Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

На този въпрос....може да отговори само, нашият специален пратеник (под прикритие) там ThUnDeR :ph34r:

Публикувано
по-точно кои карти са най-подробни за САЩ?

Отзиви от познати там:

TomTom и RoadMate с карти ТА. ammcfc вика че iGO Primo кърти като програма(също ползва карти ТА).

Благодаря, а относно вторият ми въпрос - на какво мнение си?

Навигонът бачка добре, но не ползвай 3D режим, пали задния панел :)

На старите уреди, леко вървят Sygic и TomTom - вторият може да е с грозен интерфейс, но е дзверски точен.

Тествал съм всичките на iPhone 2G(с външна антена+RoqyBT), който е с по - бавен процесор от твоя уред(е, даунклокнат е по-ниско) и позиционира по - добре от iPhone 3G.

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,

ориентирал съм се към закупуването на оригинален софтуер, но не мога да реша кой от двата навигационни софтуера да избера.

Изчел съм темите за двата, виждам кой какви недостатъци и предимства има, но просто не мога да реша, затова искам и вашето мнение.

Един от основните недостатъци които повечето споменават е това че навигона не поддържа българско аудио и интерфейс, но това изобщо не ми пречи, интересува ме от гледна точка на навигирането как се справя. Не ми се занимава да си джейлвам телефона за да го изпробвам предварително, и все още се колебая. Виждам че е на промоция, и все повече мисля да се възползвам.

До момента съм използвал само iGo My Way, но е ясно, че с Primo-то ще имат разлики.

Не видях подобна тема, затова пускам нова.

Бих искал да ми споделите вашите впечатления от двата софтуера, както и ако е възможно да опишете кои функции най-много ви харесват за дадения софт. Може би масовото мнение повече ще ми помогне да се ориентирам, а надявам се да помогне и на останалите заинтересовани потребители.

Отговори от рода на "iGo Primo" или "NAVIGON" не биха помогнали, защото това не е просто анкета кой софт ще събере повече гласове :) .. предпочитам мнения и отзиви от хора които реално и често ги използват.

Благодаря предварително за всеки отговор :)

Публикувано

Има тема за най-добра навигация. Разгледай я!

Публикувано

И нея съм я разглеждал ... но мен ме интересува само между тия двете. Онази тема според мен е доста разводнена ... от отделните теми за тези две навигации повече неща се научават отколкото от общата :)

Но все пак, ако прецените, че тази тема не е уместна, може да я махнете, просто мислех че може да е полезна за останалите потребители които имат моите съмнения коя от двете да изберат.

Публикувано

Според мен картите на Primo са по-подробни,специално за България.Ползвувал съм ги и двете,така че "+" за Igo.

Публикувано

Аз лично имам предпочитания към iGO, заради по-добрата възможност за персонализиране, както и възможността за добавяне на нови и редактиране на съществуващи камери за скорост.

Публикувано

Добре, един плюс за Иго за България, а ако говорим в Европейски мащаб, коя има по-добри карти?

chayanne, лицензирана/оригинална iGo позволява ли да манипулираш камерите? За пиратските знам че може, но как стои въпроса с оригиналните?

Публикувано

Може да се променят и добавят камери ако си платиш годишен лиценз, който не помня колко беше. Navigon ползва карти на Navteq за БГ, които са по-добри. iGO също ползва карти на Navteq, но все още не за БГ. При следващи ъпдейти може да да ги заменят. Аз до сега не съм имал проблем с навигирането. Имам и двете, но предпочитам iGO.

Публикувано

Моят избор е следния: Navigon, Sygic и TomTom; като избора ми е базиран на начина по-който изчисляват маршрут. Изброените от мен навигации, изчисляват маршрута най-добре.

Публикувано

Можеш ли да ми кажеш, Tom Tom за цяла Европа от кой стор я купи.

Публикувано (редактирано)

Sygic i Tom Tom,ползват карти на Телеатлас и покритието на Б-я е точно 54%.

Най-добър интерфейс има Иго примо,намирането на адрес е супер лесно,навигирането също е отлично.

Друго предимство е лесната актуализация на карти и пои.

Тествал съм ги всичките и сега съм само с Игото...

Редактирано от kokich777
Публикувано

В общи линии ако си я правиш ти, коя карта, на кой... Можеш да импровизираш.

Публикувано (редактирано)

Navteq 2011.Q3 Europe ,последната от преди седмица.

Редактирано от kokich777
Публикувано

На пиратското Primo имаше POI за блокове, търсене по блок, квартал. Сега с купено Primo ги нямам тези неща.

Някой има ли идея как да се инсталират на неджейлнат телефон?

Публикувано

Ньи щье :) Пробвай да барнеш ипа-та преди инсталация ;)

Публикувано

Потвърждавам! Моднато *.ipa на купено IGO - крашва ( не се инсталира)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Имах възможността да тествам iGO Primo, Navigon и TomTom от границата(Кулата) до Велико Търново. Разбира се, не бяха включени постоянно, но успях да придобия представа, как стоят нещата. Да ви кажа честно останах доволен и от трите, но iGO Primo се представи най-добре и ще ви обясня защо. По отношение на плавност, TomTom се представи най-добре, но поради липса на подробни карти, я отписах. Primo-то и Navigon-a се справят еднакво по отношение на позициониране и плавност, но гласовата навигация на Навигона куца(доста не точна), за това отписах и нея. Според мен най-добрата си остава iGO Primo.

П.П

Разбира се, това са моите наблюдения.

• 2 години по-късно...
Публикувано

Дайте по едно мнение към днешна дата коя ви е любимата навигация за в България.

Публикувано

Нищо не се е променило от функционална гледна точка. Няма какво ново да си кажем :)

Публикувано

Sygic я имам платена и я изтрих от както съм с Navigon.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Навигон!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...