ayl Публикувано Февруари 18, 2014 Публикувано Февруари 18, 2014 Co Pilot е най-добрата от TomTom, iGO, Sygic, които имам аз. 1 Цитирай
aserrr Публикувано Февруари 21, 2014 Публикувано Февруари 21, 2014 CoPilot ..........единствената ,която показва моята малка уличка във моя малък град. Няма друга. 1 Цитирай
mirror Публикувано Февруари 21, 2014 Публикувано Февруари 21, 2014 1. Google maps - по-детайлна карта не съм срещал. 2. Garmin - няма блок, който да съм потърсил и да не съм го намерил. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 21, 2014 Публикувано Февруари 21, 2014 В гугъл мапс, в градинката до кино "Люмиер" пише "Столичен зоопарк" Цитирай
mirror Публикувано Февруари 21, 2014 Публикувано Февруари 21, 2014 Явно ползваме различен google maps! Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 21, 2014 Публикувано Февруари 21, 2014 Сега погледнах - оправили са го най - после. Допреди известно време си стоеше, даже бях поствал шот някъде из форума. 1 Цитирай
mafozi Публикувано Февруари 22, 2014 Публикувано Февруари 22, 2014 гармин/иго гугъла едно време имаше улици дето на карта ги няма, а пък на сателит се виждат, но доста неща и в нашия град пооправиха ама за нави не бих го използвал все още Цитирай
mementovivae Публикувано Декември 19, 2017 Публикувано Декември 19, 2017 Хора, кажете какво ползвате за навигация от платените? Мисля да пробвам “Сиджик”, че по-евтинийка, а после ще я мисля за по-скъпите. Navigon е 49,90€, Garmin-75€, ако не се лъжа.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Декември 19, 2017 Публикувано Декември 19, 2017 Имам платен Sygic , но определено съм по доволен от HERE We Go, много по-точна е картата.Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro 1 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Декември 19, 2017 Публикувано Декември 19, 2017 Имам Sygic и iGoNavigation.iGo е по точна според мен,никога не ме е обърквала,докато Sygic......... Цитирай
skpavlov Публикувано Декември 19, 2017 Публикувано Декември 19, 2017 Някоя от всичките да вижда номера на блокове в София? Цитирай
OXYGEN Публикувано Декември 19, 2017 Публикувано Декември 19, 2017 Here и Google maps са най-точни за България, въпреки, че не са платени... И двете предлагат и офлайн сваляне на картите и навигиране, но Here е по-удобна ако човек държи на данни на екрана като ограничения на скоростта, реалната скорост и т.н. 1 Цитирай
ML16 Публикувано Декември 19, 2017 Публикувано Декември 19, 2017 Имам платен световен лиценз на Sygic и като цяло съм доста доволен, използвам го предимно извън България когато пътувам. В България залагам много на Waze, поради факта че се виждат задръстванията и катастрофите. И естествено в Google Maps винаги може да се намери всичко. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 19, 2017 Публикувано Декември 19, 2017 Платен Навител и платен Навигон - втората я знаете всички. Първата е перфектна за търсене на сгради и блокове, ползва основно GLONASS и е доста по-прецизна от масата на пазара. Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 19, 2017 Публикувано Декември 19, 2017 преди 2 часа, skpavlov написа: Някоя от всичките да вижда номера на блокове в София? Аз ползвам maps.me, безплатна, показва блоковете, има си за автомобилче има си за колеленце, показва елевация и тн. Само трафик данните нещо не й работят . 1 Цитирай
Ангел Арнаудов Публикувано Декември 19, 2017 Публикувано Декември 19, 2017 Аз видях ,че maps.me има много подробна и точна карта . Sygic го имам платен , не съм доволен защото ползва картите на Teleatlas , а те не са подробни , липсват много улици , в малките населени места . Има и карти на Navtec за Sygic ,но могат да се сложат само на андроид с достъп до папките Иначе WAZE е безпорен фаворит заради актуалната информация ! Цитирай
skpavlov Публикувано Декември 19, 2017 Публикувано Декември 19, 2017 WAZE много приятно ме изненада като точност и информация мисля, че ще ми стане и на мен фаворит Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.