Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Ползвам 3.0 още от излизането на GM (телефонът ми е 3G, фабрично отключен) и бях много доволен преди да излезе джейлбрейк. Първо ресторнах с къстъм фърмуер и не останах доволен. Телефонът стана муден, зависваше, имах пропуснати обаждания. След това направих рестор и джейл с redsn0w 0.71. Още по-зле. Телефонът стана по-бавен от 1.1.1., не можех да приемам обаждания винаги, налагаше се често да го рестартирам. Вчера реших да направя пореден рестор и джайлбрейк с 0.72. При джейлването избрах да качи Cydia и Icy. Голяма грешка. Това бъгва Cydia и не иска да си качи ъпдейтите. Мъчих се доста да го оправя, но не успях. Направи ми впечатление обаче, че телефона вече работи значително по-бързо. И така, направих поредният рестор и този път избрах да ми качи само Cydia. След това тя си се ъпдейтна без грижи и от нея си качих Icy. Всичко работи перфектно, а скороста си остана много добра. Изчезнаха и всички предишни проблеми. Като извод мога да кажа следното: Всички, които имат някакви грижи след преминаване на 3.0, най-добре да направят рестор на чисто, после set as new phone, а при джейлбрейка да качат само Cydia. Задължително да използват последната версия на redsn0w.

П.П.

Знам, че сега Адамво ще напише, че никога не е имал такива проблеми, но това го пиша за всички останали :mrgreen:

• Answers 72
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters For This Question

• tonygti

18

• Anthony

7

• mupo

7

• Severus

4

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Публикувано

П.С.Вторият път не сложих Icy. Нема такова дърво. И без това Saurik предупреждава да не се инсталират пакети от двата инсталатора. Само единия-избора е ясен! tonygti- изтегли всички файлове(редснов и пр.) наново. Може оттам да имаш грижи. Освен това сидиата качена при джейл-а е бъгава. Като я ъпдейтнеш после се оправя.

• 0
Публикувано

Имаше някакво ръководство в форума за връщане от 3.0 към 2.2.1, но нещо не го намирам. Някой може ли да ми го даде и да си слагам стария FW, че вече нямам нерви да се занимавам с тая шитня.... :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:

• 0
Публикувано

Добре, де. Хайде сподели кои са нещата, дето не ти работят като качиш само Cydia? Написал съм го толкова подробно, че няма как да не го разбере и негър. Връщай на 2.2.1. и това е. Сложи си първо Itunes 8.1., после рестор в ДФУ на 2.2.1. и да ти е честито.

• 0
Публикувано

Кои неща ли? Безброй са. Просто не мога да ги изброя. Почти всяко нещо, което се опитам да инсталирам от сидия след като се инсталира и нали трябва да се респрингне... е да ама при мен не иска. Така си стои и ако не му дам хард рестарт няма да се оправи. Абе ужас... направо съм в първи клас..... :chainsaw:

• 0
Публикувано
Имаше някакво ръководство в форума за връщане от 3.0 към 2.2.1, но нещо не го намирам. Някой може ли да ми го даде и да си слагам стария FW, че вече нямам нерви да се занимавам с тая шитня.... :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:

Пробвай като отвориш Cydia да ADD-неш един сорс.След рефреша на сорсовете,ми зареди и си направих ъпдейтите.Показа ми и надписа за филтрите....

• 0
Публикувано

Абе и сорсове ADD-ах, не помага. Сега се опитвам да си инсталирам bossprefs и дори той не може. Дава ми грешка: Couldn't configure pre-depend dpkg for grep probably a dependency cycle.

Охх лягам, че още 5 мин и ще го ударя тоя телефон в земята....

• 0
Публикувано

Абе, пич, ти малоумен ли си? Написал съм ясно в първия пост какво трябва да се направи. Ако продължаваш при джейла да качваш Cydia и Icy, то моля те спри да флудиш темата.

• 0
Публикувано

Аз казах, че и варианта без Icy пробвах, но пак стават поразии. Както и да е, не ми пука вече....

• 0
Публикувано

Не, не стават поразии. Ти самият не можеш да обясниш какви са. Слава богу, че спря да ти пука :)

• 0
Публикувано

Няма ли някой от Плевен да му оправи телефона на tonygti, че е срамота само неговия да не върви, а на всички други да вървят. Просто не е честно.

Направи рестор с оригинален 3.0, jail с redsn0w, скагай само Cydia, не в ръщай backup от iTunes, не слагай BossPrefs, StatusNotifier и други приложения които не работят на 3.0 и не трябва да имаш проблеми.

• 0
Публикувано

Един бърз въпрос. Как да мина най-лесно от 1.1.2 на 3.0? Днес ми дойде един "девствен", който никога не е включван към РС... и бекъп требе да му направя безопасен естествено. Благодаря предварително! Мога ли директно?

• 0
Публикувано

Мисля, че имаше някаде из форума написано, че от 1.х.х се минава на 2.х.х и после на 2.2.4. Значи може да минеш на 2.х.х и после направо на 3.0

• 0
Публикувано

Обади се на tonygti и си ги разменете. Вместо той да даунгрейтва, а ти да ъпгрейтваш.

• 0
Публикувано
:):lol::lol: за сега няма да даунгрейдвам. Просто няма да записвам никви шитни от сидия докато не се оправят нещата с тоя FW 3.0
  • 0
Публикувано
  • 0
Публикувано

Anthony не е смешно... положението е направо трагично... :):lol::lol:

• 0
Публикувано
:):lol::lol: за сега няма да даунгрейдвам. Просто няма да записвам никви шитни от сидия докато не се оправят нещата с тоя FW 3.0

няма какво да се оправят проблеми по тоя FW 3.0... това, че ти си твърда глава и неправиш стъпките, които са ти написали не са наши проблеми! Неможе 1 на 100 да има някакви проблеми и да се оплаква и тези 99 да му помагат а той да си знае неговата!!! Вземи го прати на някой вещ човек от форума да ти го оправи и готово.. ще ти струва общо 10 лв разоди за в двете посоки :bravo:

• 0
Публикувано

Значи само мога да ти кажа, че правя всичко едно към едно. Не съм хванат от гората. Досега сам съм си оправял телефона и всичко, което съм правил е ставало от първия път без никакви проблеми... сега обаче все едно е проклинат тоя телефон и се бъзика с мен....

edit: интересува ме от следните програми кои да НЕ инсталирам за да не омажа пак нещо, понеже това са програмите от сидия, които винаги съм си качвал:

Backgrounder

BossPrefs

Cycorder

iBroke

iPhonetic

SBSettings

KeepAwake

LockDockBar

LogoMe

MakeItMine

OfflineMaps

OpenSSH

StatusNotifier

WinterBoard

5-Row QWERTY Keyboard

iBluetooth

Blue Apple Signal Bar

CyDelete

iBlacklist

ReflectiveDock

Categories

Rename II

Lockscreen Info (тема)

Lockscreen Clock Hide (тема)

Five Icon Dock

• 0
Публикувано

Cycorder , SBSettings , MakeItMine , OpenSSH(не съм много сигурен) , Five Icon Dock , Winterboard - нямат проблем . Аз питам за iBluethooth , CyDelete , ReflectiveDock :question:

• 0
Публикувано

Тези с (?) не зная, а другите не работят.

Backgrounder

BossPrefs

iBroke (?)

iPhonetic

LockDockBar (?)

LogoMe

OfflineMaps (?)

StatusNotifier

5-Row QWERTY Keyboard (?)

iBluetooth

CyDelete (?)

ReflectiveDock (?)

Categories (?)

Rename II (?)

Тези работят:

Cycorder

SBSettings

KeepAwake

MakeItMine

OpenSSH

WinterBoard

Blue Apple Signal Bar

iBlacklist (3.0 работи, но не и излекуваната от xSelleze)

Lockscreen Info (тема)

Lockscreen Clock Hide (тема)

Five Icon Dock

Edit: Ето списък с работещи/неработещи приложения от Cydia

http://www.funkyspacemonkey.com/iphone-os-30-cydia-app-compatibility-list

• 0
Публикувано

при ползването на снежеца не инсталираи и аиси а само сидия ,так аняма да имаш никакав проблем.При мен беше сащото та се наложи да преинсталирам два пъти

• 0
Публикувано

OfflineMaps крашва и не иска да зареди картата -> Не работи

iBluetooth крашва, не приема, не изпраща -> Не работи

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...