Anthony Публикувано Юли 17, 2010 Публикувано Юли 17, 2010 За да ти стане, първо трябва да копираш този файл в private/var/mobile/applications/xxxxxxx/Navigon.app/smap След това качваш make3d_1.6.deb, респрингваш и си готов. 1 Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юли 18, 2010 Публикувано Юли 18, 2010 За какво ти е тази рам след като ползваш нави-то? Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 18, 2010 Публикувано Юли 18, 2010 Той си държи на РАМ-та сега пък и ти За какво му е тоя SBS освен да си гледа рама Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 18, 2010 Публикувано Юли 18, 2010 Аз лично не мога да открия за сега. В старите версии не помня имаше ли? Ако да, не пречи да се пробва. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юли 18, 2010 Публикувано Юли 18, 2010 Няма български. Нямаше и смисъл до сега, защото нямаха карта. Цитирай
marinius3 Публикувано Юли 26, 2010 Публикувано Юли 26, 2010 Един въпрос ако може?Не навсякъде ми показва по този начин терена -нормално ли е? И от къде да сваля Landmarks.nfs? Цитирай
McLarena76 Публикувано Юли 28, 2010 Публикувано Юли 28, 2010 Здравейте колеги само да споделя че след копиране на двата файла за да стане Навигона 3D ми спря WiFi и по никакъв начин не можех да се кънекна към някой WiFi рутер. След два дена опити днес изтрих файла който се копира в Навигона и изтрих и деб файла от сидията който не искаше и да се инсталира правилно даваше ми че е 0kb. пък файлчето е 3,58мб. И сега имам Wifi и всичко е наред. Ако някой е имал такъв проблем нека сподели как го е направил. Цитирай
netcomlan Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 Много моля някой да шерне двата файла, много ми се ще да го тествам на АйФон4-ка, да видим резултата. Предварително Ви Благодаря Цитирай
adept Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 ако някой получава следната грешка при инсталацията на деб файла: PanoramaView 3D works onlyif Terrain_/var/lib/dpkg/info/makenavigon3d.postinst: line 55: plutil: command not found is installed просто инсталирайте "Erica Utilities" от Cydia и после uninstall и reinstall make3d_160.deb Цитирай
The Shaman Публикувано Август 3, 2010 Публикувано Август 3, 2010 (редактирано) Много моля някой да шерне двата файла, много ми се ще да го тествам на АйФон4-ка, да видим резултата. Предварително Ви Благодаря На предната страница файла си съществува, но специално ще го кача и в ДОКС. Линкът за достъп до файла ще бъде активен до - 20.09.10г. http://itunes.apple.com/linkmaker/ Редактирано Септември 6, 2010 от Grievous Цитирай
Nikolay Публикувано Август 8, 2010 Публикувано Август 8, 2010 Здравейте, изтеглих NAVIGON MobileNavigator Eastern Europe 1.6.0 (3-те файла от предишната страница), разархивирах, сложих .ipa в iTunes-a, започва да го инсталира но дава unknown error. Прегледах в инфото на пакета в Installous - изисква iOS 3.0 or later, предполагам под "or later" влиза и 4.0.1? Телефонът е 3GS; OS 4.0.1 ФЗ. Ще бъда много благодарен, ако някой знае и сподели защо се получава така :? Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 8, 2010 Публикувано Август 8, 2010 Български глас за Навигон: 1. Сваляте файла и го копирате в /private/var/mobile/Applications/.../NAVIGON.app/Sounds/ 2. Избирате от Options->Voice->Default Voice Enjoy ! Цитирай
Grievous Публикувано Август 8, 2010 Публикувано Август 8, 2010 Може ли да се замести предварително и да не се налага всеки път да се добавя отделно след рестор например? Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 8, 2010 Публикувано Август 8, 2010 Разбира се, че може Гласът е доста силен и ясен за разлика от Английския. Цитирай
Zeus750 Публикувано Август 8, 2010 Публикувано Август 8, 2010 За пояснение, ако използвате iPhone-а си на друг език, трябва да подмените файла за съответния език. Както знаете Navigon се настройва автоматично на езика на iPhone-а ви. Цитирай
teodorp Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 Браво, това с БГ езика е супер. Цитирай
NBT Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 Не ми хареса как рутира картата. Вчера я пробвах в София и ме прекара по най-трудния и заобиколен маршрут. Иначе като глас и покритие става. Все още отстъпва на картите на ТА но пак е по-добре от това което беше преди. П.П. При мен доста загрява телефона в сравнение с ТомТом например. Не знам как е при останалите. Също така като се сложи 3D с пача и след известно време блокира самата навигация и трябва да се рестартира. Без 3D всичко е наред. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 Тествах я на 06.08, от Габрово, през прохода Шипка, Стара Загора...до Созопол. Имах забележки само към гадния глас(англ.) и малко кофти флашването на картината в завой. Всичко останало е доволно добре, както откъм батерия, така и откъм точност, единствено загрява дзверски телефона П.П. Ползвах я само в Panorama 3D View. П.П. 2 Има ги и камерите Спаси ме от една, за която не знаех. Цитирай
sapiora Публикувано Август 13, 2010 Публикувано Август 13, 2010 Само да вмъкна, че аз използвам програмата, в режим за изчисляване на маршрута - Scenic и мога да кажа, че нямам никакви забележки при маршрут София-Разград-Китен-София. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 13, 2010 Публикувано Август 13, 2010 Абе за сега води в класацията На новото ми телефонче ще бъде платенка Цитирай
mupo Публикувано Август 13, 2010 Публикувано Август 13, 2010 NAVIGON е с 50% намаление заради това, че е вече една година в AppStore. Но това май само касае US версиите. http://www.tipb.com/2010/08/12/navigon-celebrates-app-store-anniversary-50-sale/ Цитирай
The Shaman Публикувано Август 13, 2010 Публикувано Август 13, 2010 (редактирано) Май има и за Европа... Редактирано Август 13, 2010 от The Shaman Цитирай
chayanne Публикувано Август 13, 2010 Публикувано Август 13, 2010 Да. Намалението на Navigon за цяла Европа е около 14 ? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.