v!kToR Публикувано Септември 7, 2010 Публикувано Септември 7, 2010 Ами с каква версия на NAVIGON сте Anthony? И дали е възможно да ни дадете линк с вашата версия и двата файла за панорамната гледка които вие ползвате.Понеже вече станаха много линкове, но от нито един не ми трагва. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 7, 2010 Публикувано Септември 7, 2010 Аз съм с 1.6. Сега ще кача пакета някъде. Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Вторник 21.09.10. Линк за сваляне : 1 Цитирай
v!kToR Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 (редактирано) Здравейте отново.Искам да съобщя че с тази карта и двата файла за панорамна гледка които е споделил с нас The Shaman всичко работи идеално.Изглежда при мен е крашвало заради картата която съм използвал.Бях с пълната карта на Европа която е 1GB и нещо,версия 1.6.Сега съм с тази за Eastern Europe която The Shaman сподели с нас и няма никакав проблем.Ще ми се да не крашваше с пълната карта на Европа,понеже ми е по-необходима.Благодаря отново на The Shaman и ще бъда безкрайно благодарен ако някой сподели пълната карта за Европа тествана на iPhone 4 с панорамна гледка и работеща. Редактирано Септември 8, 2010 от v!kToR Цитирай
victor11 Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Имам купена пълната версия за Европа - освен картите, всичко останало й е идентично с тази за Източна Европа, включително бинарито и панорамния изглед. Причината да ви крашва е, че слагате панорамата не където трябва. В папка Documents на навигацията си направете папка smap и сложете панорамата там (разбира се, не забравяйте да отключите екстрата с make3d.deb). 2 Цитирай
v!kToR Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Здравейте отново.Искъм да потвърдя че методът описан от адаша ( victor11 ) работи!!! Много съм щаслив Благодаря много на него и на The Shaman за оказаната помощ. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Anthony е споменал за поставянето в папката smap, още при първото инфо за 3D в тази тема, ама кой да чете... Цитирай
Grievous Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Да, но в основната Navigon.app, не в Documents. Цитирай
Anthony Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Ами аз съм я поставил в основната папка и си бачка чудесно, както потвърждава и Шамана. А smap си я имах създадена, не съм я правил аз. Цитирай
v!kToR Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 (редактирано) При мен в основната папка не работеше.Сега съм поставил файла за панорамната гледка в документс и няма грешка. Редактирано Септември 9, 2010 от v!kToR Цитирай
svdiablo Публикувано Септември 10, 2010 Публикувано Септември 10, 2010 файла *.nfs`слагаш в /private/var/mobile/Applications/xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx/NAVIGON.app/smap make3d_160.deb инсталираш като деб файл: 1.Създавате папка /var/root/Media/Cydia/AutoInstall 2.Копирате .deb файловете в папка /AutoInstall 3.Рестартирате, след което респрингвате П.С. Респрингването не става с рестарт на телефона. Ако нямате SBSettings инсталирате приложение, което налага респринг и след това си го деинсталирате. Аз се справих благодарение на The Shaman Цитирай
dingila Публикувано Септември 13, 2010 Публикувано Септември 13, 2010 Така... Прочетох цялата тема! Малко се поомотах с тез 3D с тн... Може ли някой по разбиращ и вече изпробвал 3D да сподели последователноста на слагането на тези файлове и така,щото само се префарлям от пост на пост и така...ако може разбира се, ако не може - здрае да е ! Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 13, 2010 Публикувано Септември 13, 2010 Начина и последователноста са описани във всеки един пост. Пробва ли по начина на Виктор? Цитирай
dingila Публикувано Септември 13, 2010 Публикувано Септември 13, 2010 Абе май всичко стана ама кога ще го видя този ефект отметката е на него. Когато навигира или постоянно се вижда дори като разглеждаш картата? Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 13, 2010 Публикувано Септември 13, 2010 Ако живееш в Алпите ще го виждаш постоянно! Цитирай
McLarena76 Публикувано Септември 18, 2010 Публикувано Септември 18, 2010 След като изчетох всичко и направих всичко този път програмата крашва и не става. Явно ще карам без 3D Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 18, 2010 Публикувано Септември 18, 2010 Това опита ли? Имам купена пълната версия за Европа - освен картите, всичко останало й е идентично с тази за Източна Европа, включително бинарито и панорамния изглед. Причината да ви крашва е, че слагате панорамата не където трябва. В папка Documents на навигацията си направете папка smap и сложете панорамата там (разбира се, не забравяйте да отключите екстрата с make3d.deb). Цитирай
McLarena76 Публикувано Септември 22, 2010 Публикувано Септември 22, 2010 Това опита ли? Да последно опитах това с папкта да е в документс и оттогава даже и не иска да ми тръгне навигона крашва и това е . Ще пробвам да го махна и да го сложа наново поне да върви без 3D. Защото картата наистина е нова и подробна спрямо тази на ТОМ ТОМ. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 22, 2010 Публикувано Септември 22, 2010 Махни само допълнителните файлове и ще тръгне. Цитирай
vankopz Публикувано Ноември 7, 2010 Публикувано Ноември 7, 2010 (редактирано) Колеги, много ви се моля, дайте Navigon само с БГ карта! Редактирано Ноември 8, 2010 от pe6o666 Цитирай
turganay Публикувано Ноември 27, 2010 Публикувано Ноември 27, 2010 Здравейте, ако имате линкове за тези файлове, които са нужни да имаш 3D, моля да ги добавите и ако може линк за NAVIGON, благодаря ви. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 27, 2010 Публикувано Ноември 27, 2010 Navigon Europe 1.6 Terrain_EU.nfs Линковете за деб файла на 8-ма страница бачкат. Цитирай
graver Публикувано Декември 15, 2010 Публикувано Декември 15, 2010 Аз имам проблем с Navigon-a. Нещо не мога да откривам блоковете по кварталите из София... Пример София -> жк Младост 3 -> и като тръгна да търся блок и не го намира, само по улици. Някакви идеи? Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 15, 2010 Публикувано Декември 15, 2010 Блокове - само в iGo и RoadMate. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.