох, че iTunes не засича над 30. Бях с фърм 3.1.2, направих рестор с 3.1.3 и пак същата работа. Без джейлбрейк съм. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна! Цитирай
kawabiker Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 (редактирано) ralkabalka, направи си рингтонове по на naidenoff инструкцията и си ги сложи директно във файловата система на телефона през ifunbox примерно, много по-лесно и без проблемно става и можеш да си сложиш повече от един, а също така няма iTunes да ги търси при всяка синхронизация! Редактирано Февруари 9, 2010 от mupo Чети внимателно. За всичко това трябва телефона да е jailbreak-нат, а нейния не е. Цитирай
ralkabalka Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 По-големият проблем ми е, че телефонът не показва повече от един рингтон. Възможно ли е да е заради това, че не е джейлбрейкнат? Иначе рингтонове могат да се направят и по други начини. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 На телефон без джейл - няма как по горния метод. Настрой си тюнса - edit/preferences/import - сложи настройка за импорт в aac и ще ти се появи опцията create aac version. После следвай инструкциите в темата. Този метод "лъже" телефона че правиш мелодия от редивно платена песен в айтюнс. За този метод няма никакво значение дали е джейлнат или не. Цитирай
ralkabalka Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 Много благодаря, видях къде ми е грешката. Стана рингтона. В iTunes са 2, но в телефона пак се показва 1. Рестартирах и отново така. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 Не знам дали обърна внимание - рингтонът, трябва да е 29 секунди, иначе не се качва. Цитирай
ralkabalka Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 Това ми е ясно, но и от снимките се вижда, че тонът, който е 30 секунди е качен, а другият го няма. Пробвах и 29 секунди да са всички, и какво ли не, но не става, винаги се вижда само 1 тон в телефона. Другите ги няма. Ако изтрия този, който се вижда в телефона, тогава се замества от друг. Цитирай
borisb Публикувано Февруари 10, 2010 Публикувано Февруари 10, 2010 (редактирано) Дай по една снимка от iTunes-Library-Ringtones и iTunes-Devices-iRalka-Ringtones(горе табовете). Имам чувството, че проблемът има нещо общо с отметката Manually manage music and videos. Редактирано Февруари 10, 2010 от borisb Цитирай
mupo Публикувано Февруари 10, 2010 Публикувано Февруари 10, 2010 borisb, аз съм с отметка на Manually manage music and videos, точно като нея и си качвам без проблеми няколко броя рингтонове. Единствената (засега) разлика е, че моя е jailbreak-нат. ralkabalka, опитай следното... Отиди горе в менюто и оторизирай компютъра си (Store -> Authorize Computer). След като го направиш намери започни начисто т.е. изтрий тоновете които си качила на телефона си, избери таба Ringtones горе вляво в iTunes, а не в телефона и ги изтрий и от там ако ги има, като ще те пита дали да запази файловете или да ги изтрие, ти ще потвърдиш да ги остави. Намери файловете с рингтоновете където си ги записала на компютъра си и ги отвори, за да се заредят в iTunes. За да ги качиш на телефона си отвори таба Ringtones горе вляво в iTunes, хвани рингтоновете и ги пусни в iPhone-a. Цитирай
ralkabalka Публикувано Февруари 10, 2010 Публикувано Февруари 10, 2010 mupo, огромно благодаря! Стана и се добавиха всичките. Ех, какво ли бих правила без този форум :-))))))) Цитирай
Gleto Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 Добър вечер,изчетох всичко по темата но не ми достига нещо,направих всичко според урока,отметките са сложени в I Tunes,но след синхронизация ги няма на телефона,в sounds ли да ги търся или ми трябва задължително I Files. Моля за съвет и се извинявам за шрифта. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 Ако не си ги качил предварително в библиотеката, и 100 отметки да сложиш, нищо няма давидиш в телефона... Цитирай
yonich Публикувано Май 22, 2010 Публикувано Май 22, 2010 Много добре обеснено, но се извинявам за глупавия въпрос, но за мен съществен. Горе в менюто LIBRARY не ми се вижда подразделение ringtones. Какво да направя? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Май 22, 2010 Публикувано Май 22, 2010 Да се научиш за какво служат опциите и настройките на iTunes, и да свикнеш да ги ползваш... Цитирай
cvetkov Публикувано Май 28, 2010 Публикувано Май 28, 2010 Здравей Адамов! Все още съм начинаещ в света на iPhone,но мисля че с повече желание и помощта на любители на Apple от твоя ранг,ще мога и аз да свърша нещо по моя iPhone 2G(3.0.1). Прегледах много внимателно/много пъти/ твоя видеоурок за създаване на рингтонове.Перфектен урок! Лошото е,че изпълних всичко както си обяснил,но накрая не направих рингтон.Аз съм с РС,Win 7,iTunes 9.1.1.12 ! Установих,че песните в албума ми в iTunes са във формата М4А и при стъпката с десен бутон "Create AAC version" в моето падащо меню това го няма.Не знам каква е причината??? Адамов,моля те да ми помогнеш!Ние македонците трябва да се подкрепяме(аз съм от Петрич). А и още нещо,как да си сложа българско меню на моя iPhone. Благодаря ти предварително! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.