Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Какво стана с видео урока вече не е достъпен.Като кликна на линка ме връща в началната страница на сайта...

Публикувано

Eто колега

• 1 месец по-късно...
Публикувано (редактирано)

Здравейте колеги от скоро имам айфон и научих много бързо как да си направя рингтонче за айфон 4/4С направих и клипче за по лесно разбиране http://vbox7.com/play:12e2c8ce0b :smile: дано съм помогнал :smile: ТОВА Е С НАЙ НОВИЯ АЙТЮНС :)

Редактирано от zigzagar91
  • 7 месеца по-късно...
Публикувано

направих всичко както трябва според видеоурока но не мога да си кача рингтона на iphona

Публикувано

Значи бъркаш някъде или пропускаш нещо.

Дал ли си в iTunes отметка да синхронизира рингтоновете?

И необходимо ли е да питаш в две теми едно и също?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Имам следният въпрос нямам подраздел ''Ringtone'' в папката 'Library'' как мога да го добавя ??

Публикувано

preferences/general и слагаш каквото искаш

Публикувано

Има ли значение дали е '' Ringtones '' или '' Tones '' , защото на мен ми излиза само '' Tones ''

Публикувано
Публикувано

Мерси ! : )) А и още нещо - как променяш песента от '' м4а '' на '' m4r '' ??

Публикувано

Напротив , изгледах го , но с преименуване не се получава.

Публикувано

Преди беше Ringtones, сега е Tones, а дължината на мелодийката е от голямо значение. Понякога се прави по-малко от 30 сек. - имах подобен случай.

Публикувано

Амии аз я правя 29 сек. но пак нещо не се получава при формата

Публикувано

Напротив , изгледах го , но с преименуване не се получава.

Хайде, бе?! А, ти сигурен ли си, че виждаш цялото разширение m4a,преди да го преименуваш?

Публикувано

Мерси МНОГО !! Направих всичко, благодаря ви на всички за помощта и съжалявам, ако съм издразнилА някой !! : ))) :smiley-face::laptop:

• 2 седмици по-късно...

Ето едно малко ръководство за това как бързо и лесно да направим рингтон, използвайки само iTunes.

Видео Урок: Как да направим рингтон, използвайки iTunes

Ок направих рингтона!Обаче немога да го сложа да ми звъни телефона с него.Помагай

П.п благодаря предварително

Ето едно малко ръководство за това как бързо и лесно да направим рингтон, използвайки само iTunes.

Видео Урок: Как да направим рингтон, използвайки iTunes

Брат благодаря за обстойното упътване!Правя всичко както си описал,получава се излизат ми песните в Айтюнса,но как да ги ползвам за звънене?

Редактирано от Марио
Публикувано

Ако си направил всички,както трябва ще ти излязат в :

Settings --> Sounds --> Ringtone -->

Публикувано

Синхронизирай ги с телефона бре, пиле шарено. Как ще ги ползваш, като не си ги качил?

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

И аз имам подобен въпрос. Уж всичко съм направила, като дам Music в телефона, има рингтона, но в Ringtone (Settings) няма нищо подобно...

Публикувано

Ходи на Тонес в iTunes, маркирай го и синхронизирай.

100 пъти го правих това.. Аз съм с най-новата версия на iTunes и iPhone 4... Всичко изглежда, както трябва, маркирано е да се синхронизира автоматично като се свърже телефона с компютъра, откачах, свързвах, давам на Tones, маркирам ги, синхронизирам, давам на Music, синхронизирам... Няма ги в рингтоновете и това е..

След като изключих програмата, изкарах телефона от USB-то и го вкарах наново, както и наново стратирах програмата и след това дадох Apply и Sync.. Вече стана.. За да кача втори рингтон, трябваше да правя същата процедура.. Не знам защо става така :smile: Важното е, че намерих решение на проблема :smile: Благодаря :smile:

Редактирано от hipov
Публикувано

При мен се получи от първия път !!! Много добре е обяснено :)))

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...