Камен Кръстев Публикувано Февруари 26, 2011 Публикувано Февруари 26, 2011 Слагаш блеклистата от репото на синфул версия 4.2-1 всичко работи перфектно,тествал съм я на 4.1 и 4.2.1 няма никакви проблеми! 1 Цитирай
IliyanLD Публикувано Март 7, 2011 Публикувано Март 7, 2011 Потвърждавам казаното от колегата Камен Кръстев и при мен работи перфектно Преди тази версия ползвах iblacklist_4.0-1_wortel която работеше безпроблемно също, просто ме дразнеше това че ми светеше постоянно един ъпдейт заради него в cydia-та но сега всичко е ок Цитирай
stf007 Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Хмммм, па ще го тествам тогава и ще доложа. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 15, 2011 Публикувано Март 15, 2011 Интересно, купена версия не филтрира Смс-и На 4.1 работеше. Казват че поддържа 4.2.1 ама... На някой да му работи? Цитирай
The Shaman Публикувано Март 15, 2011 Публикувано Март 15, 2011 При мен и на 4.1 не бачкаше. Купена. Цитирай
misho2222 Публикувано Май 7, 2011 Публикувано Май 7, 2011 4.3.1 от репото на синфул работи перфектно, даваите смело. Цитирай
genie Публикувано Октомври 14, 2011 Публикувано Октомври 14, 2011 Някой тествал ли е версиите от предните два поста на iPhone 4, iOS5 ? Аз два пъти ресторвах телефона след инсталация на iBlacklist (последна версия), от sinfuliphonerepo.com . Homescreen изглежда ОК, но когато стартирам каквото и да било екрана се минимизира в единия ъгъл и няма оправия! С хоум бутона излиза от това състояние (в хоумскрийн) ,но при старт на каквото и да било се случва същата гадост. Някакви идеи? Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Аз съм тествал и двеете версии на 4.3.5. Работят и не създават проблеми! Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 Люопитно ми е защо няма подобна програма в AppStore? Не ми се вярва да не е предлагана за удобрение от някой разработчик. За Андроид я има, както и направо в някой версии операционни системи. Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 Ами не можеш да въведеш номера, които да ги филтрира, а само тяхна датабаза която е за разни реклами и търговци. Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 Има като име, но като функции няма наистина ! Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 Точно! Затова и аз питам, нали имаме колеги които правят приложения за ios, може да се пробват. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 Основната функция на която отговаря и името Blacklist, си я върши. Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 (редактирано) Потвърди. Въвеждаш номер или контакт от телефона и го филтрира? Аз iBlack List от Cydia си го бях платил, ще си купя и тази от стора, но рецензиите под приложението ме отказаха. Редактирано Ноември 26, 2011 от baronbg Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 Чистия iBlacklist го ползвах преди време и не си спомням да съм имал проблеми. Сега по ред причини не мога да го пробвам отново за да ти гарантирам на 100%. Цитирай
kromania Публикувано Януари 11, 2012 Публикувано Януари 11, 2012 Здравейте. Нуждая се от помпщ относно blacklist за iphone 4s. Телефона е купуван от Германия , не е джелбрейкван и не са му правени никакви допълнителни процедури. Необходимо ми е да инсталирам blacklist но срещнах проблем.Всичко което прочетох се отнасяше за телефони с джейлбрейк и се инсталира през cydia. От аpp Store си платих и инсталирах почти всички достъпни " Blacklist " приложения, но както каза моя шеф ... " very bed investment" Нито едно от доло-изброените не работи. Ако някои реши ,че се нуждае по някакава причина от такова приложение го съветвам да не плаща за тези. Молбата ми е ако някои се е сблъсквал с това и има някакво решение или предложение за решение , нека сподели. Благодаря предварително на всички и най-вече на хората заради които има този форум. iBlacklist, iBlacklist Manager My Blacklist iBlacklist Pro Blacklist Os The Blacklist Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 11, 2012 Публикувано Януари 11, 2012 За жалост не съм открил още приложение в аппстора ,което да работи като iBlacklist от Сидия , т.е. няма приложение , което да не изисква джейл ! Цитирай
Grievous Публикувано Януари 11, 2012 Публикувано Януари 11, 2012 Тресни им по един съпорт и ще ти върнат парите. Аз така направих с първата от изброените по-горе - iBlacklist. Разбира се времето на закупуване до днес е от значение. Цитирай
kromania Публикувано Януари 12, 2012 Публикувано Януари 12, 2012 Извинявам се предварително но ми е нужна помощ. Инсталирах програмата според описанията и в момента на кракването ми казва Sorry No license found for this current device. Някои може ли да даде съвет или да ме насочи какво да направя. Благодаря предварително. Цитирай
Grievous Публикувано Януари 12, 2012 Публикувано Януари 12, 2012 Fabius:това е просто авто кей генератор, той ще напише валиден лиценз за вашето устройство (ако искате може да сложите оригиналната версия от репото на bigboss) аз наистина не мога да направя нищо по евентуалните бъгове на приложението :-/ единственото, което се сещам, че можете да направите е: - деинсталирате го от cydia - премахнете изцяло папката: /User/Library/iBlacklist/ - респринг на устройството - инсталирате отново, респринг и активирате - конфигурирате нов черен списък ще видим дали работи след това Ако имаш инсталиран CallBar, го махни. Update: Линка в първи пост е обновен. Добавен е iBlacklist [Fix]. Изтеглете и инсталирайте наново. Пишете отзиви. 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Стойте далеч от тази версия!!!Прецаква телефона при входящи обаждания!Замръзва и дисплея става неактивен!Оправя се само с респринг!!! Цитирай
londongunner Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Проблема е при теб , версията работи прекрасно. Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 На 2 телефона опитах?!!!Ще пробвам пак Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.