Чичко-Жичко Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Не вярвам да има нещо общо, но... защо не си сложиш SP3? Цитирай
chukolna Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 При мен всичко мина по мед и масло . Сега само ще сменя Боспреф със СБсетингс , защото Боса не се държи добре . Примерно в сетингсите на телефона wifi е off и в боспреф е на off . Сменям го на on и излизам от боспреф , но wifi си е все още off , влизам пак в боспреф и там се е върнало на off пак . Цитирай
Krochy Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Хмм имам следния проблем: Всичко направих, но приложения като Cydia, iBluetooth и OfflineMaps се изключват когато им скимне Направих всичко наново, но пак същия проблем. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 iBluetooth 1.08 не работи на 3.0,а сидиа е претоварена тия дни. Просто бъди по - търпелив... Цитирай
iphone_developer Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Може ли някой да постне линк за къстъм фирм с който старото ми 3Г моментално ще се Jailbreak без да се занимавам с тези работи.Както сега съм с един 2.2.1 направен от Aveliky и е супер! Цитирай
Ripper Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Направих рестор с постнатият тук 3.0, но ми даде грешка 10. Повторих и пак същото. Реших да пробвам джейлбрейка тръгна стигна до момента в който се поевява харддиска на телефона и заби. Така стои от 20 мин. Дръпнах го пт кабела, пробвам да го изключа, но нищо не става.Накрая го изключих с power+home, и пак иска itunes. Някой да знае какво да правя? Цитирай
mirmidon Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Както бях писал в темата за джейла с къстъм фърмуер-а, при мен нещата не се получават. Вече пробвах n на брой пъти и по двата начина и почнах да се отказвам. Имам само едно питане-възможно ли е проблема да идва от компютъра и по конкретно от операционната система(XP SP2) или нещо в нея(програми, драйвери). Защо смятам така:1 При метода на Thunder и поясненията на Anthony, като стигна до момента да джейлна 2.2.1 с QuickPwn225-2 и задържа бутоните(сигурен съм за времето на задържане на бутоните във всяка една операция-правил съм го стотици пъти) и програмата крашва и това не ми дава възможност успешно да завърша напред ръководството. 2. При метода с червения сняг-процедурата започва и завършва адски бързо за около 10-15 секунди и накрая ми изписва DONE. Не се появяват нито ананаси, нито хард дискове. Устройството остава с включен дисплей, но или целия е тъмен или е бял. Като рестартирам телефона всичко си е на мястото, все едно не съм се пробвал да го джейлна. И не, сидия я няма на втората страница . Знам, че не сте от разработчиците на червения сняг, но ако се сещате за някакъв начин или причина, която може да причинява проблемите, ще съм щастлив да пробвам. Благодаря! Същата работа при Windows 7 64 bit, програмата крашва всеки път точно при момента когато се задържат бутоните ! После ще я пробвам на сърварската ми машина като емулирам XP и ще се опитам да го оправя. Ако стане ще постна как! Цитирай
djskinar Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Ако някой има проблем със Cydia. И си е jailbreak iPhone със redsn0w 0.7.2 може да го оправи, като на ново си рестор iPhone и не инсталира Icy когато го jail... пак... Цитирай
mirmidon Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Ако някой има проблем със Cydia. И си е jailbreak iPhone със redsn0w 0.7.2 може да го оправи, като на ново си рестор iPhone и не инсталира Icy когато го jail... пак... Има ли вариант след това да се качи icy ? Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Така хора... При мен проблем се появи още от началото. Зацепвам на точка 7 http://i43.tinypic.com/2cfxh55.jpg и стои така вечно. Пробвах да сменя usb-то, смених компютъра, направих рестора на един а джейла на друг и все така ?! Някакви идеи? Заключен 3g е. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Ами до точка 7 и там стои така поне 15 минути, което не е нормално. Не съм го чакал повече. Цитирай
Toni- Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 На мен ми крашваше точно тук, само че redsn0w направо се затваряше, това което направих на тази точка е да натисна Power бутона за съвсем кратко и тръгна. С Windows Vista съм. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Не, стои така. Просто не иска да ребуутне. :neutral: Цитирай
hitretsa Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Не, стои така. Просто не иска да ребуутне. :neutral: Същия проблем Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Току-що имах такъв проблем с един тел. Просто натисни power off. При мен стана. След джейл-а и инсталация на sbsettings, заби пак при релоуд на спрингборда. Тогава го реснах с двата бутона и вече няма грижи. А,вече има сложен и ултра-хипер-летен сняг П.С.Шамане,вземи друг кабел отнякъде ако не стане по горния начин. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Имаш предвид да го изключа с power бутона ли? п.п. Пробвах и с друг кабел. Цитирай
hitretsa Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Натискам Power след като е влязло в ДФУ и чака да се рестартира и нищо,продължава да си седи така Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 И това не се получи. Утре на нов комп, че съм изнервен на макс... Цитирай
hitretsa Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 И това не се получи. Утре на нов комп, че съм изнервен на макс... Шамане , не се предавай ! Значи сега го чакам да се рестартира(след финала), след като ти даде да чакаш да го рестартира натискаш home+power и чакаш докато се появи кабелчето и иконката на тунчо, нататък то почва да си го брейква . Сега ш го видя кви ги надроби Успех ! Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 И това не се получи. Утре на нов комп, че съм изнервен на макс... Не се нерви брат...хубавите неща стават бавно. А и винаги намираме решение. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Така е, но за толкова часове опити знаеш ли колко бира съм способен да изпия Сега вече Хоум, Пауър... Всичко ми се омеси... Цитирай
GeorgiMitevvv Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 помагайте моля ви 1во като започна да правя рестора да слагам 3.0 и ми дава някаква грешка 13?? и после уж става работата с RedSn0w 0.7.2 и като уж трябва да се рестартира си седи така и забива... ??? помогнете моля ви :redface: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.