Ангел Арнаудов Публикувано Декември 19, 2017 Публикувано Декември 19, 2017 Да , но и всичката тази информация зависи от останалите, всички , потребители да докладват навреме и коректно колкото повече юзъри толкова по добре . Цитирай
baronbg Публикувано Декември 19, 2017 Публикувано Декември 19, 2017 Имам Навигон и Иго Примо. Последната вече я няма в стора и няма и ъпдейти, така че пих вода за 70-80€. За цяла Европа ползвам Гугал мапс, също дава задръствания, даже ме е изкарвала от избрания маршрут, заради задръствания. Последно от Англия към Белгия, ползвах вградения Мапс. Останах доволен, някой ползвали я, защо никой не я коментира, какво не е наред?Гугал мапс ми се расърди и спря да говори, не че искам, но ....Ще продължа да тествам вградената, заради семплия и изчистен вид. Ще е полезно да чуем разни впечатления за нея, ако разбира се някой я ползва. Цитирай
OXYGEN Публикувано Декември 19, 2017 Публикувано Декември 19, 2017 Apple maps не е чувал за магистрала Струма (съществуващите отсечки), нито за тази от Серес към Солун (която е на няколко години вече)... За западна Европа може и да става, но тук категорично не. Да не говорим, че няма и lane assist, а това в София и изобщо по-голям град с многолентови булеварди е задължително. 1 Цитирай
jh_ivanov Публикувано Декември 19, 2017 Публикувано Декември 19, 2017 Аз имам едно питане за Here. Свалил съм картите на всички страни през които евентуално ще мина на път за Германия, но като мина в офлайн режим не иска да ми създаде маршрут. Когато е в онлайн няма проблем.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
baronbg Публикувано Декември 19, 2017 Публикувано Декември 19, 2017 Apple maps не е чувал за магистрала Струма (съществуващите отсечки), нито за тази от Серес към Солун (която е на няколко години вече)... За западна Европа може и да става, но тук категорично не. Да не говорим, че няма и lane assist, а това в София и изобщо по-голям град с многолентови булеварди е задължително. Ако имаш предвид да показва в коя лента да се престоиш, има го. Поне по магистралата показва. Цитирай
OXYGEN Публикувано Декември 20, 2017 Публикувано Декември 20, 2017 преди 8 часа, baronbg написа: Ако имаш предвид да показва в коя лента да се престоиш, има го. Поне по магистралата показва. За магистралите не е толкова проблем, колкото на натоварен булевард в голям град, където всяка лента е за различна посока след кръстовището...Там ако не знаеш и не си се престроил предварително става неприятно...но от друга страна, пълно е с олигофрени умишлено пререждащи се по този начин... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.