Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Гугъл мапс върви и на щайгата.

Публикувано

Някой имали идея как може да се заобиколи проблема "Video output on an additional screen is not possible due to map license restrictions". Благодаря предварително.

Публикувано

Някой имали идея как може да се заобиколи проблема "Video output on an additional screen is not possible due to map license restrictions". Благодаря предварително.

Това кога ти се появява?

Платена или не е навигацията?

Ако не е платена - от къде си я свалил.

Публикувано
Това кога ти се появява?Платена или не е навигацията?Ако не е платена - от къде си я свалил.
Официално си е закупена навигацията, а съобщението се появява когато включа IPhone 5, IOS 7, джейлнат към телевизор. Идеята на цялата галимация е да изкарам навигона на вградения екран на колата. Същевременно със Sygic, Tomtom, CoPilot няма такъв проблем, но просто най-харесвам Navigon-a, а и него съм си го купил све пак :smile:
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Някой пробвал ли е скоро да замества карти? Опитвам се да сложа турската карта на мястото на андора в навигон европа, но ми дава грешка и че трябва да си свали картите отново - съответно трие турската карта. Опитах с по-стара карта, свалих и 2.7.1 Турция за да изкарам картата от нея , ефекта е същия. Телефона не е джейлнат

Редактирано от TUISTERa
Публикувано

Папките са рийд-онли и не става без джейл.

Публикувано

Искам да монтирам Турската карта на Навигона, телефона ми е джейлнат, къде трябва да пипна, благодаря !

Изтеглен е, ма е отделна програма, става ли изобщо да се вгради в Навигон Юръп ?

Редактирано от mitak1969
Публикувано

Ок, весело изкарване на празниците !!!

• 2 месеца по-късно...

qrhi55.jpg

Забелязвам дори, че магистралата към Бургас вече е изцяло добавена към картата. :)

Редактирано от snooperchi
Публикувано

6y8ymuja.jpg

Най-накрая си имаме магистрала

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

A новия път към Маказа там ли е ?

Публикувано

snooperchi, kaizera при мен няма нищо ново :unsure:

Да разбирам ли, че това при вас е факт, защото сте платили екстрата за по-бърз ъпдейт на картите?

Публикувано

FreshMaps е нужно да си платил за да го имаш, вече до колко са фреш е друга тема ...

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Без екстрата, нови карти идват с ъпдейт на програмата само.

Публикувано

A новия път към Маказа там ли е ?

Към "Маказа" няма нов път, поне не е същия както е през google maps. Ето как ми го дава, то дори не ми показва, че има такова нещо като "Маказа" :)

111m77s.jpg

Публикувано

Те магистралата я ъпдейтнаха една година след пускането и... Този пункт сигурно ще е към 2016-2017 ;(

Публикувано

FreshMaps е нужно да си платил за да го имаш, вече до колко са фреш е друга тема ...

Поради тази причина и аз прецених, че този разход може да не се генерира ;)

Публикувано

post-8-1404238641,4007_thumb.jpg post-8-1404238696,2048_thumb.jpg post-8-1404238729,1635_thumb.jpg

post-8-1404238665,5563_thumb.jpg

• 2 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Здравейте може ли Navigon Europe v. 2.8 на ЛС? :smile:

Благодаря предварително!!!

Редактирано от antracidboy
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

Някои има ли работещ линк за Навигон Турция или карта? Извинявам се ако съм пропуснал някъде, но не намерих, а пътувам в неделя. :)

Публикувано

Имам 2.7, ама ми е в офиса и чак в понеделник, ако има откъде да дърпаш тогава ми драсни лс. Иначе, има я в апкейк.

• 2 седмици по-късно...
dfagc9.jpg Редактирано от snooperchi

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...