WolfDale Публикувано Октомври 12, 2010 Публикувано Октомври 12, 2010 До колкото ми е известно няма такава, поради политиката на Apple относно приложенията и по-специално тези, които включват разговори. Цитирай
koppo Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 За мое нещастие си качих тестовата версия на 4.0-5 от cydia и след като изтекоха тези няколко тестови дни, програмата си е винаги "disable". Проблемът е там, че дори да кача някоя от кракнатите версии програмата пак не филтрира обажданията въпреки, че на пръв поглед всичко е ОК :-( И въпросът ми е, как да я деинсталирам, така че телефонът да мисли че никога не е била качвана? Или поне някакви съвети защо би могла да не работи при положение, че до преди два-три дена всичко беше наред. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 1. Влез през iFunBox или iFile във Application и изтрий папка iBlacklist.app. 2. Влез през iFunBox или iFile във var/mobile/Library и изтрий папка iBlacklist. Цитирай
koppo Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 Пробвах... И след това като кача оригиналната от cydia направо ми дава че пробния период е изтекъл, а ако кача "излекувана" не дава индикаций че има проблем, но просто не филтрира нищо :-( Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 Съвет: напиши iBlacklist в търсачката на iFile,като търсиш в Hierarchy, не в Directory. Ще ти се появи файл с име iBlacklist.....iphonearm....list Отваряш го и виждаш пълен списък с частите на блеклист инсталирани в OS. Намираш ги едно по едно, триеш ръчно, рестартираш и опитваш пак със "сготвена". Цитирай
koppo Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 Благодаря и на двамата. MCleaner не е лоша програма, но няма една опция която iBlacklist има :-) alxx опитах нещата който ме посъветва, но ефекта е нулев. Отново благодаря и ще продължавам да се мъча :-) Цитирай
Heckatorn Публикувано Октомври 30, 2010 Публикувано Октомври 30, 2010 За мое нещастие си качих тестовата версия на 4.0-5 от cydia и след като изтекоха тези няколко тестови дни, програмата си е винаги "disable". Проблемът е там, че дори да кача някоя от кракнатите версии програмата пак не филтрира обажданията въпреки, че на пръв поглед всичко е ОК :-( И въпросът ми е, как да я деинсталирам, така че телефонът да мисли че никога не е била качвана? Или поне някакви съвети защо би могла да не работи при положение, че до преди два-три дена всичко беше наред. Привет. Имах абсолютно същият проблем като теб с Блеклист-а. Ако имаш Mcleaner, дори било и изтекла (както аз имах) я деинсталирай. Предполагам всякаква друга програма, която служи за блокиране на обаждания би могла да "блокира" функциите на iBlacklist. При мен в началото успешно отклони едно обаждане, след което качих още няколко програми, направих няколко респринг-а и програмата вече не функционираше редовно. Бях изтрил всички файлове от нея по телефона, свалях наново кракнатата верися от cydia, не-кракнати също - ефект 0-лев. След като изтрих Mcleaner всичко тръгна по вода. Успех Цитирай
direct3d Публикувано Ноември 3, 2010 Публикувано Ноември 3, 2010 (редактирано) И при мене не върши никаква работа, уж кракната в програмата всичко си бачка правя си листи настройки и в whitelist u в black слагам ном който искам да блок и пак нищо. Пп Оказа се, че е от baterry doctor махнах го и всичко е нормално.. някой да знае защо така ? Редактирано Ноември 3, 2010 от direct3d Цитирай
sharenia Публикувано Ноември 19, 2010 Публикувано Ноември 19, 2010 Гледам повечето проблеми на блаклиста идват от конфликти с други програми . В момента и аз съм с такъв проблем , работеше без проблем и един ден просто отказа ... преинсталирах , трих , инсталирах по старий версии и нищо . Ще помоля всеки който е хванал коя е конфликтната програма да я напише и да се знае откъде идва проблем . Мерси Цитирай
Grievous Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 ВНИМАНИЕ!!! Ако Cydia Ви предложи ъпдейт на iBlacklist, не го правете. Днес трима приятели изреваха, че телефоните им увиснали на логото след ъпдейт на тази шитня. В момента се боря с два от тях. Моя съвет е час по-скоро да я разкарате от телефона си. След като я деинсталирате, проверете чрез iFunBox за остатъчни файлове, които гарантирам Ви никак не са малко. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 И при мен един точно от hacktouriphone! Цитирай
Grievous Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 Значи, зачистването е малко тънко, което изисква много нерви и бутилка Jack. Първо през iFunBox се трият папките iBlacklist в /Application/ и във /var/mobile/Library/, като втората колкото и да я триеш, не се маха мам*а и. Телефона трябва да е свързан към компютъра и да се дебне кога ще запали. Триеш, рестартираш, докато зацепи. След като стартира ще бъде в Safe Mode. Тук е много важно какво ще изберете. Аз Ви препоръчвам да натиснете OK (не Restart), защото ще започнете отначало. Влизате в Cydia и изтривате iBlacklist. Двата телефона вече функционират. Това е. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 Стана идеално. Мерси за акъла Цитирай
mariankata Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 А сигурно ли е, че проблема не идва от репото на hackyouriphone? На мен то преди ми правеше проблеми и го махнах, не го слагам вече и на други телефони. Няма какво да предложат повече от други репо-та (insanelyi примерно). Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 Имах такова предположение а и от шота на Колето виждам, че имаме съвпадение. Не съм сигурен. Цитирай
Grievous Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 Мда, сигурно е. И трите телефона бяха с iBlackList от hackyouriphone. Разбирам, че и на The Shaman е от там. Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 22, 2011 Публикувано Февруари 22, 2011 Колеги, някой тествал ли е iBlacklist 4.2-1 от репото на xSellize или Sinfuliphone на iPhone 4, FW 4.2.1 и ако да, с какви впечатления? Просто четох много противоречиви коментари из нета. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 23, 2011 Публикувано Февруари 23, 2011 Не бачка. Изчакай и следи темата. Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 23, 2011 Публикувано Февруари 23, 2011 А, да бе, аз си чакам Четох във форума на xSellize, че някакъв iCracker е пуснал работеща версия и отдолу едни благодарности се изсипват, ама докато не видя в родия форум становище не барам Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 23, 2011 Публикувано Февруари 23, 2011 И правилно... Ама само дето всеки чака екипа да тества... Пък нали би трябвало тук да се споделя личен опит, и всеки да рискува, да споделя, а не да чака на тепсийка.... Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 24, 2011 Публикувано Февруари 24, 2011 Съгласен, всеки трябва да тества, но според ноу-хау-а, който има Моят не стига за iBlacklist, че като гледам как се чисти ако нещо се обърка - ц-ц-ц... Цитирай
direct3d Публикувано Февруари 24, 2011 Публикувано Февруари 24, 2011 Е че, аз отпреди 15-20 дена си свалих черния списък от iCracker, работи на MAX, сваляй смело. Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 24, 2011 Публикувано Февруари 24, 2011 Не че нещо, ама гледам си с 3GS... Вярно, че фърмуера ти е същия, но много хора с 4-ки мрънкат. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.