Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Ами с каква версия на NAVIGON сте Anthony? И дали е възможно да ни дадете линк с вашата версия и двата файла за панорамната гледка които вие ползвате.Понеже вече станаха много линкове, но от нито един не ми трагва.

Публикувано

Аз съм с 1.6. Сега ще кача пакета някъде.

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Вторник 21.09.10.

Линк за сваляне  :   

Свали

Публикувано (редактирано)

Здравейте отново.Искам да съобщя че с тази карта и двата файла за панорамна гледка които е споделил с нас The Shaman всичко работи идеално.Изглежда при мен е крашвало заради картата която съм използвал.Бях с пълната карта на Европа която е 1GB и нещо,версия 1.6.Сега съм с тази за Eastern Europe която The Shaman сподели с нас и няма никакав проблем.Ще ми се да не крашваше с пълната карта на Европа,понеже ми е по-необходима.Благодаря отново на The Shaman и ще бъда безкрайно благодарен ако някой сподели пълната карта за Европа тествана на iPhone 4 с панорамна гледка и работеща.

Редактирано от v!kToR
Публикувано

Имам купена пълната версия за Европа - освен картите, всичко останало й е идентично с тази за Източна Европа, включително бинарито и панорамния изглед. Причината да ви крашва е, че слагате панорамата не където трябва. В папка Documents на навигацията си направете папка smap и сложете панорамата там (разбира се, не забравяйте да отключите екстрата с make3d.deb).

Публикувано

Здравейте отново.Искъм да потвърдя че методът описан от адаша ( victor11 ) работи!!! Много съм щаслив Благодаря много на него и на The Shaman за оказаната помощ.

Публикувано

Anthony е споменал за поставянето в папката smap, още при първото инфо за 3D в тази тема, ама кой да чете...

Публикувано

Да, но в основната Navigon.app, не в Documents.:tooth:

Публикувано

Ами аз съм я поставил в основната папка и си бачка чудесно, както потвърждава и Шамана. А smap си я имах създадена, не съм я правил аз.

При мен в основната папка не работеше.Сега съм поставил файла за панорамната гледка в документс и няма грешка. :biggrin:

Редактирано от v!kToR
Публикувано

файла *.nfs`слагаш в /private/var/mobile/Applications/xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx/NAVIGON.app/smap

make3d_160.deb инсталираш като деб файл:

1.Създавате папка /var/root/Media/Cydia/AutoInstall

2.Копирате .deb файловете в папка /AutoInstall

3.Рестартирате, след което респрингвате

П.С. Респрингването не става с рестарт на телефона. Ако нямате SBSettings инсталирате приложение, което налага респринг и след това си го деинсталирате.

Аз се справих благодарение на The Shaman

Публикувано

Така...

Прочетох цялата тема! Малко се поомотах с тез 3D с тн...

Може ли някой по разбиращ и вече изпробвал 3D да сподели последователноста на слагането на тези файлове и така,щото само се префарлям от пост на пост и така...ако може разбира се, ако не може - здрае да е ! :offtopic:

Публикувано

Начина и последователноста са описани във всеки един пост. Пробва ли по начина на Виктор?

Публикувано

Абе май всичко стана ама кога ще го видя този ефект отметката е на него.

Когато навигира или постоянно се вижда дори като разглеждаш картата?

Публикувано

Ако живееш в Алпите ще го виждаш постоянно!

Публикувано

След като изчетох всичко и направих всичко този път програмата крашва и не става.

Явно ще карам без 3D :naughty3:

Публикувано

Това опита ли?

Имам купена пълната версия за Европа - освен картите, всичко останало й е идентично с тази за Източна Европа, включително бинарито и панорамния изглед. Причината да ви крашва е, че слагате панорамата не където трябва. В папка Documents на навигацията си направете папка smap и сложете панорамата там (разбира се, не забравяйте да отключите екстрата с make3d.deb).

Публикувано

Това опита ли?

Да последно опитах това с папкта да е в документс и оттогава даже и не иска да ми тръгне навигона крашва и това е .

Ще пробвам да го махна и да го сложа наново поне да върви без 3D.

Защото картата наистина е нова и подробна спрямо тази на ТОМ ТОМ.

Публикувано

Махни само допълнителните файлове и ще тръгне.

• 1 месец по-късно...

Колеги, много ви се моля, дайте Navigon само с БГ карта! :sad:

Редактирано от pe6o666
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, ако имате линкове за тези файлове, които са нужни да имаш 3D, моля да ги добавите и ако може линк за NAVIGON, благодаря ви.

Публикувано

Navigon Europe 1.6

Свали

Terrain_EU.nfs

Свали

Линковете за деб файла на 8-ма страница бачкат.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Аз имам проблем с Navigon-a. Нещо не мога да откривам блоковете по кварталите из София... Пример София -> жк Младост 3 -> и като тръгна да търся блок и не го намира, само по улици. Някакви идеи?

Публикувано

Блокове - само в iGo и RoadMate.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...